Віртуальний номер США

Anonim

Основним призначенням віртуального номера в IP-телефонії є здійснення вхідних та вихідних дзвінків з мобільного або міського телефону. Головна відмінність даної технології від аналогічних сервісів - це можливість отримати американський номер, перебуваючи в будь-якій точці планети.

Вартості віртуальних номерів США

Віртуальні американські номери активно використовуються для спрощення телефонного зв'язку між абонентами, які проживають на території США. Подібна опція дозволяє здійснювати дзвінки на комунікаційні пристрої по всій країні, з домашньої тарифікації.

Подобная технологія знайшла стала вельми поширеною у російських бізнесменів, які займаються міжнародної підприємницької діяльності. Завдяки віртуальній послузі, у жителя Америки з'являється можливість економії особистих фінансів - локальні дзвінки значно дешевші за прямі російські.

Враховуючи вищеописані особливості технології, віртуальні номери мають ряд відмінних переваг:

  • можливість вести підприємницьку діяльність з американцями;
  • значне спрощення прямого телефонного зв'язку з особами, які проживають на території США;
  • економія коштів для жителів Америки, які бажають зателефонувати до Росії.

Особливості роботи віртуальних американських номерів

З точки зору технологічних особливостей, принцип роботи віртуального номера відрізняється простим виконанням, тому зрозуміти його функціонал здатний практично будь-яка людина.

Зазвичай ця послуга прив'язується до раніше обраного провайдера, який займається прийомом вхідних дзвінків та їх подальшою переадресацією абоненту, що викликається.

Дзвінок на віртуальний телефон США нічим не відрізняється від стандартних дзвінків у рамках державної мережі стільникового оператора. Плата за вихідні та вхідні дзвінки здійснюється виходячи з обраного тарифного плану - по всій території країни або для окремого штату.

Переадресація телефонних дзвінків є безкоштовною послугою – абонент оплачує виключно оренду. Віртуальні дзвінки можуть перенаправлятися як на стаціонарні, так і на мобільні телефони.

Додатки для отримання віртуального номера

Велика різноманітність програмного забезпечення для мобільних операційних систем Android та iOS дозволяє досить швидко і простір отримати віртуальний номер у США.

Незважаючи на безліч різних варіантів, слід зазначити, що більшість доступних додатків призначаються для оренди віртуального номера на обмежений час.

Burner

Це програмне забезпечення є класичною утилітою, за допомогою якої абоненти багатьох країн можуть швидко оформити одноразовий віртуальний номер для території США.

Ціна за оренду становить $1,99 на тиждень. Пакет тарифного плану включає 20 хв на дзвінки по країні та 60 SMS. За 60 днів користувачеві доведеться заплатити $4, 99. У даному випадку клієнт програми отримує 75 хв на розмови та 225 SMS повідомлень.

Для прийняття вхідного дзвінка не потрібно виходити з програми. Якщо власник пристрою знаходиться поза мережею, програмне забезпечення автоматично активує переадресацію вхідних дзвінків на голосову пошту.

Щоб зареєструватися в системі віртуальних номерів, достатньо вказати особистий мобільний номер або підтвердити створення нового профілю за допомогою SMS-повідомлення.

Основні недоліки програми Burner:

  • відсутність функціоналу на території Російської Федерації;
  • неможливість відновити раніше використаний або неоплачений номер;
  • відсутність підтримки MMS повідомлень;
  • Немає функціонала для дзвінка на номер екстреної служби.

Програмне забезпечення можна сказати на будь-який мобільний пристрій під керуванням операційної системи Android або iOS. Відмінною перевагою сервісу є приховування справжнього мобільного номера користувача. При необхідності клієнт може швидко змінити віртуальний номер.

Free Tone

Щодо нового майданчика для оренди віртуальних номерів, за допомогою яких можна здійснювати відправку SMS повідомлень та дзвонити на внутрішні номери жителів США та Канади.Відмінною перевагою програмного забезпечення є повна безкоштовність - у додатку відсутня пробний період та приховані платежі.

Для того, щоб зареєструватися в системі, необхідно скористатися електронною поштою або профілем у Google, Facebook. Нові користувачі автоматично отримують безкоштовний номер з можливістю здійснення дзвінків та надсилання SMS. Крім базових функцій, за допомогою програмного забезпечення можна безкоштовно дзвонити за відео.

Важлива інформація. Через введені обмеження, користувачі з Росії не мають доступу до офіційного клієнта програми. При спробі знайти програмне забезпечення у внутрішніх магазинах App Store та Google Play власник пристрою стикається з помилкою.

Hush

Власники мобільних телефонів під керуванням операційних систем Android та iOS можуть скористатися сучасним програмним забезпеченням Hush - утилітою, що дозволяє надсилати SMS повідомлення та здійснювати дзвінки на територію США.

Після успішно пройденої реєстрації, користувачеві дається можливість пройти пробний період, тривалістю 3 дні. Далі клієнт може вибрати один із запропонованих тарифних планів:

Назва Термін дії Місячна абонентська плата, доларів Хвилини, СМС Додаткові опції
PREPAID 7 $1.99 20 хвилин

60 SMS

60 MMS
UNLIMITED 30 $3.99 50 хвилин

150 SMS

150 MMS
PAY-AS-YOU-GO 90 $9.99 100 хвилин

150 SMS

150 MMS

Окрім вищеописаних тарифних планів, за $4.99 на місяць користувач може придбати безлімітний пакет на SMS, MMS повідомлення та локальні дзвінки. Крім базових функцій, у додатку можна підключити переадресацію, а також орендувати віртуальний номер для Великобританії та Канади.

Cover Me

Сервіс для оренди віртуальних номерів Cover Me працює за допомогою мобільного програмного забезпечення Private Text Messaging та Secure Texting and Calling. Ця утиліта підтримується на будь-яких пристроях під керуванням операційної системи iOS або Android.

За допомогою мінімалістичної програми, користувач може дзвонити на інші номери по території США, надсилати текстові повідомлення та обмінюватися MMS файлами. Програмне забезпечення відрізняється високим рівнем безпеки та стабільною роботою.

Російські додатки для оренди

Незважаючи на велику різноманітність зарубіжних сервісів з оренди віртуальних номерів, багато клієнтів продовжують користуватися російським програмним забезпеченням.

Вибір вітчизняної платформи для дзвінків та відправлення текстових повідомлень у США - це важливий етап, від якого залежить ефективність, зручність та функціональність. Для цього необхідно скористатися об'єктивним рейтингом найкращих компаній з Росії.

Задарма

Один із найбільш популярних операторів мережевої телефонії Zadarma надає свої послуги з 2006 року.Організація співпрацює як з корпоративними, так і фізичними особами, тому стати абонентом платформи зможе будь-хто. Все, що потрібно - це пройти нескладний процес реєстрації.

Вартість вихідного дзвінка відрізняється фіксованою ціною в 0, 1 руб. і вище, залежно від локалізації та напряму. За тарифним планом «Економ», хвилина виклику в США коштуватиме 0,54 руб. на стаціонарний або мобільний номер.

В системі також є багатофункціональний тариф «Стандарт», куди входять 100 хв на такі популярні напрямки, як США, Великобританія, Китай, Іспанія та Канада. Користувачам не потрібно сплачувати додатковий збір - достатньо 1 раз на місяць поповнити тариф і користуватися послугами, що надаються.

Крім вищеописаних пропозицій, клієнтам доступний тарифний план «Безлімітний», за допомогою якого можна здійснювати голосові дзвінки у 80 країнах. За 2 тис. хвилин доведеться сплачувати місячний платіж у розмірі 790 руб.

Клієнти російського майданчика можуть скористатися віртуальними номерами, що локалізуються в американських містах: Нью-Йорк, Детройт, Денвер, Портленд, Майамі та багато інших. Незважаючи на те, що підключення номера є безкоштовною функцією, абонентська плата стягується раз на місяць – від 60 до 120 руб. в залежності від міста.

Freezvon.ru

Менее відома компанія з Росії, яка надає якісні послуги мережевої телефонії. Послуги даного оператора відмінно підходять для надсилання текстових повідомлень, прийому голосових дзвінків та факсів.

Особлива особливість організації - це можливість переадресувати виклик не тільки на мобільне, а й на стаціонарне обладнання. Ціна перенаправлених дзвінків на SIP відсутня. Для домашніх та мобільних телефонів розрахунок відбувається залежно від чинного тарифу.

Вартість оренди віртуального номера в США вказується в доларах. Наприклад, щомісячна ціна за отримання вихідних та відправку вхідних викликів у місті Фенікс становитиме $10,00. Сума, аналогічна тарифікації, виплачується користувачем за підключення локальної послуги.

Щоб надсилати SMS повідомлення, клієнту доведеться доплатити $2,00. Будь-які вихідні повідомлення автоматично переадресовуються на мобільний телефон, особистий сайт або електронну поштову адресу. Контактні дані вказуються в особистому профілі.

DirectPhone.ru

Незважаючи на те, що даний сервіс є маловідомим, він надає велику різноманітність корисних функцій та послуг для своїх клієнтів. Зареєструвавшись на офіційному сайті компанії, користувач може орендувати як віртуальний міжнародний, так і локальний номер.

Щоб скористатися послугами сервісу, необхідно поповнити рахунок на суму в розмірі від $3, 00. За допомогою даного майданчика, можна швидко і недорого телефонувати жителі Німеччини, Франції, США та багатьох інших країн.

Continent-telecom

Міжнародна компанія мережевої телефонії, що надає послуги з оренди віртуальних номерів для дзвінків або відправлення повідомлень у 90 країнах світу. Крім базового функціоналу, клієнти сервісу можуть дзвонити до екстрених служб порятунку та державних гарячих ліній. Оренда доступна в 1850 містах.

Ціна підключення послуги є фіксованою і становить $15. Для активації тарифних хвилин та повідомлень необхідно поповнити рахунок на суму $10, які будуть стягуватися з користувача щомісяця. Відмінною особливістю є можливість отримання американського номера виключно для SMS-повідомлень, за який доведеться заплатити $5.

Telphin

Один із найстаріших операторів з оренди віртуальних номерів, що функціонує з 2003 року. Незважаючи на те, що компанія співпрацює з фізичними та корпоративними особами, на офіційному сайті важко знайти інформацію про приватне підключення послуг.

Крім міжнародних напрямків, клієнти організації можуть орендувати віртуальні номери, що локалізуються в Російській Федерації. Вартість одного номера складає 300 руб. при підключенні в 900 руб.

NomerShop.ru

На відміну від конкуруючих компаній, ця організація займається не тільки здаванням номерів в оренду, але також надає своїм користувачам послуги з впровадження телефонії в CRM та багато інших пропозицій для бізнесу. Особистої телефонної бази у сервісу немає - будь-які дії та послуги виробляються на потужностях інших компаній стільникового зв'язку.

При покупці віртуального номера для США, абоненти можуть отримати та надсилати SMS повідомлення та здійснювати дзвінки. Вартість більшості номерів у базі починається від 120 руб. за 1 місяць, при цьому підключення безкоштовне.

Вартість віртуального номера

Вартість віртуального номера безпосередньо залежить від обраної компанії.Середня ціна за оренду 1 од. складає 300 руб. у місяць. Щоб отримати більше функціоналу та додаткових можливостей, користувачу необхідно доплатити певну суму для розширення тарифного плану.

Покрокова інструкція щодо підключення номера

Перше, що необхідно зробити для підключення віртуального номера - це вибрати оператора зв'язку. Фахівці рекомендують використовувати сервіс Zadarma, відмінними рисами якого є низька вартість, висока якість обслуговування та уважна технічна підтримка.

Дальші дії для оренди номера:

  1. Реєстрація в системі. Відкрити офіційний сайт компанії та перейти у вкладку з реєстрацією, де слід вказати справжнє ім'я користувача, пароль та електронну адресу. Далі необхідно перейти на e-mail та підтвердити реєстрацію.
  2. Авторизація на сайті. Після успішного входу в особистий кабінет потрібно вказати особистий номер телефону. На даному етапі клієнт отримує 20 бонусних рублів.
  3. Вибір послуги. Щоб орендувати віртуальний номер, необхідно перейти до однойменної вкладки та вибрати країну. Користувач побачить перелік міст, що часто використовуються, в якому слід визначитися з місцезнаходженням.
  4. Перевірка вартості підключення віртуального номера та додаткової абонентської плати.
  5. Завантаження на сайт контактних та паспортних даних. При реєстрації юридичної особи, з компанією укладається договір.

Після того, як вищезазначені кроки були виконані, клієнту слід натиснути на поле «Підключити» і почекати певну кількість часу для оформлення замовлення. За допомогою електронної поштової адреси компанія сповістить користувача про успішно виконану операцію.

Використатися віртуальним номером від Zadarma можна через офіційний сайт, програмне забезпечення для Windows, Linux, Mac OS, а також за допомогою мобільних пристроїв під керуванням операційної системи Android та iOS.Для частих та тривалих дзвінків рекомендується використовувати програми.