Яку віртуальну АТС вибрати

Anonim

Віртуальна АТС – це найкращий спосіб заявити компанії, що вона є дорослою, а бізнес, що просувається нею – відмінний внесок для кожної людини. Віртуальні АТС потрібні для іміджу, зручності. Адже користувач, який гортає сайт, з великою ймовірністю зателефонує до тієї компанії, яка має актуальні міські номери, а не прості мобільний.

Также віртуальні АТС потрібні компанії. Вони допоможуть не втратити жодного дзвінка, а також добре заощадити на дзвінках. Провести телефонну лінію досить складно самостійно, а з телефонної АТС – це досить просто і легко.

Варто подивитися найцікавіші та актуальні на даний момент АТС для компаній, зрозуміти, які у них є переваги та недоліки, а також вибрати найкращу АТС унікальним способом підрахунку балів.

Детальніше про те, що таке віртуальна АТС, варто подивитися в цьому відео

Рейтинг віртуальних АТС

Найпопулярніші віртуальні АТС представлені в таблиці нижче:

Назва Опис Рейтинг
Цифровий Офіс Сервіс з можливістю підключення до різних операторів. ★★★★★
1ATC Сервіс з безкоштовними багатоканальними номерами. ★★★★★
Цифра Один АТС з необмеженим вихідними дзвінками та безлімітним тарифом. ★★★★★
FedTel Багатофункціональна хмарна АТС. ★★★★★
Siplink Сервіс із просунутою аналітикою дзвінків. ★★★★★
Global Home Безкоштовна візуальна АТС з обмеженими можливостями. ★★★★★
Virgin Connect АТС від популярного телеком-оператора. ★★★★★
Quickfon АТС з багатьма функціями. ★★★★★
ОТК Комунікаційний сервіс з багатьма функціями. ★★★★★
TETSY АТС для продаж. ★★★★★
VirtualOfficeTools Набір функцій для бізнесу переважно. ★★★★★
Vochi-CRM Система з легким браузерним керуванням. ★★★★★
Binotel Хмарна АТС для України. ★★★★★
Нова телефонія АТС від Ростелекома. ★★★★★
Clickphone Сервіс для дзвінків по інтернету. ★★★★★
Neirika Телефонія для бізнесу. ★★★★★
WestVirt АТС з широким спектром можливостей. ★★★★★
Hive Телефонія зі зручним інтерфейсом. ★★★★★
Octoline Дозволяє керувати зручно та якісно. ★★★★★
AltegroCloud Цілий віртуальний офіс. ★★★★★
NeoPhone Простой інтерфейс та цікаві функції. ★★★★★
YouMagic.Pro Телеком-оператор МТТ. ★★★★★
onlinePBX Сервіс АйПі – Телефонії. ★★★★★
Дом.ru Бізнес Популярний провайдер у сфері телефонізації офісу. ★★★★★
Зебра Телеком Безкоштовний тариф зручний. ★★★★★
SIPNET Дешеві дзвінки на російські номери. ★★★★★
Sipuni Відмінний візуальний редактор. ★★★★★
Нью-Тел Оператор на базі швидкісних рішень. ★★★★★
Хмарна АТС Білайн СТС Білайн – гарний вибір на території країни. ★★★★★
МСН Телеком Невідома мережа з гарною якістю зв'язку. ★★★★★
UIS Популярна АТС, але й завищена ціна на деякі функції та позиції. ★★★★★
МТТ Бізнес АТС з багатьма функціями. ★★★★★
Гравитель Компанія, у якої може кульгати звук. ★★★★★
Zadarma Популярна компанія більш ніж у 80 країнах світу. ★★★★★
Віртуальна АТС Мегафон Популярний провайдер з відмінною якістю. ★★★★★
Mango-Office Поєднує в собі якість і відмінний звук. ★★★★★
Яндекс.Телефонія Найкраща АТС на даний момент. ★★★★★

Варто розглянути кожну АТС, щоб виділити всі «за» і «проти».

Цифровий Офіс

Це сервіс IP – телефонія, яка має можливість підключитися до телефонних номерів за сторонніми операторами. Можна використовувати як зв'язок з різними програмами, у тому числі і API.

Якість звуку 1.6 Надійність 1.9 Підтримка 2.3 Ціна 2.4 Разом АТС з відсталою якістю звуку, низькою надійністю та високою вартістю

ATC

Це візуальна АТС, яка пропонує безкоштовні багатоканальні міські номери, а також просту в налаштуванні панель управління. Можна використовувати будь-які готові рішення тарифів для більшої зручності.

Якість звуку 2.3 Надійність 2.4 Підтримка 2.3 Ціна 2.2 Разом 2.3 АТС з хорошими рішеннями, але досить низьким рейтингом через якість зв'язку, ціни і надійність.

Цифра Один

АТС, яка має необмежену кількість вихідних дзвінків, досить безлімітні тарифи та пристойну вартість за послуги. Можна вибрати будь-який зручний тариф і надалі використовувати його. Можна підключити SIP – номер.

Якість звуку 1.8 Надійність 3.4 Підтримка 3.3 Ціна 3.2 Разом 2.9 АТС з багатьма функціями і безлімітними трафіками, але досить поганою якістю зв'язку.

FedTel

Це хмарна АТС, яка, як і інші, має величезну кількість цікавих функцій. Можна провести переадресацію, підвести кілька каналів по всій Росії, скористатися з'єднанням з іншими программами.

Якість звуку 2.4 Надійність 2.3 Підтримка 2.2 Ціна 2.4 Разом 2.3 Незважаючи на багатофункціональність, все одно дана АТС просідає за всіма параметрами, в тому числі і ціна, і надійність, і якість звуку.

Siplink

Це просунута візуальна АТС, оскільки в неї просунута аналітика. Можна прослухати кожен дзвінок, а також шукати, фільтрувати дзвінки за величезною кількістю параметрів, починаючи від тривалості дзвінка, закінчуючи фразами, сказаними в розмові.

Якість звуку 3.4 Надійність 2.3 Підтримка 2.4 Ціна 2.3 Разом 2.6 Це цікавий сервіс, який славиться своєю аналітикою. Незважаючи на такий класний функціонал, користувач отримує високу вартість, вузьку надійність та підтримку. Іноді бувають проблеми з якістю зв'язку.

Global Home

Це безкоштовна АТС, за яку взагалі не потрібно платити. Через те, що користувачу немає необхідності в оплаті функцій, він отримує досить мізерний набір функціоналу, до того ж можливості та якість звуку у нього будуть обмежені. Користувач отримає голосове меню, голосову пошту, переклад дзвінка, можливість переадресувати номер, а також отримання автоматичної інформації.

Якість звуку 3.3 Надійність 3.3 Підтримка 3.2 Ціна 3.1 Разом 3.2 Хоча цей сервіс абсолютно безкоштовний, користувач отримає погану якість звуку, ніякої підтримки та мінімальну кількість надійності. Звичайно, це все безкоштовно, зате якість кульгатиме.

Virgin Connect

Це відома візуальна АТС від популярної фірми Virgin Connect.Вона має, як і базовий функціонал, і різні додаткові тарифи, функції. Наприклад, до базового функціонала відносять голосове меню, запис дзвінків. Просунутий функціонал, який трохи дорожчий, має такі функції, як інтеграція з CRM, аналітика дзвінків тощо.

Якість звуку 1.8 Надійність 3.4 Підтримка 3.3 Ціна 3.2 Разом 2.9 Незважаючи на популярність цієї візуальної АТС, все одно є деякі проблеми з якістю зв'язку, а також підтримкою АТС. Користувач може не отримувати відповідь від компанії довгий час. До того ж, функціонал коштує досить дорого.

Quickfon

Це хмарна віртуальна АТС. Вона представляє багато інструментів, серед яких є і керування викликами, і IVR, а також голосова пошта з додатковими номерами. Можна інтегрувати різні системи, серед яких навіть є найпопулярніші. Наприклад, та сама програма – система 1с.

Якість звуку 2.4 Надійність 3.4 Підтримка 2.2 Ціна 2.4 Разом 2.6 Це візуальна АТС, яка має високу вартість і низьку підтримку за свої гроші. У неї не так багато функцій, щоб займати перші місця, але й не така погана якість звуку, щоб займати останні.

ОТК

Це комунікаційний портал, в якому зібрано дуже багато різних функцій. Є IP-телефонія, а також багатоканальні номери. Завдяки даному сервісу можна підвищити продаж з легкістю.

Якість звуку (3, 3 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 3 з 5)
Підтримка (3, 2 з 5)
Ціна (3, 1 з 5)
Популярний сервіс, на який присутня досить низька ціна, має гарну надійність, а також якість звуку.

TETSY

Віртуальна АТС для продажу. Це цілий багатоканальний портал, в якому є єдиний номер. Вартість вихідних дзвінків досить низька. Також система аналізує, яка реклама наводить клієнтів, а яка – ні.

Якість звуку (1, 8 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 4 з 5)
Підтримка (3, 3 з 5)
Ціна (3, 2 з 5)
У даної хмарної АТС висока вартість загалом на послуги та низька якість зв'язку. Однак є деякі переваги, які ставлять її не на останнє місце.

VirtualOfficeTools

Це не просто візуальний провайдер. Це набір сервісів, де навіть є хмара, конференції, центр дзвінків, зв'язок тощо. Варто зазначити, що з цим сервером можна дзвонити прямо із сайту. У хмарної АТС багато функцій, її легко масштабувати та багато іншого.

Якість звуку (3, 2 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (2, 4 з 5)
Підтримка (3, 4 з 5)
Ціна (3, 3 з 5)
Незважаючи на те, що ця АТС досить популярна, має гарну якість звуку, у неї трохи завищена ціна та низька підтримка.

Vochi-CRM

Це офісна телефонія, яка керується через браузер.Може бути близько 30 ліній. Є запис розмови, картка ведення клієнтів, інтеграція з 1с та іншими програмами. При цьому для використання немає необхідності купувати додаткову гарнітуру та обладнання.

Якість звуку (3, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (2, 4 з 5)
Підтримка (3, 4 з 5)
Ціна (1, 4 з 5)
Низька надійність фірми, а також досить завищені ціни. Через це фірма має низькі бали.

Binotel

Віртуальна хмарна АТС, яка призначена для мешканців та компаній України. Користувачі можуть використовувати міські та мобільні номери. Існує спеціальна внутрішня лінія для самих працівників. Також є автоматизація, яка запобігає пропущеним дзвінкам, дає інформацію про клієнта.

Якість звуку (3, 3 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 3 з 5)
Підтримка (3, 2 з 5)
Ціна (3, 1 з 5)
Середня компанія, яка актуальна для мешканців України. Є деякі скарги на надійність та якість зв'язку.

Нова телефонія

Віртуальна АТС з великою кількістю функцій. Компанія від Ростелекому, тому на якість зв'язку немає скарг. Є багатоканальні номери, надання 8-800, а також веб-інтерфейс для керування послугою через інтернет. Компанія надає дешеві дзвінки по Росії та за кордон.

Якість звуку (3, 3 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 2 з 5)
Підтримка (3, 3 з 5)
Ціна (3, 1 з 5)
Так як фірма від Ростелекому, то практично немає скарг на якість зв'язку, але є скарги на завищені ціни, надійність та підтримку.

Clickphone

Це хмарна віртуальна АТС, яка призначена для безкоштовних повідомлень та різних дзвінків через інтернет, VoIP – дзвінків, також на звичайні телефони та відправки різних видів повідомлень. Також компанія може підключити, як і віртуальні номери, так і 8-800, що починаються.

Якість звуку (3, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (2, 4 з 5)
Підтримка (3, 4 з 5)
Ціна (1, 4 з 5)
Якість звуку та підтримка компанії кульгають. Незважаючи на це, компанія цікава багатьом фірмам, оскільки багато можливостей та безкоштовних процедур.

Neirika

Ця фірма цікава тим, що велика кількість послуг вона надає безкоштовно: вітання, голосове меню, а також запис, переадресація, зберігання розмов до 1 місяця та багато іншого.Таке є безкоштовна міні CRM. Але незважаючи на всі плюси, якість звуку не така хороша.

Якість звуку (2, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (2, 3 з 5)
Підтримка (3, 4з 5)
Ціна (2, 4 з 5)
Минус цієї компанії є ціна, а також підтримка. Якість звуку така ж не дуже хороша. Все одно багато компаній вибирають цю фірму, тому що вона має хорошу надійність.

WestVirt

У даної компанії є свій зрозумілий конструктор, за допомогою якого можна налаштувати віртуальну систему простою мовою. Все досить просто підкоригувати, оскільки є сценарії проходження дзвінків, багато можливостей та широкий спектр взаємодій.

Якість звуку (3, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 4 з 5)
Підтримка (2, 4 з 5)
Ціна (3, 4 з 5)
Компанія надає фірмам широкий спектр функцій, завдяки яким можна налаштовувати дзвінки, моніторити співробітників, і навіть ігнорувати різні системи. Мінус ставиться за підтримку та якість звуку в деяких моментах.

Hive

Сучасна компанія, яка має зручний інтерфейс. Компанія, яка вирішить підключити даного візуального провайдера, легко може змінювати трафік, гнучко його налаштовувати. Також можна легко інтегрувати інтернет - комунікацію, підключати абсолютно всі сучасні на даний момент функції, як і в офіс, так і додому.

Якість звуку (2, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 4 з 5)
Підтримка (3, 3 з 5)
Ціна (3, 4 з 5)
Компанія надає хороший зв'язок, достатньо підтримує абонентів і компанії, що підключаються. Іноді можуть виникати проблеми зі звуком або з'єднанням, але за таку ціну це хороше підключення.

Octoline

Це не просто візуальне АТС, а це ціла система IP – ATC. Вона дозволяє керувати дзвінками повністю, до того ж можна вибудовувати голосове меню, аудіо та відеоконференції. Варто зазначити, що користувач може працювати через різні системи з даним візуальним АТС. Можна працювати, як і з софтфоном, так і з мобільним.

Тепер дана фірма працює практично в кожному місті Росії, тому приймати дзвінки, управляти ними можна з різних кінців країни.

Якість звуку (3, 2 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 4 з 5)
Підтримка (4, 4 з 5)
Ціна (2, 4 з 5)
Компанія змогла вдосконалити свою систему, тепер з Октоолайном можна користуватися різними телефонами, інтегрувати різні системи та приймати дзвінки так, як зручно користувачу.

AltegroCloud

Це як якийсь мобільний віртуальний офіс. У ньому все легко зрозуміти, налаштувати може навіть непрофесійний творець. Користувач може використовувати електронну пошту, віртуальну хмарну АТС, а також мобільний зв'язок в одному рішенні.

Якість звуку (3, 3 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 4 з 5)
Підтримка (3, 4 з 5)
Ціна (3, 3 з 5)
Багатофункціональний провайдер та АТС – мережа в одному рішенні. Користувач може використовувати всі можливості мережі комплексно.

NeoPhone

Простий інтерфейс АТС, причому в ній є зрозумілі схеми рішень, які досить просто знайти, якщо правильно користуватися інструментом. Є голосове меню, а також пул московських номерів.

Якість звуку (3, 3 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 2 з 5)
Підтримка (2.4 з 5)
Ціна (3, 4 з 5)
Хороший провайдер, у якому є різні кодування, причому досить простий тип сценарію та багато іншого.

YouMagic.Pro

Надання місцевих прямих номерів у багатьох містах Росії. Користувач може підключити кілька номерів, налаштувати роботу системи за допомогою даного АТС візуального інструмента.

Якість звуку (4, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (2, 4 з 5)
Підтримка (3, 4 з 5)
Ціна (3, 3 з 5)
АТС з недостатньо надійною системою, зате в ній дуже багато різних функцій, у тому числі і підтримка провайдер у важкі моменти.

onlinePBX

Користувач під час використання даної АТС може зрозуміти, що вона поєднує зовсім різних операторів мобільного зв'язку, у тому числі й різні функції. Є голосове меню, керування, а також запис розмов.

Якість звуку (2, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 4 з 5)
Підтримка (4, 4 з 5)
Ціна (3, 3 з 5)
Дана АТС має якісні функції та відстаючий рівень ціни, оскільки вони іноді бувають занадто завищені.

Дом.ru Бізнес

Це комплексний підхід та рішення до питання телефонізації офісу. Ця віртуальна АТС має багато можливостей управління, а також взаємодій між різними пристроями. Користувач може використовувати додаткові послуги для бізнесу.

Якість звуку (3, 2из 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 1 з 5)
Підтримка (4, 2 з 5)
Ціна (3, 3 з 5)
Непогана компанія з деякою завищеною ціною і не такою надійною інформацією щодо підтримки та якості звуку.

Зебра Телеком

У даного провайдера багато безкоштовних тарифів, тобто компанія, яка вперше пробує інтелектуальні АТС, загалом може скористатися їй досить просто і легко.

Якість звуку (3, 3 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 2 з 5)
Підтримка (4, 4 з 5)
Ціна (4, 1 з 5)
Ціна віртуальної АТС відмінна, оскільки є, як і безкоштовні тарифи, і платні. У цілому нині АТС немає відмінних плюсів, і відмінних мінусов.

SIPNET

Це віртуальне АТС, яка має найдешевші дзвінки, при цьому не такий дешевий зв'язок, який міг би бути насправді.Компанія може підключити будь-які пристрої, як телефонні, так і програмні. Також є працюючий протокол SIP, мобільні програми для легкого використання.

Якість звуку (3, 2 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (3, 3 з 5)
Підтримка (4, 2 з 5)
Ціна (4, 3 з 5)
Провайдер із чудовою ціною, але при цьому звук у нього не буде на такій висоті, як у інших фірм та компаній.

Sipuni

Основна перевага компанії полягає в тому, що має свій унікальний віртуальний провайдер. В іншому користувач може використовувати інші компанії. Однак, вона має багатоканальні номери, запис розмови, можливість підключатися до різних номерів і провайдерів зв'язку.

Якість звуку (4, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 3 з 5)
Підтримка (3, 4 з 5)
Ціна (4, 4 з 5)
У компанії може залишатися тільки те, що основний оператор не завжди відповідає користувачам. В інших випадках варто вибирати саме цього провайдера для проведення всіх основних функцій.

Нью-Тел

Це актуальний АТС оператор, який підтримує технологію VOP рішень. Він надає основний спектр послуг у тому, щоби включати надання всім клієнтам віртуальних номерів. Можна встановити багатоканальний міський портал в офісі, а також використовувати номери, які розпочинаються 8 – 800.

Якість звуку (4, 4 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 7 з 5)
Підтримка (3, 3 з 5)
Ціна (4, 4 з 5)
Провайдер хоч і не такий популярний, але в нього хороший звук і підтримка, що відстає в деяких моментах.

Хмарна АТС Білайн

Ще одна АТС від популярного провайдера. Вона здатна перетворити, а також комплексно замінити цілий функціонал звичної та стаціонарної телефонії. Вона може об'єднати мобільні та всі стаціонарні телефони, що є в компанії, створити єдину мережу з якісними функціями, яких більш ніж достатньо для будь-якої фірми.

Якість звуку (4, 6 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 5 з 5)
Підтримка (4, 3 з 5)
Ціна (4, 8 з 5)
АТС з якісним вибором функцій. Користувач може зустріти в ньому і голосове меню, а також потрібного клієнта, здатність перенаправляти клієнта тільки до потрібного фахівця і таке інше.

МСН Телеком

Ця АТС більше орієнтована на клієнта, ніж на саму компанію.Вона включає повний набір функцій, у тому числі і розподіл дзвінків, збір статистики, запис розмову та моніторинг, як і онлайн, так і просто під час розмови в режим офлайн. Є функція, якої немає в деяких АТС – чорні списки.

Якість звуку (4, 2 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (5 з 5)
Підтримка (4, 8 з 5)
Ціна (4, 9 з 5)
Мобільна АТС, в якій якість звуку не завжди залишається на висоті. Є деякі баги, лаги, але ціна за такий сервіс в цілому адекватна. Не можна сказати, що найгірший провайдер, але й не найкращий у своїй справі.

UIS

Присутні і АТС, у яких окремо почесно посідає наявність віртуального номера. Також є IP – телефонія, автоматична інформація, яка надходить сама, віртуальна нарада та багато іншого.

Якість звуку (4.2 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (5 з 5)
Підтримка (4, 7 з 5)
Ціна (4.1 з 5)
У даного провайдера дуже завищена ціна, незважаючи на те, що якість звуку не відстає від інших виробників. Є передача даних з офісу на телефон і назад, але за такі гроші функцій має бути більше.

МТТ Бізнес

За назвою відразу зрозуміло, що дана АТС створена для бізнесу, а також для його підтримки. Користувачеві доступні всі інструменти, у тому числі й ті, яких немає в інших АТС. Є переадресація, голосова пошта, а також якісний підхід до вирішення всіх бізнес – проблем.

Якість звуку (5 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4.1 з 5)
Підтримка (4, 8 з 5)
Ціна (4, 4 з 5)
АТС з якісним звуком та відмінною підтримкою. Якщо користувач хоче, щоб на першому місці завжди була якість підтримки, то безперечно варто йти до того провайдера АТС.

Гравитель

Це АТС, яка має можливість інтегруватися з будь-якими номерами CRM, а також з будь-якими аналітичними інструментами. Є багатоканальні номери, а управляється АТС за допомогою дзвінків, голосового меню та наявності подібної статистики номерів, дзвінків, а також наявність запису цих самих дзвінків.

Наявність історії, стерео-формат та зберігання всіх номерів. Є функція повідомлень, тобто система автоматично говорить користувачеві, що той пропустив той чи інший вихід. Є голосовий асистент та інші функції для бізнесу.

Якість звуку (4, 6 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 3 з 5)
Підтримка (4, 4 з 5)
Ціна (4, 7 з 5)
Непогана АТС, в якій дуже багато функцій для бізнесу. Звук у неї хороший, також є постійна підтримка з боку АТС, непогана ціна, яка не стоїть до небес, а також надійність виробника зв'язку.

Zadarma

Це сервіс IP-телефонії, яка є в багатьох країнах світу – в порядку 80 країн, а також близько 90 міст Росії. Включає в себе багато функцій, у тому числі наявність внутрішніх номерів, систему голосового номера, переклад дзвінка, перехоплення дзвінка, переадресація дзвінка на мобільний, прийом дзвінків від клієнтів сайтом, голосову пошту та багато інших функцій. Користувач може бути, як самим клієнтів, так і цілою компанією, якій необхідний якісний канал для відповіді клієнтів.

Якість звуку (4, 1 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 2 з 5)
Підтримка (4, 9 з 5)
Ціна (5, 0 з 5)
Найпопулярніша АТС, яка може поєднувати собі якісний звук, велику територію розселення, величезну кількість функцій, хорошу ціну для подібної системи, а також постійну підтримку з боку.

Телфін

Це не така популярна віртуальна АТС, але навіть незважаючи на це вона включає дуже багато різних функцій. Варто зазначити, що ця АТС є каналом з багатьма номерами. Також у неї є голосова пошта, голосове меню, а також інтелектуальна маршрутизація всіх дзвінків.

Також за допомогою даної АТС можна влаштовувати конференції, прийоми факсів – все, що необхідно для якісного просування та зручності під час роботи з клієнтами. Є навіть електронна пошта, перенаправлення на неї, запис розмови та багато іншого.

Зверніть увагу! Хоч провайдер не такий відомий, але з якістю звуку у нього все добре.

Якість звуку (4, 7з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 0 з 5)
Підтримка (4, 1 з 5)
Ціна (4, 9 з 5)
Ще одна АТС, яка є каналом з багатьма номерами. Компанії буде зручно користуватися цією системою, оскільки вона має всі зручності для бізнесу.

Віртуальна АТС Мегафон

Це така хмарна система телефону, яка стане в нагоді середньому та малому бізнесу. За рахунок того, що вона поєднує в собі фіксований мобільний зв'язок, його досить зручно використовувати у справі. В офісі з даною АТС немає проблем, оскільки вона комплексно телефонує всі телефони компанії.

Таким чином можна заощадити на покупці спеціальних меблів в офіс і обійтися простими корпоративними картками формату SIM, а також скористатися додатковими та популярними останнім часом CRM.

Це хороша віртуальна АТС від популярного провайдера, завдяки якій можна не купувати додаткове обладнання для співробітників, а скористатися тим, що є в цілому вже в офісі. Це дуже зручно, якщо використовувати правильно.
Якість звуку (4, 7 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 8 з 5)
Підтримка (4, 1 з 5)
Ціна (4, 6 з 5)

Mango-Office

Достатньо популярна АТС, яка надає величезний вибір послуг, починаючи від клієнтських, закінчуючи окремими для компаній. У компанії досить зручна система переадресації. У будь-який момент користувач може попросити його переадресувати на термінальний пристрій. Також є обробка дзвінків та багато іншого.

Зверніть увагу! У цій віртуальній АТС навіть є голосові боти, які з'явилися нещодавно для сайту.

Якість звуку (5 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (4, 2 з 5)
Підтримка (4, 2 з 5)
Ціна (4, 1з 5)
Цей провайдер підійде для кожної компанії, причому вона надасть всі необхідні послуги, які можуть знадобитися не тільки компанія, а й звичайним користувачам, у тому числі і переадресувати абонента на термінальний номер, використовувати зручний голосовий бот і так далі.

Яндекс.Телефонія

Найкраща віртуальна АТС, тому що в ній є багато цікавих функцій та можливостей. Головне – це підтримка малого бізнесу, завдяки чому можна скористатися безкоштовною версією. До основного функціоналу входять:

  • IVR;
  • Налаштування правил переадресації вхідних номерів;
  • Наявність та створення кнопки «Дзвінок з сайту;
  • Мобільна зручна версія для всіх систем телефону (Андроїд та iOS).

Альтернативу даної версії знайти досить складно, тому це чудовий сайт, сервіс, який підійде і для абонентів, готових платити гроші за відвідування, так і для тих, хто хоче спробувати та використати безкоштовні функції.

Якість звуку (5 з 5) Середня оцінка

★★★★★

Надійність (5 з 5)
Підтримка (5 з 5)
Ціна (5 з 5)
Найкращий сервіс, тому що в ньому можна використовувати як безкоштовні функції, так і скористатися платною версією. Багато функцій, зручність використання, наявність підтримки, а також наявність мобільного додатка, який підійде як для Android, так і для iOS.