Дзвінки на Україну з Мегафон з мобільного

Anonim

Зазвичай вартість дзвінків в Україну є досить високою. Проте компанія Мегафон передбачила можливість робити дзвінки до цієї країни значно дешевше. Щоб вибрати відповідні умови, потрібно знати, які можливості доступні клієнтам компанії.

Вартість дзвінків та СМС на Україну з Мегафону

Тариф Теплий прийом hello Інші тарифи
Ціна 550 руб. у місяць 750 руб. за 14 днів Оплата інших тарифів - від 0 руб. у місяць
Безкоштовні хвилини, вартість яких включена до абонентської плати 100 хвилин протягом місяця 0 0
Вартість хвилини розмови з абонентом в Україні 10 руб. 25 руб. 39 руб.
Вартість одного SMS повідомлення, відправленого в Україну 9, 9 руб. 9, 9 руб. 9, 9 руб.

Найпростіший варіант - скористатися можливостями міжнародних тарифів. Вони доступні на будь-яких тарифах, які надає компанія. Найбільш вигідним варіантом є використання тарифу «Теплий прийом».

Для іноземців, які перебувають на території РФ доступна ще одна можливість - тариф hello. В інших випадках клієнти Мегафону платять за кожну хвилину розмови з абонентом України по 39 руб.

На багатьох тарифах компанії можна активувати додаткову опцію «Дзвони в усі країни». Це також дозволяє скоротити вартість дзвінків. При цьому стягуватиметься добова абонентська плата у сумі 2, 1 руб. Під час дії послуги дзвінок в Україну коштуватиме 13 руб. за кожну хвилину.

При активації користувач відразу вносить 63 руб., які зараховуються як абонентська плата за перший місяць користування. Ця послуга доступна не на всіх тарифах. Її можна використовувати лише у випадку, коли клієнт знаходиться на території домашнього регіону.Здійснити підключення можна в особистому кабінеті або за допомогою команди 1050081. Тривалість активації не перевищуватиме 15 хвилин.

Вигідний тариф для дзвінків на Україну «Теплий прийом» від МегаФон

Перейшовши на цей тариф можна отримати можливість вигідно дзвонити в Україну. Користувач, якому це потрібно, отримає вигідні опції, оплата яких входить у вартість абонентської плати.

Послуги, що входять до тарифу

Якщо клієнт користується тарифом «Теплий прийом», йому доступні такі можливості:

  1. За дзвінки абонентам Мегафона плата не стягується незалежно від місцезнаходження тих, хто розмовляє на території Російської Федерації.
  2. Додатково надається доступ до телевізійних каналів пакету «Теплий прийом». Абонент зможе безкоштовно отримати доступ до 4 фільмів на сервісі «Тегафон ТБ».
  3. Клієнт може користуватися безлімітним інтернетом.
  4. Протягом місяця є можливість безкоштовно дзвонити в Україну абонентам Київстар, Таджикистан, Узбекистан, MegaCom Киргизії, Ucom Вірменії, Китай. Для цього щомісяця дається 100 хвилин.

Абонентська плата списується по 175 руб. на 16-й та на 30-й день. На цьому тарифі дозволена безлімітна роздача інтернету на інші пристрої.

Вартість дзвінків в Україну на тарифі

Щоб розмовляти з абонентом в Україні, вигідно використовувати 100 безкоштовних хвилин. Далі вартість розмов дорівнюватиме 10 руб. за хвилину. Додаткова покупка безкоштовних хвилин клієнту не надається.

Як підключити тариф «Теплий прийом» на Мегафон

Скористатися тарифом «Теплий прийом» можуть громадяни РФ або іноземці, звернувшись до салону зв'язку компанії Мегафон. Щоб отримати сім-карту, достатньо пред'явити свій паспорт.Вартість підключення становить 300 руб., але вся ця сума перераховується на баланс клієнта і може бути витрачена для оплати зв'язку.

Після переходу можна перевірити, який тариф використовується. Це можна зробити в особистому кабінеті, зателефонувавши до гарячого телефону в компанію або скориставшись командою 1053.

Пропозиції від інших операторів

Якщо клієнта не влаштовують умови, які пропонує компанія Мегафон, він може скористатися тарифами та послугами, які надають інші оператори. Вартість розмови з Україною залежатиме від обраного провайдера та пропонованих ним розцінок.

МТС

Найпоширенішими розцінками за такі розмови є плата 40 руб. щомісяця. Це дорожче, ніж більшість тарифів Мегафона. Найвигідніше скористатися тарифом «Твоя країна». При використанні справляння абонентської плати не передбачено.У цьому випадку сильніше знижується вартість дзвінків за умови, що співрозмовником розмовляючого є абонент МТС або Vodafone. У цьому випадку хвилина розмови коштуватиме 3, 5 руб. Для інших мобільних провайдерів плата дорівнюватиме 20 руб. за кожну хвилину.

Для дзвінків можна скористатися опцією «Дзвінки на МТС та Vodafone України». Вона зручна тим, що тут відсутня абонплата та оплата підключення. Після активації послуги розцінки за розмови будуть наступними. Для перших 3 хвилин протягом дня вони становитимуть 3, 5 руб., Далі вартість зросте до 5 руб. за кожну хвилину.

Послуга дійсна лише в тих випадках, коли дзвінки відбуваються на номери, що починаються з комбінацій: +38099, +38050, +38095 та +38066. Підключення опції доступне через особистий кабінет на сайті компанії або за допомогою команди 111825.

Існують також інші можливості для розглянутих дзвінків.Наприклад, можна скористатися послугою «Вигідні дзвінки до інших країн». Користуватися опцією можуть ті, хто має тарифи лінійки «Smart». Якщо співрозмовник є абонентом Vodafone чи МТС, то кожну хвилину дзвінка потрібно буде заплатити 2, 5 крб. Абонплата під час використання відсутня. Активація доступна за допомогою особистого кабінету або команди 111965.

Теле2

У Теле2 вартість дзвінків в Україну є стандартною і становить 30 руб. за хвилину. Зменшити витрати можна за допомогою опції «Проста географія». Абонентська плата береться щодобово у розмірі 2 руб. За її активації доступні дзвінки в Україну, у яких щохвилинна оплата дорівнює 9 крб. Ця вартість актуальна незалежно від того, клієнтом якого оператора є співрозмовник.

Білайн

Абоненти Білайна на більшості тарифів можуть дзвонити за ціною 35 руб. за хвилину. Однак цей мобільний оператор має більш вигідні можливості. Прикладом є тариф "Посекундний". У ньому можна розмовляти по 24 руб. за хвилину.

Можна використовувати опцію «Ласкаво просимо». Вона доступна на тарифах «Супер Сім'я», «Супер Сім'я+», «Перші гіги», «Сім'я» та «Анлім». В цьому випадку при дзвінках на Київстар доступна ціна 5 руб. а для інших українських операторів - 25 руб./хв.

Послуга «Дзвінки на Україну» дозволяє користуватися такими розцінками. Перша хвилина буде по 29 руб., З 2-ї по 25-ю - безкоштовно, далі кожна буде коштувати по 2 руб. За використання абонентської плати не береться. Щоб здійснити підключення, достатньо зателефонувати на безкоштовний номер 06741311.

«Дзвінки без кордонів» - це ще одна вигідна опція для таких дзвінків. Тут береться добова абонентська плата. Протягом двох перших місяців вона становитиме 3, 5 руб., А далі - по 6 руб. Підключити цю опцію можна у власному кабінеті. У тарифах "Супер Сім'я", "Супер Сім'я+", "Перші гіги", "Сім'я" та "Анлім" вона активується автоматично. Це відбувається при першому дзвінку до цієї країни.Окремо плата за розмову не стягується.

Найвигідніший спосіб - IP-телефонія

Для того, щоб зв'язатися з абонентом з України, існує можливість дзвонити через інтернет. У цьому випадку вартість дзвінків буде нижчою, а можливостей для спілкування більше. Після простої реєстрації у провайдера IP-телефонії, з'являється можливість вигідно робити дзвінки. При цьому важливо звернутися до перевіреного та надійного провайдера.

Як подзвонити таким чином буде розказано на прикладі компанії Zadarma. Тут є привабливі тарифні плани для дзвінків в Україну:

  1. При переході на тариф «Економ» хвилина дзвінка обійдеться в 1, 6 руб. Тут застосовується похвилинна тарифікація для довгих дзвінків.
  2. У тарифі «Стандарт» щохвилини плата складе 1, 9 руб. При цьому як для коротких, так і для довгих дзвінків буде застосована посекундна тарифікація.

У процесі розмови для маршрутизації вибираються маршрути рівня преміум, що гарантує високу якість звуку під час розмов.

Для того, щоб стати клієнтом компанії Zadarma, достатньо провести нескладну реєстрацію на офіційному сайті . При цьому необхідно виконати такі дії:

  1. Натиснути на кнопку «Реєстрація», розташовану у верхньому правому кутку сторінки. Після цього відкриється форма, яку необхідно заповнити.
  2. Вводять адресу електронної пошти. Вигадують і двічі пишуть пароль. Вказують ім'я, а також ставлять позначку, що підтверджує згоду з Угодою користувача та правилами обробки персональної інформації. Додатково потрібно ввести капчу.
  3. Після натискання на кнопку «Зареєструватися» процедура буде завершена.

На електронну пошту буде направлено перевірочний лист.Після підтвердження адреси користувач може увійти до особистого кабінету. Далі потрібно вказати свій мобільний телефон. На нього прийде лист із кодом, який потрібно ввести у відповідне поле. Після цього користувачеві на баланс буде переведено 20 руб., які він може використати на власний розсуд. Рахунок можна поповнити за допомогою електронного гаманця, терміналу, з використанням Ощадбанк Онлайн або за допомогою іншої банківської картки.

Дзвонити можна кількома способами. Одним із найпростіших є розмова з особистого кабінету. Тут потрібно перейти на сторінку «Дзвінки із сайту» та набрати номер. Для розмови потрібні мікрофон та навушники. Доступне використання телефонної книги.

Існує спеціальний фірмовий додаток Zadarma. Воно доступне для операційних систем Android, iOS та Windows. Для налаштування потрібно використовувати дані з особистого кабінету.

У програму можна ввести логін та пароль з особистого кабінету. Цю програму можна використовувати для дзвінків зі смартфона.

Мегафон пропонує вигідні можливості для дзвінків на Україну. Інші мобільні оператори також мають знижені тарифи для дзвінків до цієї країни. Якщо скористатися можливостями IP-телефонії, можна отримати найнижчу вартість для дзвінків.