Дзвінки на Україну з Білайн

Anonim

Дзвінки на Україну з Росії коштують дорожче, ніж по Росії, оскільки йдеться про телефонну розмову з абонентом, який знаходиться в іншій країні. Вартість таких дзвінків визначається обраним тарифом та підключеними опціями. Розглянемо вигідні тарифи від Білан для дзвінків в Україну. І недорогий спосіб зв'язку - IP-телефонію.

Вартість дзвінка та повідомлень в Україну з Білайна

Користувач може порівняти запропоновані умови та вибрати той варіант, який йому підходить.

Тариф Посекундний Все за 1800 (з роумінгом) Зовсім все При використанні інших тарифів
Величина абонентської плати Абонплата відсутня 1800 руб. щомісячно 6000 руб. щомісячно В залежності від умов конкретного тарифу
Вартість однієї хвилини розмови 24 руб. з посекундною тарифікацією 30 руб. при щохвилини тарифікації Вартість від 12 до 24 руб., Точне значення залежить від оператора абонента У більшості випадків вартість становить 35 руб. за кожну хвилину розмови
Кількість хвилин, що включені в абонентську плату Нет Нет 600 хвилин щомісяця За умовами використовуваного тарифу та відповідно до підключених опцій

Користувач, ознайомившись із пропозиціями компанії Білайн, може вибрати відповідну систему оплати залежно від своїх пріоритетів та можливостей. Тим, хто хоче скоротити витрати на такі розмови, зручно скористатися посекундним тарифом, тому що в цьому випадку вартість хвилини розмови буде мінімальною.

Тариф «Зовсім все» підійде тим, хто активно користується мобільним зв'язком та інтернетом. Він коштує дорожче, але дає багато вигідних можливостей. Клієнти, оплативши його, можуть скористатися таким:

  1. При відвідуванні інших країн доступний мобільний трафік 100 Мб протягом кожного місяця. У РФ доступний місячний трафік становить 600 Гб цей період.
  2. У тарифну абонентську плату включено 6000 хвилин дзвінків на російські номери.
  3. Протягом місяця можна надсилати 100 SMS повідомлень, перебуваючи в будь-якій країні світу. Якщо їх відправляти на російські номери, то буде доступно 6000 SMS.
  4. 30 хвилин щодобово вхідні дзвінки поза РФ будуть безплатними. Для вихідних дзвінків надається 100 хвилин.
  5. На всі міжнародні номери з Росії клієнт отримує 600 хвилин безкоштовних розмов.

Опис послуги «Дзвінки на Україну» Білайн

Використовуючи деякі тарифи, користувач має можливість активувати опцію «Дзвінки на Україну». У цьому випадку вартість розмови буде меншою, ніж в інших випадках.Опція недоступна для тих, хто користується тарифами "Все 1", "Все 2", "Все 3", "Все 4", "Все 5" та "Ніль сумнівів".

Умови підключення та вартість

Ця послуга відноситься до розмов з абонентом, який користується послугами Київстар. Якщо він працює з іншим українським оператором, то використовувати «Дзвінки на Україну» не можна. Активуючи цю опцію, користувач отримує можливість оплачувати розмову з українським абонентом за такими правилами:

  1. Вартість першої хвилини розмови зафіксована - вона дорівнює 29 рублів.
  2. Розмова в наступні хвилини до 25-ї включно здійснюється без оплати.
  3. Кожна наступна хвилина буде коштувати по 2 рублі.
  4. При використанні цієї опції абонентську плату не стягують.
  5. Підключення послуги здійснюється безкоштовно.

Тривалість використання не обмежена. Користувач може користуватися ним доти, доки сам її не відключить. Опція тим вигідніша, чим довше ведеться телефонна розмова. Якщо він буде не довше 1-2 хвилин, то економія коштів буде практично непомітна.

Сумісність з іншими міжнародними послугами

При одночасному використанні двох опцій, що відносяться до міжнародних розмов, потрібно знати правила, за якими вони поєднуються. Серед клієнтів Білайн для дзвінків на Україну крім опції, що розглядається, також використовують послугу «Улюблена країна».

Якщо підключені обидві ці послуги, то тарифікація проводитиметься за правилами останньої. Користувач перед тим, як скористатися «Дзвінки в Україну», має деактивувати опцію «Улюблена країна». Також немає сенсу одночасно використовувати послугу, що розглядається, і опцію «Моя Україна».

Підключення та відключення послуги

Для того, щоб скористатися перевагами послуги «Дзвінки на Україну». Необхідно здійснити її підключення. Для цього можна скористатися такими способами:

  1. Щоб зробити підключення можна зробити дзвінок на номер 06741311. Достатньо набрати цей номер, і зняти трубку, виконати вказівки автоматичного оператора. Запит буде опрацьовано в автоматичному режимі. Клієнту буде надіслано SMS повідомлення про те, що він підключений до обраної послуги.
  2. Кожен клієнт має доступ до особистого кабінету на офіційному сайті компанії. Скориставшись своїм логіном та паролем, потрібно зайти на його головну сторінку та вибрати розділ «Послуги», який відображається в головному меню, розташованому у верхній частині сторінки. У підрозділі «Мобільний зв'язок та Інтернет» потрібно знайти послугу «Дзвінки на Україну». Напроти неї необхідно натиснути жовту кнопку «Підключити».

  1. Підключення можна здійснити, здійснивши дзвінок до служби підтримки, скориставшись телефоном 611.
  2. Активувати послугу можна у найближчому салоні зв'язку стільникового оператора. При собі потрібно мати паспорт та телефон. Потрібно звернутися до співробітника компанії, який допоможе здійснити підключення обраної опції.

Якщо клієнт не планує користуватися можливістю, що розглядається надалі, він може відключити її. Оскільки за користування абонентська плата не зніматиметься, то з цим можна не поспішати. Для здійснення відключення можна скористатися такими способами:

  1. Якщо зайти в особистий кабінет і перейти до розділу, призначеного для роботи з послугами, достатньо навпроти потрібного рядка натиснути кнопку відключення.
  2. Вимкнення можна виконати, звернувшись в один із салонів зв'язку компанії Білайн.
  3. Для цієї мети достатньо зробити дзвінок за номером 06741310.
  4. Вимкнення можна провести за допомогою спеціаліста техпідтримки, зателефонувавши за телефоном 611.

Процедура відключення практично не займає часу для користувача.

Особливості тарифів та опцій інших операторів

Для дзвінків в Україну інші оператори мобільного зв'язку також надають вигідні можливості. Найбільш популярними серед них є:

  1. Клієнти компанії Теле2 мають можливість дзвонити в цю країну за ціною 30 руб. за хвилину. Якщо вони активують опцію "Проста географія", то розмова обійдеться дешевше - всього за 9 руб./хв. У цьому треба враховувати, що з опцією стягується абонентська плата у вигляді 2 крб.щодобово.
  2. Компанія МТС надає пільговий тариф тим, хто дзвонить абонентам, які є клієнтами Vodafone або МТС. Послуга називається «Дзвінки на МТС та Vodafone України». Хвилина розмови в цьому випадку коштуватиме від 3, 5 руб. При використанні опції «Вигідні дзвінки до інших країн», ціна впаде до 2, 5 руб./хв., але цим зможуть скористатися лише власники тарифних планів Smart. Існує ще один варіант цієї послуги, доступний на будь-яких тарифах. У ньому вартість хвилини дорівнює 15 руб. за абонентської плати, що становить 75 руб. щомісяця.
  3. Клієнти «Тінкофф Мобайл» можуть дзвонити в Україну по 29 руб./хв.
  4. Мегафон пропонує пільгові тарифи тим, хто розмовляє з клієнтом Київстар. Розмова по 10 руб. за хвилину доступний тим, хто використовує тариф «Теплий прийом акція». При цьому 100 хвилин вже будуть включені до абонентської плати, яка складе 550 руб. у місяць. Для всіх тарифів доступна опція «Дзвони у всі країни».Абонентська плата дорівнює 2, 1 руб. на день, вартість розмови – 13 руб. щохвилини.

Оператори мобільного зв'язку пропонують своїм клієнтам вигідні умови для дзвінків до цієї країни. Щоб ними скористатися, потрібно знати пропозиції свого мобільного провайдера.

Найвигідніший спосіб - IP-телефонія

Для дзвінків можна вибрати відповідного оператора зв'язку. Однак слід пам'ятати, що завжди є можливість скористатися послугами IP-телефонії. При цьому вартість розмов буде більш ніж у 10 разів меншою. Якість та асортимент запропонованих можливостей будуть набагато перевершувати ті, які є у звичайній або мобільній телефонії. Як приклад можна згадати відеозв'язок, використання віртуальної АТС, додаткові можливості керування дзвінками.

Щоб отримати можливість робити дзвінки через інтернет, спочатку необхідно пройти процедуру реєстрації. Для цього потрібно перейти на офіційний сайт компанії та натиснути на кнопку «Реєстрація», яка розташована у правому верхньому кутку сторінки.

Після цього відкриється форма, яку буде необхідно заповнити. Тут потрібно вказати адресу електронної поштової скриньки та придумати пароль, який потрібно ввести двічі.

Далі потрібно ввести капчу. Необхідно поставити пташку, підтвердивши згоду з Угодою користувача та згоду на обробку персональної інформації. Далі необхідно підтвердити свою електронну адресу. Після цього можна буде використовувати свій логін та пароль для входу в особистий кабінет.

Далі потрібно вказати номер свого телефону та підтвердити його, вказавши код з отриманого СМС повідомлення. Після цього на баланс клієнта буде перераховано бонус, що дорівнює 20 руб. Оскільки вартість розмови з Україною у Zadarma становить 1,65 руб. за хвилину, то на ці гроші новий клієнт зможе говорити більше 12 хвилин.

Компанія Білайн пропонує вигідні можливості для дзвінків на Україну. Вони підійдуть як тим, хто часто має таку необхідність, так і тим, хто рідко дзвонить своїм знайомим в Україні.