Чому сучасні смартфони вже не викликають захоплення

Anonim

Тримаючи в руках черговий, новенький смартфон, багато хто з нас перебуває в деякому збентеженні. Начебто класна модель, але якось нічого не чіпляє, просто чергова новинка. Адже в будь-якому смартфоні є багато чого хорошого, на яке користувачі просто перестали звертати увагу. Швидше за все, пов'язано це з перенасиченням ринку технікою, саме тому ми сприймаємо нові смартфони як звичайне.

Чому нові технології майже не дивують

Щоб здивувати сучасну людину, необхідно докласти певних зусиль.Всі вже звикли, що раз на 1-2 роки виходить нова модель Айфона або якийсь виробник випускає нову модель смартфона на Android. Здебільшого що змінюється? Об'єм пам'яті, потужність акумулятора та роздільна здатність камер. Щоб чимось здивувати публіку виробники роблять на нових моделях кілька камер, для отримання максимально чітких знімків.

Люблять виробники змінювати і зовнішній вигляд мобільних пристроїв. Додаються металеві панелі, округляються кути і змінюється розташування різних кнопок. Але навіть цим важко здивувати користувача. Тобто люди, звичайно, дивуються і захоплюються новинками, але триває це недовго.

Чи то справа років 10 тому, коли смартфони тільки почали з'являтися на ринку. Тоді найпримітивніші моделі викликали дике захоплення і були предметом гордості. Після звичайних кнопкових телефонів це було щось.

Ринок перенасичений однотипними Xiaomi, Huawei, Oppo, Samsung. Коли з року в рік ми бачимо одне й те саме, то немає жодного бажання купувати новий мобільник, щоб ним захоплюватися.Більшість таких смартфонів без будь-яких фішок, вони звичайні. Тепер покупка нового мобільного телефону – це лише необхідність для підтримки зв'язку з рідними та друзями. Тільки заради потужного заліза смартфони вже мало хто купує.

Так чим же здивувати сучасного користувача

Ринку зараз катастрофічно не вистачає Стіва Джобса, який зміг би створити продукт, що викликає подив і захоплення. Цілком можливо, що вже скоро хтось випустить новий вигляд смартфона. Тим більше, що періодично різні компанії презентують якісь новинки, на які цікаво буде подивитися.

  1. Мобільний телефон Servo L9 Bluetooth – це незвичайний телефон на вухо. Розміри 9 см х 6 см х 1 см. У комплекті є шнур носіння на зап'ястя.

  2. Телефон Uniwa AK 007 портативний ручка з камерою, ліхтариком і диктофоном. Цей мобільний телефон виглядає як ручка, має компактний розмір і дуже незвичайний дизайн. Фішка цього телефону – чарівний голос. Можна легко змінити свій голос на чоловічий, жіночий чи дитячий.

  3. Laimi Bmw X6 2Sim – це телефон крихта, який розміром менше стандартної запальнички. Тим не менш, він працює, як звичайний мобільник, правда акумулятор слабенький.

  4. Міні мобільний телефон Gtstar BM70 Black. Розміри цього телефону 6.18х2.36х1.16 см, а вага менша за 20 грам. Корпус повністю пластиковий.

  5. Смартфон Rungee R700 Black-Orange. Оригінальний смартфон виконаний у вигляді рації. Вбудована пам'ять 32 ГБ.

  6. LONG-CZ J9 – це класичний телефон розкладачка. Цей мобільний телефон важить всього 18, 5 грам і виготовлений з високоміцного пластику.

Всі ці моделі незвичайні, їх цікаво розглядати та тестувати. Як вони поведуть себе в експлуатації, важко сказати, відгуків по них мало.

Все нове – це добре забуте старе. Зараз у моду знову повертаються телефони слайдери та розкладачки. Якщо поколінню 90-х ці телефони знайомі, то сучасна молодь щиро радіє таким новинкам. Цікаво спостерігати і гарнітуру, що з'явилася, у вигляді трубки від стаціонарного телефону. Все це звичайно дивує, але хочеться чогось принципово нового.