Чи варто купувати Apple Watch сьомого покоління

Anonim

Для багатьох власників iPhone розумний годинник Apple Watch став дійсно невід'ємним аксесуаром. Ці компактні пристрої дозволяють приймати дзвінки, читати та надсилати повідомлення. Тут є ігри, програми відстеження стану здоров'я та інші корисні фішки. Смарт-годинник допомагає швидко відкривати встановлені програми на телефоні або планшеті Apple.

Чи потрібний годинник Apple Watch

Гаджетів багато не буває і тому власники яблучних смартфонів починають замислюватися про придбання смарт-годинника. Ось тут і виникає резонне питання, а чи потрібні вони?

Перший годинник Apple Watch з'явився у продажу майже сім років тому, але він досі викликає багато суперечок. Так, вони мають високу вартість і при цьому слабку автономність, їх не можна використовувати зі смартфонами на операційній системі Android і вони дуже залежать від айфона. Крім цього, зараз можна знайти аналоги набагато дешевше, зокрема Mi Band, що мають майже ті ж ключові функції, що і в годиннику з яблучком.

Особливості Apple Watch 7

На самому початку осінь компанія Apple провела презентацію, на якій була представлена ​​оновлена ​​модель годинника Apple Watch 7. Точна дата виходу новинки невідома, але орієнтовно в магазинах гаджет з'явиться вже до кінця осені цього року.

Що зараз відомо про оновлений розумний годинник? Вони стали дещо більшими, але тоншими.У продажу буде два варіанти з діагоналлю циферблату 41 та 45 мм. Товщина самої рамки зменшилася майже на 40%, за рахунок цього виробнику вдалося збільшити екран, в нього тепер міститься набагато більше тексту. З'явиться можливість відображати екран залежно від положення руки, це дозволить відображати повноцінно клавіатуру. Дисплей стане яскравішим на 70%, при активованому режимі Always-On.

Чи варто міняти Apple Watch 5 і 6 на нову 7-му модель

Багато користувачів дуже зацікавили характеристики оновлених годин від Apple. Але давайте подумаємо логічно, а чи є сенс міняти моделі 5 чи 6 на нову. Розглянемо 10 причин, чому не варто гнатися за Apple Watch 7.
  1. Вартість. Ціна на 5 або 6 модель нижча приблизно на 40%. Але знову ж таки, все залежить від магазину, десь більше, десь менше.
  2. Розмір дисплея в Apple Watch 7 буде більшим приблизно на 20%, за рахунок зменшення рамки навколо матриці.Але чи потрібен такий великий екран для годинника і так вся інформація добре видно. Тим більше, що тут виробник годинника трохи схитрував, просто зменшивши міжрядковий інтервал.
  3. Захисне скло в новій моделі стане на 50% товщі в центральній частині. Чи треба переплачувати за це, якщо й попередні моделі розумного годинника вважаються практично невбивними.
  4. Виробник обіцяє яскравість у режимі Always On на 70% вище. Але яскравість у звичайному режимі залишається незмінною.
  5. Години сьомого покоління отримають торішній процесор. Тобто залізо потужнішим не стане і це головне розчарування від новинки. Але потужності моделей 5 і 6 і так вистачає.
  6. У нових смарт-годинах передбачений захист не тільки від води, а й від пилу. Але вся техніка Apple зроблена настільки добротно, що говорити про попадання дрібних частинок всередину корпусу безглуздо, так навіщо переплачувати за цю фішку.
  7. У новій лінійці буде п'ять кольорів, але в моделях 5 і 6 також можна вибрати колір корпусу.
  8. Ключові функції у годин сьомого покоління та попередників практично ідентичні. Епл Вотч підтримує будь-яку спортивну активність і потім аналізує результати. У всіх моделей таких годинників є вимірювання пульсу і нагадування про малорухливість.
  9. Смарт-годинник сьомого покоління буде швидше заряджатися, за 45 хвилин пристрій зарядити вийде від 0 до 80%. Однак і зараз годинник 5 і 6 покоління заряджається досить швидко і якісь зайві 20 хвилин ролі не зіграють.
  10. Apple Watch Series 7 можуть попереджати про погану погоду за кілька годин. Це дуже зручно, але в смарт-пристроях попередніх поколінь погода теж постійно виводиться на екран і пропустити негоду складно.

Виробники заявляють, що Apple Watch сьомого покоління матиме повну інтеграцію з розумним домом. Тобто через екран годинника можна буде виконати будь-яку дію у будинку, наприклад, увімкнути світло або чайник.Це все прикольно, але чи потрібно платити великі гроші за це, все можливо зробити і через смартфон, без якого смарт-годинники все одно коректно не працюють.