Як видалити теги в Getcontact свого номера

Anonim

Тег у мобільному додатку GetContact – це те, як інші користувачі записують мобільний телефон номера у книзі контактів свого смартфона. Це може бути і ім'я або прізвище людини, і її рід діяльності, і прізвисько і таке інше.

Що таке теги в Getcontact

Теги створюються декількома способами:

  • Автоматично копіюються з книги контактів у мобільному пристрої користувача;
  • Користувачі самостійно додають тег безпосередньо в цьому мобільному додатку.

Будь-який користувач, який зареєструвався у представленій утиліті, може додавати інформацію про знайомих, а саме їх ім'я, псевдонім або кумедне прізвисько. Робиться це через номер мобільного телефону – людина записує у свою контактну книгу номер користувача з певним ім'ям, після чого тег з'являється у додатку.

Питання експерту Чому в програмі відображаються не всі теги?

Це робиться для того, щоб уникнути в списку тегів назви, що повторюються - система програми влаштована таким чином, що всі однакові об'єднуються в один. В утиліті можна побачити лише різні варіанти імені, які різняться між собою. Чи можна додати тег самому собі в додатку?

Користувач не може вписувати у додатку теги самому собі. Можна видаляти певні назви в налаштуваннях профілю.

Як видалити теги в Getcontact

За бажання користувач може видалити всі або деякі теги з програми.

На Android

Перед тим, як видалити небажані теги, потрібно авторизуватися в системі програми в особистому обліковому записі. Процес видалення тега в Гет Контакт на мобільному пристрої з операційною системою Android виглядає так:

  1. Для початку потрібно запустити програму. За замовчуванням відкривається вкладка Стрічка. Необхідно знайти розділ під назвою "Мої теги";

  2. Потрібно перейти до цього розділу, після чого на екрані смартфона знову відобразиться список тегів, які були додані за номером користувача;
  3. Для того, щоб видалити небажаний тег потрібно просто змахнути певне ім'я зі списку вліво;

  4. З'явиться список, в якому потрібно вибрати одну з найбільш підходящих причин, з якої людина бажає позбутися цього імені. За бажання можна відзначити рядок «Інше» та вказати особисту причину, висловившись по-своєму;

  5. Далі необхідно натиснути на кнопку «Поскаржитися», після чого тег буде видалено зі списку.

На IPhone

Власники мобільних пристроїв на операційній системі IOS можуть видалити образливі або неприємні теги в додатку наступним чином:

  1. Спершу також необхідно запустити програму та перейти у вкладку під назвою «Інше»;
  2. Далі потрібно натиснути на кнопку «Показати профіль», яка знаходиться під назвою облікового запису користувача;
  3. Після цього відкриється нове вікно, в якому відображатиметься список тегів користувача. Як і в попередній інструкції необхідно виділити певний тег та вказати причину його видалення;
  4. Затем потрібно натиснути на кнопку «Поскаржитися» і прізвисько буде видалено.

Хто бачить видалені теги в Гетконтакт

Небажані теги видаляються з програми моментально. Після видалення тег буде доступний лише власнику мобільного пристрою. При цьому його знайомі можуть попросити його зробити певний віддалений тег доступним для перегляду іншим користувачам.

Як видалити видалені теги в Getcontact

На жаль, користувач не може видаляти віддалені теги в GetContact, оскільки вони зовсім не заважають йому у звичайному житті. Крім того, за бажанням власник сторінки може відновити віддалене ім'я контакту в додатку.

Видалені назви переміщуються в окрему папку, яка знаходиться в самому низу списку всіх доданих тегів. Якщо користувач передумав, він може відновити тег, натиснувши поряд з ним на кнопку «Зробити видимим».

Чому Getcontact показує не всі теги

Нерідко буває таке, що в додатку відображаються далеко не всі назви користувача. Таке може статися через те, що людина, яка додала користувача до своєї мобільної книги контактів, ще не зареєструвалася в додатку GetContact. Для того, щоб у системі з'явилися всі теги, рекомендується запропонувати друзям та знайомим встановити цей додаток та зареєструватися в ньому.

Крім того, згодом теги можуть зникати з програми у зв'язку з тим, що номер користувача був видалений з контактної книги іншої людини.

Як дізнатися, хто додав тег у Гетконтакт

В безкоштовній версії програми відсутня функція перегляду того, хто додав певний тег за номером телефону. Однак, при підключенні преміум-акаунта у власника мобільного пристрою з'являються додаткові можливості. Наприклад, можна дізнаватися, хто дивився теги в ГетКонтакт, хто додав тег, визначати ім'я невідомого номера при вхідному виклику і таке інше.

Підключити GetContact Premium можна наступним чином:

  1. Необхідно запустити програму та натиснути на кнопку «Інше»;
  2. Далі потрібно натиснути на рядок «Get Contact Premium»;
  3. Затем слід слідувати інструкції, яка з'явиться на екрані смартфона.

Як видалити всі дані в Гетконтакт

Множество фахівців рекомендує позбутися представленого додатка, оскільки розробники можуть використовувати особисті дані людей. Видалити всі дані з програми можна так:

  1. Необхідно перейти на офіційну сторінку сервісу в браузері;
  2. Далі потрібно спуститися в самий низ сайту і знайти рядок «Управляй своїм конфіденційним профілем», яким потрібно перейти;
  3. З'явиться вікно, в якому потрібно заповнити інформацію про країну та ввести номер телефону. Також потрібно поставити галочку у графі «Я не робот» для того, щоб перейти далі;
  4. На введений номер мобільного телефону прийде код, який користувач повинен ввести у відповідне вікно на сайті. Далі потрібно натиснути кнопку «Продовжити»;
  5. Потім потрібно натиснути на кнопку «Налаштування видимості» і перевести повзунок поряд з відповідним пунктом вліво;

  6. Система сповістить користувача про те, що процес видалення номера та особистих даних займає до 24 годин. Необхідно підтвердити дію, вибравши рядок «Так».

Чи небезпечна програма GetContact

Головна небезпека представленої програми полягає в тому, що вона отримує повний доступ до телефонної книги користувача. Більше того, контакти з телефонної книги витікають у загальну базу, з якої вони стають доступними для кожної людини. Самі розробники не дають гарантії, що номери не будуть використані сторонніми людьми з невідомою метою.

Слід зазначити, що Роскомнагляд попереджає користувачів про велику небезпеку представленого додатка. Також, Роскомнагляд попереджає про наступне:

  • Людина самостійно та добровільно дозволяє додатку доступ до всієї особистої інформації в мобільному пристрої;
  • У телефонній книзі можуть бути записані номери банківських карток, ПІН-коди, паролі від соціальних мереж та особистих кабінетів, які потрапляють у відкритий доступ;
  • Розробники програми можуть продати базу номерів стороннім особам: колекторам, шахраям тощо.
Питання експерту Чому після видалення номер відображається?

Номер видаляється не відразу, системі потрібно 24 години на виконання цієї дії. Крім того, власник може сам випадково знову активувати обліковий запис, просто увійшовши в особистий профіль у додатку. Чи можна подивитися свої теги, не реєструючись у системі?

Користувач може переглядати додані за номером телефону теги лише після реєстрації в системі програми.