Номер 8-800 від Задарма

Anonim

Якщо людині потрібен безкоштовний, багатоканальний телефон, вона може підключити його на Задарма 8800. Портал пропонує велику кількість зручних цифрових значень та вигідні пакети послуг із різною тарифікацією, залежно від запитів користувача.

Навіщо потрібен номер 8-800

Навіть невелика компанія, яка продає товари або надає послуги потребує контакту, яким можуть зателефонувати користувачі або нові клієнти. Номер 8800 – одразу каже людині, що це багатоканальна лінія. Він набагато кращий за звичайні стільникові номери, до яких у людей відразу виникає недовіра.У століття спаму компанії краще мати офіційний телефонний телефон, який починається на 8-800. такий федеральний номер не лише приваблює клієнтів, але також допомагає збільшити продажі та створює двостороннє спілкування. Через це цифрове значення можна організувати кол-центр, який консультуватиме людей або допомагатиме їм. Якщо фірма продає продукцію, завжди знайдуться покупці, які змогли розібратися в інструкції чи виявили брак.

Інформування завжди позитивно впливає на зростання клієнтської бази, головне, виключити нав'язливість: не дзвонити в незручний час або надто часто турбувати старих та потенційних клієнтів. Інші обставини, які повідомляють, що номер 8-800 потрібен:

  1. Для клієнтів дзвінок абсолютно безкоштовний з будь-якого апарату та з будь-якої точки Росії. Такий сервіс не лише привабить клієнтів, а й дозволить вести клієнтську базу, фіксувати звернення.Потім можна моніторити дзвінки та розуміти, кому варто зателефонувати для додаткової консультації, а кому запропонувати акційну продукцію.
  2. Якщо організація має телефон з початком номера 8-800 – це говорить про солідність фірми. Маючи багатоканальну лінію, компанія одразу отримує довіру людей, особливо якщо при дзвінку вони чутимуть вітальну мову, а також відомості про фірму.
  3. Можливість створення багатоканальної телефонії. Якщо компанія має багато клієнтів, то вони завжди зможуть додзвонитися, а не почути короткі гудки. Можна додатково організувати запис дзвінком, що допоможе потім відділу аналітику аналізувати динаміку звернень та продажів.

  4. Додатково можна включити голосового помічника, який включатиметься в автоматичному режимі, та інформувати людину, яка зателефонувала, про акції фірми та вигідні пропозиції. Можна прописати голосові посилання, інформацію про адреси магазинів та графік їх роботи.
  5. Навіть якщо компанія має хороший сайт та онлайн підтримку через чат, багато людей люблять спілкуватися голосом з живою людиною. Коли йде реальне спілкування, розмова вибудовується швидше. Більшості людей легше поговорити, ніж писати в онлайн-чаті або надсилати звернення до електронної пошти.
  6. Можна приймати багато дзвінків одночасно. Людина зможе додзвонитися, навіть якщо вже кілька клієнтів розмовляють зі спеціалістами корпорації.
  7. Переадресовано дзвінок на інші номери. Дистанційне обслуговування полегшує життя як клієнтам, а й організації. Наприклад, технічний відділ може допомогти людині через дзвінок, чим прийматиме виклик на виїзд.
  8. Можна налаштувати голосове привітання для користувачів або голосове меню. Так користувач зможе самостійно знайти потрібну йому інформацію і не підключати до розмови живого фахівця.
  9. За допомогою віртуального набору, можна розділити співробітників на групи і достатньо натиснути потрібну цифру в тоновому режимі, щоб потрапити в потрібний відділ і отримати оперативну допомогу.Така розкладка дозволяє скорочувати витрати на перемикання дзвінків, а людина не чекає довго на відповідь оператора.
  10. Можливості такої телефонії дозволяють підключати до розмови до 100 осіб. Телефонну конференцію можна застосовувати не лише під час спілкування зі споживачами, але також грамотно включити її у внутрішню роботу корпорації.

Звичайно, багатоканальний номер – це додаткові витрати, адже його потрібно підключити, а також найняти кілька співробітників, які відповідатимуть на запитання компетентно. Як показує практика, такі витрати швидко окупаються напливом нових клієнтів та підвищенням кількості продажів. Якщо людина знатиме, що вона завжди отримає оперативну допомогу, то вона не шукатиме іншу організацію, а співпрацюватиме з тією, яка пропонує хороший телефонний сервіс.

Скільки коштує номер 8-800 від Задарма

Якщо людина бажає купити і підключити федеральний номер 8 800 в Задарма, то на нього чекають такі умови:

  1. Щомісячна абонентська плата - 0 рублів.
  2. Плата за включення – від 0 до 2000 рублів, залежно від обраного тарифу
  3. Мінімальний щомісячний платіж - від 790 рублів.

Телефон багатоканальний, надається до 60 вхідних ліній безкоштовно. Щомісячна абонентська плата складається із формули, залежно від активності використання телефонних каналів. Чим більше телефоном ведуться розмови, тим вище місячна оплата послуг. Аналіз використання 8-800 показали, що він коштує дешевше на 15-20%, на відміну традиційного зв'язку. Також передбачена опція: чим більше по виділених каналах дзвонять, тим дешевше за хвилину.Корпорація надає клієнтам якісний сервіс - з меншими витратами на зв'язок.

Умови надання номера

Послуга в наданні каналу 8800 доступна великим корпораціям та невеликим фірмам, які бажають покращити якість сервісу та збільшити кількість продажів або клієнтів. Особливості та умови оформлення:

  1. Оформлення проводиться згідно з нормами, на порталі Задарма.
  2. Кожен клієнт зобов'язаний пройти реєстраційні заходи.
  3. Якщо оформляється індивідуальний підприємець, то він завантажує скани паспорта та ІПН, а юридична особа – правовстановлюючі документи на організацію.
  4. Є можливість зареєструватися на порталі через Держпослуги або створити обліковий запис за допомогою адреси електронної пошти та стільникового апарату.
  5. Завжди можна змінити обраний тариф.

Якщо компанія затримувати з оплатою, то після кількох попереджень багатоканальну лінію забирають. У договорі не прописуються додаткові умови під зірочкою, а значить, після підключення не буде витрат, які не прописані в контракті.

Вартість вхідних дзвінків на 8-800

В залежності від обраного тарифу, існує базова ціна за використання багатоканальної лінії. Мінімальний щомісячний платіж витрачається лише на вхідні розмови протягом розрахункового періоду, що дорівнює місяцю. Для клієнтів така телефонія абсолютно безкоштовна, оплачує все фірма. Розкладка вартості дзвінків, залежно від регіонів та апарату, з якого здійснюється виклик:

  1. Виклик з російського мобільного номера – 2, 9 рублів/хвилина.
  2. Виклики зі столичного номера (стільникового) – 0, 85 рублів/хвилина.
  3. Російський стаціонарний номер з будь-якого телефонного апарату – 2, 2 рублів/хвилина.

Номер code призначений для прийому дзвінків у країні. Тарифікація щохвилини. Якщо людина поговорила навіть кілька секунд, плата зніметься за всі 60 секунд.

Як підключити номер 8-800

Портал Задарма надає велику кількість вільних багатоканальних ліній та приймає заявки в дистанційному режимі цілодобово. Як отримати таке цифрове значення та оформити його на свою фірму:

  1. Зайти на офіційний сайт Задарма та зареєструватися.
  2. Вибрати номерне значення та тарифікацію.
  3. У нижній частині головної сторінки клацнути клавішу «Підключити».
  4. Заповнити дані про фірму, завантажити необхідну документацію та надіслати заявку на розгляд.
  5. Дочекатись дзвінка для уточнення даних, а потім підписати договір.

Телефон буде багатофункціональним, якщо компанія зареєстрована офіційно та готова укласти договір про співпрацю.