Як поділитися історією в Інстаграмі у свою історію

Anonim

Инстаграм – це соціальна мережа, що розвивається і вже набрала популярності, в якій можна ділитися фотографіями, відео та історіями. Історії – це такі відео, картинки з життя, доступні лише на 24 години всім передплатникам. У нових користувачів відразу постає питання про те, як зробити репост сторіс іншої людини, як поділитися сторіс в інстаграмі та багато іншого.

Що таке репост

Перш ніж намагатися поділитися історією або постом у своєму інстаграмі, варто зрозуміти, що це взагалі таке. Репост – це пересилання історії, ролика або публікації у вашу історію, профіль з облікового запису іншої людини, її сториз.Грубо кажучи, якщо користувачеві сподобалася фотографія, то він може відповісти історію собі в сториз на 24 години, після чого інші люди, які побачили цей репост, можуть перейти на нього, на профіль цієї людини.

Репости були створені для обміну інформацією, проте зараз багато хто просить репостнути ту чи іншу публікацію для того, щоб створити просування, взяти участь у конкурсі та багато іншого. Це збільшує охоплення та мобільність користувачів.

Запитання експерту Інші люди бачать зроблений репост?

Так, якщо його зроблено в історіях. Якщо користувач надсилає репост іншій людині в Директ, інші його не бачать. Чи можна надіслати пост із закритого профілю?

Так, але є деякі обмеження. Чи є програми для того, щоб зробити репост?

Так, існують спеціальні додатки, про які варто поговорити далі.

Як зробити репост у сторис через додаток Інстаграм

Користувач може легко зрозуміти, як поділитися історією в інстаграмі в свою сторінку за допомогою Інстаграм. Все можна зробити за допомогою офіційного застосування прямо в соціальній мережі, алгоритми вже закладені в систему і користувачеві не потрібно витрачати час на підготовку інших джерел та додатків для репоста.

Репостим у сторіс

Щоб легко і просто зробити репост сторіс в інстаграмі у власні сториз у користувача повинні бути посилання на ту публікацію, якою він би хотів поділитися. Також може бути таке, що людину згадав інший у своїх Інстаграм – відео, тим самим можна перекинути легко і просто цю згадку.

Для того щоб відзначити іншу людину, користувачеві необхідно поставити знак «@» і відзначити нік. Також можна додати відповідний стікер.

Через кілька хвилин відразу після публікації ця згадка відобразиться в інстаграм історіях в іншої людини як те, що ви зробили певну згадку її сторінки та її профілю. Тепер він може робити репости сторіс без додаткових програм.

Для цього необхідно натиснути на пункт «Додати в історію», після чого налаштувати її за допомогою двох пальців. Користувач також побачить, що додається нікнейм та аватар користувача. Можна внести зміни не в саму сторіс людини, а в опис, наприклад, подякувати за опис. Цей спосіб згадки і перерепоста, і він працює тільки в тому випадку, якщо користувача заздалегідь згадали постом або окремою історією.

Розпостимо в директ

Ще один спосіб зробити репост сторіс - кинути її в Директ. Посилання на будь-яку публікацію інстаграма можна легко надіслати на обліковий запис інших користувачів, передплатникам через особисті повідомлення.

Чаще всього у користувача завжди є проста можливість скинути другу посилання, тому зробити це досить просто:

  1. Знайти ту публікацію, яку користувач хотів би репостити для свого друга;
  2. Клікаємо на літачок, який знаходиться під публікацією, він є під кожним постом;

  3. Після цього вибираємо зі списку тієї людини, якій хотілося б відправити цю посаду. Також у верхньому рядку йому можна написати повідомлення.

Як репостити сториз в Інстаграм за допомогою спеціальних додатків

Также користувач може зробити репост історії у свою історію за допомогою спеціальних програм. Ці програми покликані для того, щоб полегшити користувачеві доступ до різних можливостей інстаграми. У таблиці нижче представлені найпопулярніші програми в порядку зменшення рейтингу.

Назва Опис Рейтинг
Repost for Instagram Це найпопулярніша програма. Принцип її роботи полягає в тому, що вона запускає службу Instinet за допомогою фонового режиму, ця служба чекає, поки користувач скопіює те або інше посилання, після чого посилає повідомлення, за допомогою якого користувач може перенести разом з посиланням пост прямо в сториз.Так можна поділитися постом у сторіс за допомогою програми. ★★★★★
Repost Photo and Video For Instagram Ще одна програма, яка допомагає легко зробити репост сторіс у свій профіль. Також працює за принципом відстеження посилань, але інтерфейс програми цікавіший, оскільки є доступ до створення красивих заголовків та багато іншого. ★★★★★
Repost via Instant Відслідковує скопійовані посилання і пропонує зробити репост у сториз. Користувач при копіюванні посилання отримує повідомлення прямо в віконці, при цьому програма завантажує якісний пост в історії. ★★★★★
Regrann Програма з навчанням, оскільки до кожного пункту пропонуються пояснення. Користувач може відразу відкрити посилання після копіювання в програмі, після чого відправити її до себе в сториз. ★★★★★
Save and Repost for Instagram Допомагає зберігати скопійовані посилання та відправляти їх у Директ і в сторіс. Нічим програма не виділяється, але має тонкощі в налаштуванні вбудованої рекламы. ★★★★★

Як зробити репост сторіс в Інстаграм із закритого профілю

На жаль, користувач ніяк не може зробити репост сторіс в Інстаграм із закритого профілю, оскільки інформація на ньому приватна. Він може надіслати цю посаду іншій людині, але, щоб її побачити, користувачеві необхідно підписатися на обліковий запис. В іншому випадку така операція ніяк неможлива.

Як зробити репост у сториз свій чи чужий пост

Для того щоб репостнути у свої сториз свій чи чужий піст, не потрібно багато сил і часу. Для цього користувачеві необхідно лише вибрати фотографію, після чого клікнути на літачок, який знаходиться під нею.

Після цього сама мережа інстаграма направить користувача в сторіс, після чого він може підкоригувати її або додати підпис.

Як завантажити сторіз собі на телефон

Користувач може легко і просто скачати до себе на телефон будь-яку історію, в тому числі свою або чужу. В Інстаграмі є вбудована функція, при якій можна завантажити сторіс до себе на телефон:

  1. Переходимо у свої історії;
  2. Після цього необхідно відкрити цікаву для користувача історію;
  3. Клікнути на пункт «Ще», який розташований у правому нижньому кутку;

  4. Після цього варто тапнути на «зберегти» і історія швидко вирушить до галереї.

Наскільки законно постити чужі сториз

Постисти чужі історії законно, якщо користувач при цьому вказує початкового автора, тобто профіль, де він узяв ту чи іншу історію. В інших випадках вважається, що користувач порушив авторське право і може за це штрафувати. З цим потрібно бути акуратнішим.

Запитання експерту Чи може інший користувач звернутися до суду на зроблений репост?

Так, якщо він порушуватиме права користувача і справжній власник не відзначений. Навіщо потрібні програми для ріпостів?

Іноді такі програми допомагають відновити функціонал системи, коли вона працює.