Дзвінки на Україну з МТС

Anonim

У жителів Росії може бути багато родичів на території України. Саме тому провайдери створюють тарифи, в яких є особливі привілеї для цього напряму. Як тільки користувач спілкується із родичами, він витрачає велику кількість коштів на стільниковий зв'язок. Кожному хотілося б зберегти ці витрати, але як це правильно зробити з наявним тарифом?

Насправді все досить просто: або використовуємо можливості підключеного оператора, наприклад, МТС, або використовуємо послуги IP - телефонії, більш детально про який варто поговорити далі. Варто також розглянути тарифи, пропоновані МТС – провайдером.

Вартість дзвінків та повідомлень в Україну з МТС

Стандартна тарифікація, яку можуть запропонувати для дзвінків на Україну з Росії оператор МТС, становить 40 рублів за одну хвилину розмови. Така розцінка діє на всіх тарифах, причому не так важливо, щохвилинні вони або пакетні. Як видно, ціна досить висока і навіть завищена, тому що багато провайдерів можуть запропонувати вигідніше. Однак, навіть найкоротша розмова на 5 хвилин обійдеться користувачеві в 200 рублів.

Якщо користувач хоче зекономити на дзвінках, то навіть тут у нього не вийде, тому що вартість текстових повідомлень становить 8 рублів за одну хвилину.

Однак, конкуренти пропонують вигідніші пропозиції. Наприклад, розглянемо того ж оператора ТЕЛЕ2, у якого вартість хвилини розмови становитиме 30 рублів за одну хвилину. Все одно це досить дорого, а вартість переходу від одного оператора до іншого завищена.Крім того, у користувачів МТС більше привілеїв, ніж у інших: доступ до інтернету, тарифні плани з домашнім інтернетом та багато іншого. Тому перехід може виявитися не таким вигідним.

Саме тому МТС пропонує користувачам два зібрані пакети для дзвінків в Україну. Докладніше про них варто подивитися в таблиці нижче:

Тариф Дзвінки на МТС та Vodafone України Улюблений номер України
Вартість підключення 0 рублів 0 рублів
Абонентська плата щомісяця 0 рублів Від 240 рублів
Вартість хвилини дзвінка в Україну
  • 3, 7 рубля на хвилину перші 30 хвилин на добу;
  • 5, 2 рублі на хвилину з 31 хвилини розмови на добу.
0 рублів за хвилину для 3 улюблених номерів
Додаткові привілеї - -

Опис послуги «Дзвінки на МТС та Vodafone України»

Якщо описати коротко цю опцію, то вона автоматично знижує вартість дзвінків МТС та Vodafone України. Ця послуга йде без абонентської плати, підключення також безкоштовне. Функція розрахована на тих користувачів, які постійно спілкуються з жителями України.

Так як ця послуга сумісна лише з тарифом «Твоя країна», то сам тариф створений для того, щоб дешево спілкуватися з різними країнами.Як правило, його підключають приїжджі з інших країн, щоб мати можливість спілкуватися з родичами постійно – це стосується країн СНД, Південної Кореї, В'єтнаму та інших.

План тарифу «Гостьовий» також спрямований на приїжджих користувачів, проте знаходиться в архіві, і користувач навряд чи зможе його підключити якісно. Нині ним користуються лише ті, хто встиг раніше.

Умови підключення та вартість

Якщо подивитися по таблиці, про скористатися цією послугою можуть тільки ті користувачі, які мають тариф «Гостьовий» або «Твоя країна». Для всіх інших країн ця опція повністю закрита. Якщо розглядати дзвінки, то зниження ціни здійснюється лише за номерами з певними кодами, а саме:

  • +38050;
  • +38095;
  • +38066;
  • +38099.

Якщо користувач хоче зателефонувати абоненту з іншим номером, то йому доведеться сплачувати ту вартість, яка фіксована для всіх користувачів. Про неї говорилося раніше - 40 рублів за хвилину.

За таблицею можна дізнатися про абонентську плату, вартість дзвінків:

  • Абонентської плати – ні;
  • При цьому перші 30 хвилин будь-якої розмови коштують 3, 5 рублів за хвилину;
  • Всі наступні дзвінки, починаючи з 31 хвилини – 5 рублів на хвилину.

Підключати цю послугу є сенс лише в тому випадку, якщо користувачеві необхідно постійно спілкуватися з різними користувачами з України.

Сумісність з іншими міжнародними послугами

Ця послуга сумісна з іншими міжнародними послугами. Варто зазначити, що, якщо дана опція не відображається в офіційному кабінеті користувача, то це означає, що вона несумісна з деякими тарифами.Все індивідуально і для кожного тарифу варто дивитися, чи можна підключити послугу чи ні.

Підключення та відключення послуги

Щоб підключити цю послугу, необхідно лише зайти на офіційну сторінку компанії і клікнути на кнопку «Підключити» навпроти функції. Користувач повинен зайти на свою сторінку, тобто ввести і логін, і пароль від кабінету.

Також можна підключити з особистої мобільної програми. У розділі «Послуги» використовується ця послуга. Якщо ж її немає, то означає, що користувач не має права підключити її.

Ще один спосіб підключення – використання команди. Необхідно в USSD – меню натиснути на швидке поєднання клавіш - 111825. Цей спосіб допоможе підключити послугу, а також відключити її під час повторного введення.

Опис послуги «Улюблений номер України» від МТС

Ще одна цікава опція, яка допомагає користувачеві дзвонити жителям України зі свого мобільного номеру МТС – це послуга «Улюблений номер України». Це цікава опція, тому що користувач може заздалегідь зателефонувати лише трьом доданим номерам безлімітно у будь-який час. Також ця послуга поширюється на мешканців Вірменії.

Безлімітні дзвінки користувач може налаштувати тільки для мешканців з номерами:

  • +38050;
  • +38095;
  • +38066;
  • а також +38099.

Підтримуються оператори МТС та Vodafone. Якщо користувач зателефонувати на інший номер або на номер, який починається з інших цифр, то з великою ймовірністю вартість дзвінків буде підвищена до 40 рублів за хвилину розмови. Це розмови без знижок.

Умови підключення та вартість

Опція також доступна на всіх тарифних планах, як і на пакетних, так і на щохвилини. Варто зазначити, що абонентська плата не така велика:

  • для пакетних тарифів складе 100 рублів на місяць;
  • для щохвилини всього 250 рублів на місяць.

Це не така велика сума, щоб дзвонити друзям, причому робити це необмежено. Також можна змінити номери, якщо це необхідно.

Умову підключення – це підключена послуга «Міжнародний доступ». Також це працює з послугою «Легкий роумінг та міжнародний доступ». Якщо ж користувач не підключив цю послугу, то міжнародні виклики не працюватимуть і будуть обмежені.

Сумісність з іншими міжнародними послугами

Є деякі обмеження:

опція зовсім несумісна з такими послугами, як «Вигідні дзвінки до інших країн», «Країни МТС», «Улюблена країна Україна», «Улюблена країна. Увесь світ".

Якщо у користувача в процесі підключення виникли будь-які проблеми, то з великою ймовірністю підключена якась із перерахованих опцій. Варто перевірити наявність та відключити їх за потреби.

Підключення та відключення послуги

Щоб підключити цю послугу, можна:

  • скористатися командою USSD - 111560. Відправлення номерів як «улюблених» здійснюється шляхом додавання за допомогою додаткових команд, детальніше про які можна подивитися на офіційному сайті (команди можуть відрізнятися залежно від регіону);
  • Можна скористатися особистим кабінетом через офіційний сайт у розділі «послуги»;
  • Також можна використовувати мобільний додаток.

Вимкнення здійснюється тими ж шляхами. Якщо у користувача виникли проблеми та послуга не підключається, варто перевірити баланс.

Особливості тарифів та опцій для дзвінків в Україну інших операторів

Якщо розглядати конкурентів, то у МТС такі претенденти та їх послуги:

  • Теле2 з послугою «Проста географія». Абонентська плата складає всього 2 рублі за добу;
  • Мегафон має опцію «Дзвінки у всі країни». Пропонується абонентська плата в 2, 1 рубль на добу, а дзвінки на Україну коштують 13 рублів за одну хвилину розмови. Також багато тарифних лінійок з вигідними умовами, наприклад, «Все включено» та інші;
  • Білайн пропонує один із найвигідніших варіантів – безкоштовна функція «Ласкаво просимо», але вона поширюється лише на тарифні плани «Анлім» або «Перші ГіГі». В інших випадках вартість складає 5 рублів за хвилину розмови;
  • Тінькофф – не має опцій для України, але щохвилинна оплата є найдешевшою 0 всього 29 рублів за хвилину.

Найвигідніший спосіб - IP-телефонія

Дзвонити в Україну набагато вигідніше за допомогою IP – телефонії. Дзвінки через мобільний зв'язок – це не тільки довго, а й досить дорога, а ось за допомогою телефонії відкривається доступ практично до всіх можливостей.

Варто зазначити, що телефонія не вимагає прокладання лінії, користувачеві достатньо мати лише стабільний інтернет. Підключення та реєстрація займає кілька хвилин, саме тому скористатися ним може абсолютно кожен користувач. Для цього можна використовувати як телефон, так і комп'ютер. Здійснює спеціальні програми для всіх пристроїв.

Варто розглянути найпопулярнішого провайдера – Задарма. Він пропонує найвигідніші тарифи, причому це найпопулярніший провайдер ще з 2006 року. Він працює у Росії та території інших стран.

Для початку необхідно зареєструватися. Для цього варто пройти на офіційний сайт, ввести логін та пароль. Далі варто підтвердити всі дії за допомогою переходу за посиланням, надісланим через лист електронної пошти.

Після реєстрації користувач отримує 20 рублів. Їх може використовувати для оплати дзвінків або будь-яких додаткових послуг на його розсуд. Поповнити рахунок можна будь-яким зручним способом.

Щоб телефонувати, варто увійти до пункту «Послуги» та набрати номе, після чого чекати з'єднання. Немає нічого складного.

С самого початку встановлено тариф «Економ», який дозволяє дзвонити на стаціонарні номери України за 1, 65 рублів за одну хвилину розмови. При цьому немає абонентської плати, користувач може використовувати телефонію стільки, скільки він захоче.

Також у даремно є додаток, який можна встановити на будь-яку систему. Для комп'ютера є програма «Задарма для Віндовс». Здійснювати дзвінки можна вигідно та зручно.