Дзвінки в Казахстан з Білайн з Росії

Anonim

При виборі тарифного плану, щоб зателефонувати з Росії до Казахстану, слід виходити з поставлених завдань, особистих переваг та наявного бюджету. Якщо потрібно часто здійснювати дзвінки до Казахстану та одночасно користуватися інтернетом, вирішити проблему може допомогти використання платних послуг та додаткових пакетів.

Вартість дзвінка з Білайн в Казахстан

Вартість послуги міжнародних телефонних дзвінків залежить від конкретної країни та тарифу, що використовується. Базовою вартістю дзвінків до країн СНД, зокрема й у Казахстан, є 35 рублів/хвилина.Щоб телефонувати на вигідніших умовах, слід використовувати спеціалізовані тарифи для зв'язку з ближнім зарубіжжям.

Слід зазначити, що базове значення безумовно для дзвінків з території Російської Федерації (при застосуванні конкретного тарифу обмеження може стосуватися домашнього регіону). Якщо виклик виконується з будь-якої іншої точки при використанні мобільного оператора Білайн, ціна може значно відрізнятися.

Вигідні тарифи Білайн для дзвінків по СНД

Існує досить великий список тарифів, які можуть застосовуватися для вигідних та відносно вигідних дзвінків по СНД. Серед найбільш популярних тарифів та опцій виділяють:

  1. Тарифний план «Всі за 200 СНД». При підключенні даного тарифу користувачеві пропонуються безлімітні виклики на номери абонентів Білайна в Москві та Підмосков'ї, 1 Гб безлімітного трафіку інтернету, виклики в країни СНД вартістю 2 рублі/хв.Щомісячна абонентська плата - 200 рублів.
  2. Опція «Ласкаво просимо». Ця опція сумісна з кількома тарифами, серед яких «Близькі люди», «Персональний Анлім» та «СуперСім'я». Після підключення цієї опції стає можливим здійснювати дзвінки до Казахстану за ціною 3.5 р/хв, Україну – 5 р/хв, Грузію – 3.5 р/хв. Вартість підключення та абонентської плати цієї послуги становить 0 рублів.

Найбільш кращим варіантом вважається підключення опції до вже наявного тарифного плану. Якщо для певного тарифу опція недоступна, то потрібно буде переключитися на сумісну послугу, або підключити спеціалізований тарифний план, створений спеціально для дзвінків до Казахстану або СНД цілком.

Отримати універсальний тарифний план можна після детального вивчення кожного варіанта та сумісних з ним опцій. Завдяки можливості вибору додаткових послуг вдається здійснювати дзвінки за кордон максимально вигідно.

Переваги використання послуг від оператора Білайн

Компанія Білайн належить до так званої «Великої трійки» (МТС, Мегафон, Білайн) мобільних операторів у Росії. Досить важливою перевагою, що пропонуються саме цим оператором, вважаються вигідні умови роумінгу та велика кількість тарифів для здійснення дзвінків до ближнього зарубіжжя. Також серед плюсів виділяють:

  • регулярне проведення акцій, що дозволяють отримувати кешбек або підключатися до певного тарифного плану вигідніше;
  • хороша якість як мобільного, так і інтернет зв'язку по всій Росії завдяки великій кількості вишок;
  • велика лінійка тарифів на вирішення вузькоспеціалізованих задач;
  • Наявність опцій, що дозволяють створювати ідеальний тариф під конкретні цілі.

Цей оператор зв'язку добре підійде для здійснення вигідних дзвінків усередині як усередині країни, так і з Росії до Казахстану. Після уважного вивчення наявних опцій без проблем вдасться підібрати для себе найбільш підходящий варіант за вартістю та можливостями.

Дзвінки в Казахстан через IP-телефонію

Щоб максимально заощадити кошти, для дзвінків до Казахстану можна використовувати IP-телефонію. При використанні цього зв'язку дзвінки здійснюється за допомогою застосування IP протоколів в мережі інтернет. Перевагою є нижча вартість за збереження можливості здійснення виклику за номером.

Достатньо популярним рішенням є використання сервісу Задарма. Компанія пропонує послуги хмарного зв'язку через IP-телефонію. Дзвінки здійснюється через спеціальну програму, яку можна встановити як на смартфон, так і на ПК. Вартість дзвінка на мобільний номер у такому разі становить 4.68 руб/хв., на стаціонарний - 2.08 руб/хв. Зв'язок між користувачами сервісу Задарма здійснюється безкоштовно незалежно від їхнього розташування.

Серед найбільш популярних провайдерів IP-телефонії, які надають свої послуги по всьому світу, виділяють:

  • Манго Телеком;
  • SIPNET;
  • Телфін;
  • Ростелеком;
  • Телестор.

Після вибору оператора для роботи з Айпі-телефонією необхідно здійснити реєстрацію облікового запису на офіційному сайті, встановити спеціалізований додаток на телефон і поповнити баланс. Великі провайдери дозволяють дзвонити до Казахстану з будь-якої точки країни з високою якістю та за доступною ціною.

Реєстрація акаунту

Щоб зареєструвати обліковий запис, слід виконати такі дії:

  1. Увійти на сайт офіційного провайдера. Розглянемо з прикладу Задарми.
  2. Клікнути по кнопці «Реєстрація».
  3. Потрібно придумати Ім'я користувача та Пароль, а також вказати електронну пошту.

Реєстрація облікового запису не відрізняється особливою складністю. Після успішного створення облікового запису потрібно буде зробити первинне налаштування і вибрати найбільш підходящий тарифний план. Під час реєстрації необхідно підтвердити обрану пошту за допомогою переходу за посиланням у листі.

При створенні облікового запису в більшості випадків не потрібно вказувати особисті персональні дані. Надалі в меню налаштувань можна заповнити будь-яку відсутню інформацію. Для реєстрації облікового запису в сервісі Zadarma спочатку необхідно вказати тільки адресу електронної пошти та ім'я, а також придумати пароль.

Налаштування програми

Щоб почати користуватися мобільною IP-телефонією, потрібно завантажити програму на телефон. Після встановлення слід виконати вхід до свого облікового запису. Для цього слід ввести свій sip-номер та пароль.

Одразу після входу більшість програм готові до роботи. У разі потреби в налаштуваннях можна змінити такі параметри:

  • надати доступ до контактів на телефоні (щоб усі контакти відображалися в додатку і можна було здійснювати прямі дзвінки);
  • вибрати прийом дзвінків тільки при підключеному Wi-Fi або дозволити здійснення дзвінків при будь-якому підключенні до інтернету;
  • вибрати послугу віртуального номера.

При використанні програми Задарма або програми від будь-якого іншого провайдера всередині мережі вдається здійснювати відеодзвінки та створювати конференції. Це велика перевага IP-телефонії. Мобільні оператори зв'язку надають такі послуги тільки на платній основі.

Можливі проблеми при використанні IP-телефонії

При реєстрації або використанні VoIP-телефонії іноді виникають труднощі.

Питання експерту Низька якість зв'язку

Необхідно перевірити надійність з'єднання з Інтернетом. Якщо дзвінки здійснюються через ПК, перевіряється якість обладнання, що використовується. Неможливо увійти в аккаунт

Залежно від використовуваного провайдера при вході в програму необхідно вказувати як логін або адресу електронної пошти, або номер sip. При спробі здійснити виклик до Казахстану нічого не відбувається

Для вирішення проблеми, по-перше, слід оцінити тариф, що використовується, по-друге, перевірити, чи є на балансі кошти для виконання дзвінка. Під час реєстрації не схоже

Щоб уникнути проблем під час реєстрації, рекомендується вказувати пошту, створену в сервісі Google.

Більшість сервісів пропонують низку додаткових можливостей. Задарма або SIPNET можуть застосовуватися для створення АТС та переадресації дзвінків. Вони є чудовим рішенням для бізнесу. За потреби користувач може отримувати номер із цифровим кодом будь-якої країни (Казахстану, Росії, країн Європи тощо). Таким чином з території Росії з'являється можливість дзвонити до Казахстану з казахстанським кодом номера.

WhatsApp, Skype, Viber

Достатньо популярним рішенням для здійснення дзвінків у ближнє та дальнє зарубіжжя є використання утиліт для голосового зв'язку та текстових месенджерів. Їхньою головною перевагою є безкоштовний зв'язок між користувачами. Головна та єдина вимога для використання такого роду програм - підключення до інтернету.

Якщо потрібно організовувати великі конференції, підключати та відключати безліч користувачів, то гарним рішенням стане Skype.Ця програма дозволяє здійснювати аудіо- та відеодзвінки між користувачами. Є можливість за допомогою платних тарифів здійснювати дзвінки на звичайні телефонні номери.

WhatsApp є одним із найпопулярніших месенджерів. Обліковий запис прив'язується до мобільного телефону. Надалі за номером можна безкоштовно дзвонити у будь-яку точку світу через інтернет, якщо іншим користувачем також використовується WhatsApp. Через цю програму вдається найбільш вигідно здійснювати аудіо- та відеодзвінки в Казахстан та будь-яку іншу зарубіжну країну (дзвінок через Ватсап повністю безкоштовний). Месенджер Viber пропонує аналогічний функціонал.

Для максимально вигідних дзвінків в Казахстан з мобільного телефону рекомендується або застосовувати спеціальні тарифи від Білайн, або використовувати месенджери для зв'язку через інтернет. При необхідності здійснювати часті дзвінки на звичайні мобільні та стаціонарні телефонні номери, досить гарним рішенням є застосування VoIP-телефонії.