Дзвінки на Україну з Теле2

Anonim

Дзвінки на Україну стали набирати популярності, тому що багато родичів, друзів живуть на цій території, і, щоб підтримувати спілкування, більшість користувачів почали дзвонити, цікавитися життям своїх близьких. Для цього у компанії Теле2 з'явилося багато тарифів. Клієнти цієї компанії повинні добре розібратися в тарифах, щоб так чи інакше трохи заощадити на викликах. Якщо розібратися, то заощадити найкраще виходить за допомогою телефонії. Варто дізнатися, які тарифи найкраще, що таке IP – телефонія та багато іншого.

Огляд вигідних тарифів для дзвінків на Україну

Для максимально вигідних та якісних дзвінків на Україну компанія Теле2 розробила деякі тарифні плани. Вони допоможуть знизити вартість та заощадити на звичних наборах:

«Преміум». Він розрахований на тих користувачів, хто хоче багато спілкуватися на території своєї країни, тому що тариф з абонентською платою 1500 рублів на місяць включає 2000 хвилин і близько 500 СМС. Також трафік інтернету в 50 ГБ та безкоштовний мобільний інтернет у розрізі міжнародного роумінгу. При цьому для спрямування України не такі великі ціни - всього 9 рублів за одну хвилину дзвінка;

«Мій онлайн ++». Також є досить цікавий тарифний план. Користувач отримує за 700 кермів на місяць 800 хвилин на території Росії, але і при цьому безлімітні дзвінки всередині своєї мережі Теле2 по цій країні. Доступний безлімітний трафік на соціальні мережі та близько 30 ГБ інтернету.Вартість дзвінків на Україну така сама - 9 рублів за одну хвилину розмови.

Тариф «Преміум» «Мій онлайн++»
Ціна 1500 рублів на місяць 700 рублів на місяць
Інтернет (ГБ) 50 30
Кількість хвилин на території Росії 2000 хвилин 800 хвилин
Вартість дзвінків на територію України 9 рублів за хвилину 9 рублів за хвилину

Як видно, ці тарифні плани розраховані на досить активних клієнтів. «Преміум» тариф розрахований більше на тих, хто хоче спілкуватися через дзвінки та в інтернеті, а другий тариф «Мій онлайн++» спеціалізований на користувачів, які готові поспілкуватися більше у соціальних мережах. При цьому "Преміум" відмінно підійде для мандрівників, ділових персон. Щодо українського напряму – це найвигідніші варіанти тарифних ставок, які може запропонувати компанія. На інших тарифах користувач не знайде дзвінки на Україну за 9 рублів.

Щоб перейти на один із тарифних планів, користувачеві необхідно перейти в особистий кабінет, а саме – в особисті дані. Після цього змінити тарифний план на потрібне. Також це можна зробити в офісі обслуговування клієнтів.

Вартість дзвінка та повідомлень на Україну з Теле2

Якщо користувач не оформлятиме один із тарифів, то стандартна вартість дзвінків на Україну для нього складе цілих 30 рублів за одну хвилину розмови. При цьому така сама вартість встановлена ​​на голосову пошту в країни СНД. Якщо користувач хоче надіслати СМС, то вартість одного листа – 5, 5 рублів. Ця ціна ставиться всі залежність від обраного тарифного плана.

Як говорилося раніше, заощадити на інших тарифах користувач не може. Все, що в його силах – це спробувати використати якусь функцію Теле2, опцію. І така нагода є! Можна скористатися спеціальною опцією «Проста географія», яка також знижує вартість викликів на номери СНД або ближніх країн. Вартість дзвінка залежить від обраного напрямку. Таким чином найдешевший напрямок – за 0,8 рублів за хвилину розмови. Якщо ж дзвонити на територію України, то вартість дзвінків така сама, як і на інших тарифних планах зі зниженою ставкою – 9 рублів за одну хвилину.

Недолік у даної опції досить великий – це обмеженість у зоні дії. Користувач може використовувати цю функцію тільки в тому випадку, якщо він знаходиться в домашньому регіоні. Якщо ж він їздитиме територією Росії, то вартість автоматично підвищиться, користувач не зможе використовувати дану опцію.

Щоб підключити її, необхідно відправити спеціальну команду 15551 або ж підключитися за допомогою особистого кабінету/мобільного додатка. Також досить зручні варіанти. Якщо ж у Особистому Кабінеті так і не стала доступною функція, то варто звернутися до найближчого офісу для її підключення.

Послуги та акції в роумінгу

Варто зазначити, що з Теле2 не так вигідно сидіти на місці, найвигідніше подорожувати територією інших країн, у тому числі й Україною.Користувачеві, який придбав тарифний план «Преміум», можна не переживати щодо того, щоб морочитися з мобільним інтернетом, він може працювати в усіх країнах. Що ж до ліміту, то він становить 200 МБ за одну добу, після цього швидкість інтернету знижується до 128 Кбіт на секунду.

Такі ж умови користувач може використовувати за допомогою опції «Безлімітний інтернет за кордоном». Оформлення відбувається через особистий кабінет, користувачеві необхідно лише оплатити абонентську плату за обраний тариф, після чого він отримає такі умови:

  • 200 МБ на добу – це ліміт на трафік на високій швидкості;
  • 0 рублів користувач доплатить, якщо перевищить тарифну ставку;
  • Абонентська плата - близько 350 рублів за одну добу використання.

Як видно, тариф хоч і дорогий, але дозволяє використовувати безлімітний інтернет на максимальних швидкостях. Також користувачі можуть використати досить нову функцію, яка називається "Місяць інтернету в подорожах". Вона полягає в тому, що користувач отримує 200 Мб інтернету за добу, але після перевищення ліміту швидкість знижується до 129 Кбіт на секунду. Абонентська плата - 1500 рублів на місяць. Умови ті самі, але при цьому вартість за оплату такого тарифу менша. Це досить вигідно.

Якщо користувач хоче дзвонити на території України, то для цього він може використати будь-які зручні йому тарифні плани. Вхідні та вихідні дзвінки на українські номери та в Росію коштують лише 15 рублів за одну хвилину. В інші країни вартість підвищується, а для зниження вартості до 5 рублів за одну хвилину користувач може використовувати «Розмови без кордонів». Цікава опція, підключити яку можна в особистому кабінеті або використовувати код 1431.Після того, як користувач повернеться на батьківщину до Росії, він може досить просто і легко відключити цю опцію.

Користувачеві не потрібно підключати міжнародний роумінг на теле2, тому що він вже доступний всім абонентам. Перед поїздкою обов'язково потрібно перевірити кошти, щоб не потрапити в халепу, а також поповнити рахунок, якщо це необхідно. Якщо користувач подорожує, очевидно, також можна заощадити достатньо коштів. Головне – знати, як це зробити правильно.

IP-телефонія - найдешевший спосіб

Якщо користувач хоче дзвонити з максимальною вигодою, при цьому не губитися у зв'язку, то перед ним відкривається світ IP – телефонії. Користувачі думають, що підключення до телефонії - це складно і нудно, насправді все просто і легко, якщо дотримуватися інструкції. Вона доступна тим, хто вже користується інтернетом.Найпопулярніший оператор телефонії на території Росії – це Задарма. При цьому оператор може працювати як з корпоративними клієнтами, так і з фізичними особами. Такий розкид не можуть надати багато інших компаній, тому Задарма виривається в лідери.

Для підключення телефонії не потрібно багато чого:

  1. Для початку користувачеві необхідно заповнити реєстраційну форму, яка знаходиться на офіційному сайті. У ній потрібно вказати своє ім'я, адресу електронної пошти та логін – стандартні дані для будь-якої реєстрації;

  2. Підтвердження реєстрації проходить через лист. Воно прийде на пошту користувача, у листі буде посилання, на яке варто тапнути для подальших дій;
  3. Після цього варто зайти в особистий кабінет та підтвердити свій номер телефону за допомогою мобільного телефону та СМС – коду.

Користувач може вибрати будь-який зручний план, який йому пропонує телефонія:

  • «Економ», вартість дзвінка складе всього 1, 65 рублів за одну хвилину, тарифікація за хвилинами, плату за з'єднання платити не потрібно;
  • «Стандарт», вартість дзвінка в якому складе 1, 9 рублів, при цьому тарифікація посекундна, плата за з'єднання немає, а якість - максимальна.

Задарма – гарант якості. Щоб зателефонувати на територію України, користувачеві необхідно зайти до особистого кабінету та перейти до пункту «Послуги», після чого «Дзвонити з сайту». З'явиться вікно, де потрібно набрати номер абонента. Віртуальна клавіатура має кнопку виклику, тапаємо на неї, чекаємо на відповідь абонента.

Skype, Viber, WhatsApp

Також досить зручно дзвонити за допомогою месенджерів. Однак, для використання обидва співрозмовники повинні бути так чи інакше підключені до одного й того самого додатка. Це може бути Skype, Viber, WhatsApp.

Всі внутрішні дзвінки безкоштовні, але вони можуть бути погані за якістю та з'єднанням, якщо у користувача поганий інтернет. При цьому у месенджері не потрібно платити від слова зовсім. Користувачеві доступні як і відео-дзвінки, так і дзвінки просто за телефоном, СМС та багато іншого.

Найвигідніше, що пропонує сучасний ринок – використання телефонії. Саме вона допоможе користувачеві якісно використовувати кошти, щоб зв'язатися з жителями України.