Програми для безкоштовних дзвінків з комп'ютера на телефон

Anonim

Сучасні мобільні месенджери та IP-телефонія не стоять на місці. За допомогою цих інструментів користувач може зателефонувати до будь-якої точки світу безкоштовно. Головне – знати правильні програми для дзвінків через інтернет, а також використовувати тільки перевірені сервіси. Найпоширенішим варіантом зв'язку залишаються месенджери. Однак є внутрішні сервіси, які підтримують дзвінки із зовнішнім світом. Варто розібратися, як користувач може дзвонити через інтернет, використовувати програми для дзвінків, як використовувати їх безкоштовно.

Програми для дзвінків через інтернет на мобільний

Як говорилося раніше, найоптимальніший варіант швидкого зв'язку, який допомагає здійснювати безкоштовні дзвінки легко і без заминок – це месенджери та різні програми. Щоб використовувати месенджер, людині необхідно лише знайти ту програму, якою користується і вона, і співрозмовник. Тільки так безкоштовно можна подивитися по месенджеру. Дзвінки здійснюються виключно через мобільні програми, але деякі компанії передбачили можливість використання ПК. Так само, як і з телефоном, достатньо встановити програму, після чого її використовувати.

Для зв'язку використовуються мікрофон або вбудована гарнітура. Якщо дзвонити через комп'ютер, то також потрібен заздалегідь встановлений клієнт. Деякі месенджери дозволяють дзвонити на будь-які адреси та напрямки. Найпопулярніші – це Skype та Viber. Вони зручні та схожі у використанні, тому що обидва мають спеціальний внутрішній баланс, про який варто поговорити після.

Для того, щоб використовувати їх, також варто поповнити баланс. Щоб це зробити, необхідно відкрити клавіатуру у програмі та набрати номер мобільного телефону, на який хотілося б зателефонувати. Дзвінки здійснюються, як і на російські номери, так і на будь-які інші.

У месенджерів багато переваг:

  • Користувач може використовувати безкоштовні дзвінки, але тільки всередині сервера. Зате вони доступні на всіх напрямках, навіть якщо співрозмовник знаходиться в іншій стороні земної кулі;
  • Можна телефонувати, як і на мобільні, так і на міські номери. Користувач може дзвонити дешево, якщо порівняти зі звичайним мобільним зв'язком;
  • Підтримка будь-яких пристроїв. Тобто скачати месенджер можна і на телефон, і на комп'ютер, і планшет. Це не так важливо;
  • Щоб підключитися, не потрібно використовувати спеціальні інтернет-канали. До нього висуваються низькі вимоги. Тобто щоб якісно передавався сигнал, достатньо всього не менше 124 кбіт/секунду. Це потрібно для того, щоб голос передавався без затримок.

Skype

Скайп – це досить популярний месенджер, навіть можна завантажити найвідоміший. Він став згодом важким і неповоротким, саме тому багато користувачів вибирають його конкурентами. Аудиторія Скайпа зменшилася, але деякі користувачі досі використовують його для того, щоб надсилати повідомлення, дзвінки і так далі. Скайп має такі переваги: ​​

  • У даної програми простий інтерфейс. Їм зручно користуватися, тому що він розділений на книгу контактів та спеціальне вікно для чатів;
  • Можна підтримувати обмін текстовими повідомленнями, файлами;
  • Підтримує голосові дзвінки та відеодзвінки;
  • Можна демонструвати екран – це дуже зручно, якщо справа стосується ділових зустрічей;
  • Приватні розмови, передача даних, тому що всі листування захищені за допомогою шифрування;
  • Існує система автоматичного перекладу для того, щоб спілкуватися з іноземними користувачами та співрозмовниками;
  • Можна замовляти номери від Скайпу для того, щоб приймати номери з інших стаціонарних телефонів. Таким чином можна замовити номери різних країн, у тому числі і США, Німеччини та Румунії.

Скайп підтримує дзвінки та телефони по всій земній кулі. Тарифікація відбувається за допомогою внутрішнього балансу. Поповнення рахунок євро, у своїй мінімальний платіж становить 5 одиниць. Є похвилинна оплата, а є готовий пакет послуг, які допомагають користувачеві довго не думати та скористатися дешевшим варіантом. Таким чином, можна вибирати різного роду підписки, наприклад, «світ» за 16, 12 євро або будь-які інші пакети. Якщо переглянути, то вони всі досить вигідні, бо щохвилинна тарифікація не така зручна.

Viber

Viber – це другий за популярністю агент, який також набрав стільки клієнтів за рахунок того, що їм зручно користуватися. Варто зазначити, що у кожного другого користувача стоїть Вайбер, щоб зв'язуватися з рідними та близькими. Ним користується велика кількість росіян, його дія поширюється не тільки на росіян, але і на громадян інших країн. Вайбер також є досить популярним серед користувачів України. Особливості такі:

  • Є обмін за допомогою стікерів та гіфок анімованих;
  • Користувач може надсилати голосові повідомлення різного роду, відеоповідомлення;
  • Можна використовувати якісну передачу для того, щоб дзвонити;
  • Є загальні чати, причому в них немає обмежень щодо того, скільки користувачів задіяти;
  • Присутнє наскрізне шифрування переговорів;
  • Вбудована функція, яка допомагає визначати особистість.

Вайбер, як і Скайп, є як на комп'ютері, так і на телефоні. Щоб використати цей месенджер, необхідно завести внутрішній баланс. При цьому також існує похвилинна тарифікація, а можна придбати готові пакети, які також зручні. Вайбер взаємодіє з такими країнами, як Росія, Австралія, Німеччина та інші.

WhatsApp

Це найпопулярніший месенджер на території Росії тільки через те, що там не так багато функціоналу, від цього ним зручно користуватися. Усі росіяни можуть використовувати його, він встановлений практично в кожного. Достатньо заглянути в книжку телефону для усвідомлення того, що користуються ним усі. Його особливості такі:

  • Достатньо легкий клієнт для того, щоб використовувати їх на мобільному. Він працює, як і на слабких пристроях, так і на планшетах;
  • Є як і текстові повідомлення, так і голосові;
  • Можливість створити групові чати;
  • Передача будь-якого типу файлів;
  • Можна дзвонити по відео та без нього;
  • Є можливість поділитися місцезнаходженням користувача;
  • Збереження чатів у хмарному сховищі також постійно.
Як видно, даний месенджер дуже зручно використовувати, причому дзвінки по ньому безкоштовні і дії поширюються по всьому світу. Варто кожному завести аккаунт в Ватсап, щоб потім залишатися на зв'язку з близькими людьми.

Mail.Ru Агент

Це ще один месенджер, який зовсім втратив свою популярність і всіх тих клієнтів, які раніше ним користувалися регулярно. Він був популярним серед російських користувачів, проте все змінилося. Його функціонал включав багато за старими мірками:

  • Можна було шукати інших користувачів по карті;
  • Обмінюватися текстовими повідомленнями;
  • Можна було підключати ВК та інші соціальні мережі;
  • Можливість обміну документами;
  • Надсилання голосових повідомлень і дзвінків;
  • IP – телефонія з досить низькими тарифами;
  • Відправка СМС, при цьому можна отримувати відповідь.
Раніше все це вважалося чимось хорошим і незвичайним, проте на даний момент це все втратило актуальність. Мейл ру агента просто витіснили інші досить популярні месенджери.

Facebook Messenger

У російських користувачів Фейсбук як популярний месенджер перестав з'являтися. Він не такий затребуваний на території Росії, але при цьому за допомогою нього можна обмінюватися текстовими та голосовими повідомленнями, фотографіями та документами, використовувати голосові дзвінки, створювати таємні листування та групові чати.

Щоб авторизуватися в даному месенджері, необхідно обліковий запис від основного Фейсбук. Після цього тільки його можна використовувати. Дзвінки без встановленого месенджера не здійснюватимуться. Необхідна робота всередині сервера.

Sippoint

Це така програма, яка надає можливість використовувати Sipnet – популярний провайдер IP – телефонії.

Sippoint миттєво налаштовується, при цьому можна записувати телефонні переговори, шифрувати їх, після чого зберігати багато історії повідомлень і таке інше.Також у Сіпоінт досить низькі ціни на телефонію. Існує багато тарифів та пакетів. Наприклад, пакет «Спільний». Він включає похвилинну тарифікацію, яка становить всього 0, 5 рублів за одну хвилину. Якість зв'язку варіюється від 4 до 5 балів.

Також є такий план, як «Міжнародний». Вартість також варіюється, але це залежить від того, в якому напрямку дзвонить користувач. Таким чином можна зателефонувати до Абхазії всього за 14 рублів за одну хвилину.

Ця програма для комп'ютерів та дзвінків за допомогою мережі Sipnet. Для цього використовується інша програма NetCall.

Онлайн-сервіси для дзвінків на телефон через інтернет

Якщо з програмами все зрозуміло, то що стосується основної телефонії? Адже саме онлайн-сервіси телефонії допомагають користувачеві спілкуватися та здійснювати дзвінки абсолютно у всі країни світу. Так можна спілкуватися, миттєво підключатися та здійснювати дзвінки не лише вдома, а й з будь-якої точки міста.Достатньо підключатися до Wi-Fi або мобільного стабільного інтернету.

Варто розглянути найпопулярніші сервери телефонії, щоб використовувати їх надалі.

Zadarma

Zadarma – це однозначний лідер топа, тому що у даного провайдера не тільки найвигідніші тарифи та дзвінки, а й просунута якість зв'язку та співвідношення ціни. Основних переваг багато:

  • Підключення можливе за 2 хвилини;
  • Можна використовувати програму для дзвінків;
  • Додаток налаштовується без труднощів;
  • Багато бонусів;
  • Низькі ціни;
  • Достатньо великий вибір для того, щоб задіяти інші номери з різних країн.

Реєстрація задарма дуже проста. Для цього користувачеві необхідно:

  1. Зайти на офіційний сайт, після чого зайти до пункту «Реєстрація» та заповнити спеціальну реєстраційну платформу. На ній обов'язково варто вказати електронну пошту для подальшого підтвердження облікового запису;

  2. Після цього варто перейти на цей обліковий запис електронної пошти та перевірити її. Якщо користувач отримав лист, необхідно перейти по ньому і тим самим підтвердити те, що він зареєструвався в Задармі;
  3. Тепер переходимо до особистого кабінету, вказуємо номер мобільного телефону та отримуємо бонусні 20 рублів, щоб випробувати послуги оператора.

Бонуси користувач може витратити абсолютно будь-яким зручним способом. Як правило, цієї кількості грошей вистачить на те, щоб 12 хвилин розмовляти з російським абонентом. Щоб зателефонувати, достатньо скористатися послугами в особистому кабінеті.Знаходимо розділ «Послуги» та переходимо на пункт «Дзвонити з сайту». Набираємо віртуальну клавіатуру, номер на ній та чекаємо відповіді. Як тільки користувач вичерпав усі отримані бонуси, йому необхідно поповнити рахунок. Зробити це можна будь-яким зручним способом. Наприклад, можна скористатися банківською карткою або електронним гаманцем.

Evaphone, iCall, Jaxtr

Дані сервери часто запитуються користувачами, але вони зовсім не працюють на території Росії. Скористатися ними не вдасться. Як правило, всі ці програми працюють тільки закордоном, і то їм на зміну прийшли інші програми, якісніші та популярніші. Сервери не працюють, при введенні їх в інтернеті можуть потрапити результати, але це будуть неофіційні сайти, на які ні в якому разі не можна кидати гроші.

ICQ

Сервіс, який втратив свою популярність та затребуваність. За допомогою нього можна дзвонити на відео або просто так. Цим сервісом ніхто не користується на території Росії, а через те, що він не витримав конкуренції. Цей сервер популярний за кордоном, однак і так він на даний момент втратив колишню популярність. Усі перейшли на інші.