Як завантажити ЦОВ «Манго Офіс» на комп'ютер або телефон

Anonim

Mango Office є одним із найпопулярніших сервісів з надання бізнес-послуг. Клієнтам пропонується більше двохсот функцій, які порадують як працівників невеликих компаній, так і співробітників величезних корпорацій.

Опис програми ЦОВ Mango Office

ЦОВ Mango Office або центр обробки викликів – це спеціальна програма від Манго Телеком. Тепер ЦОВ перейменували на контактний центр (КЦ), але наповнення сервісу ні в чому не змінилося. На російському ринку даний сервіс є одним з кращих.

Використовувати центр обробки дзвінків можна у кількох випадках. З використанням програми стає можливим:

  • Запускати КЦ для організації аутосорсингу. При цьому користувач зможе створювати сценарії для дзвінків, багатоканальні (до сотні) номери, самостійно підключити новий номер, спілкуватися з клієнтами по SMS або дзвінках, відстежувати та усувати пропущені дзвінки, а також отримати доступ до аналізу та статистики даних.
  • Забезпечувати збільшення продажів. ЦОВ дозволяє налагодити зв'язок, а отже, збільшить кількість звернень у фірму, підвищаться вартість послуг та зросте ефективність рекламних блоків.
  • Поліпшити взаємодію з клієнтами та їх обслуговування. Завдяки контакт-центру стає можливим багатоканальне спілкування та оптимальне розподілення дзвінків за допомогою розумних алгоритмів. Вони ж відстежують пропущені виклики і дозволяють зменшити їхню кількість, крім цього, клієнти тепер менше чекатимуть, коли їм відповість вільний оператор.Для співробітників буде корисним те, що контактні дані клієнтів будуть продемонстровані.
  • Збільшити загальну продуктивність роботи компанії. КЦ дозволяє автоматизувати роботу, яка раніше виконувалася вручну, що збільшує ефективність праці. Тепер необхідна інформація буде моментально доступною, а менеджер завдань дозволить грамотно розподілити роботу. Крім того, з'явиться система оцінок, корисна для співробітників.
  • Налагодити взаємодію співробітників один з одним. Контакт-центр надає такі послуги, як статуси привітання, швидке підключення досвідчених співробітників до чату у разі проблем, загальний чат та можливість відеоконференцій. Пропущені звернення тепер будуть оброблятися всім колективом.
  • Організувати вихідні дзвінки. Переваги, запропоновані ЦОВ, такі: автоматичне управління викликами з безліччю розширених налаштувань, надання докладних звітів за дзвінками, а також бот для викликів.
  • Організувати віддалену роботу співробітників. При організації віддаленої роботи завжди виникають різні проблеми, які КЦ здатний вирішити за допомогою віртуального офісу, присвоєння працівникам короткого номера для внутрішніх викликів та простий контроль роботи менеджерів.

Сервіс надає клієнтам широкий вибір можливостей, які можна використовувати всі разом, або ж вибрати потрібні функції. Однозначно за допомогою КЦ можна покращити роботу компанії за рахунок універсальності програми.

Можливості програми «Mango Office»

Щоб керувати сервісом, потрібен спеціалізований додаток Mango Office. Пакет функцій при цьому відрізнятиметься в залежності від статусу людини, що звернулася: представлені функції для клієнтів і співробітників компанії різні, однак у будь-якому випадку установка додаток дасть користувачеві безліч переваг.

Для співробітників

При взаємодії з сервісом торкнеться кожен співробітник. Оскільки офіс манго пропонує багатоканальні номери, виклики будуть рівномірно розподілені між вільними менеджерами у разі великої кількості дзвінків клієнтів.

Основна перевага полягає в тому, що частина роботи передається машині, що позбавляє співробітників від рутини. Наприклад, якщо мета дзвінка - підтвердити ту чи іншу дію, то спеціальний робот виконає це самостійно без допомоги співробітника.

Также ЦОВ дозволяє сильно скоротити тривалість випробувального терміну нових працівників. Робиться це таким чином: коли менеджер, що відповів на дзвінок клієнта, не може допомогти людині, що звернулася, до лінії відразу ж підключиться досвідченіший співробітник і допоможе в питанні як клієнту, так і новачкові в роботі.

Вхідні виклики обробляються масово, що скорочує час і дозволяє одночасно прийняти більше клієнтів.У цьому розмови записуються, записи аналізуються, що корисно знати працівникам поліпшення сервісу та збільшення продажів. Це також дозволяє начальству відстежувати роботу співробітників завдяки докладним звітам про діяльність.

Для клієнтів

Клієнти теж отримують свої переваги у використанні програми. Завдяки багатоканальним номерам час очікування вільного менеджера суттєво скорочується, а вхідний дзвінок ніколи не залишиться невідповідним.

Коли менеджер, що відповів, не може допомогти клієнту, він може попросити підключитися більш досвідченого співробітника, який вже відповість на всі питання, що цікавлять клієнта.

Також інтерфейс простий і зрозумілий у використанні, а для зв'язку тепер можна вибрати кращий варіант: зателефонувати або написати СМС (в чат).

Відмінність хмарного ЦОВ MANGO OFFICE від стаціонарних аналогів

Манго офіс – це віртуальна програма, що працює через хмарну АТС. Це означає, що всі взаємодії між клієнтами та співробітниками відбуваються через Інтернет за допомогою онлайн-сервісів. У цьому полягає головна відмінність програми від стаціонарних аналогів.

Віртуальна АТС має багато переваг. Насамперед це швидкість підключення, стійке інтернет-з'єднання та мінімум грошових витрат на обслуговування – додаткове обладнання для підключення та роботи не потрібно. Оплачуються лише послуги за надану АТС, потім вже можна підключати номери співробітникам та здійснювати/приймати дзвінки. При цьому необов'язково отримувати всі послуги відразу – можна вибрати тільки ті, що віддають перевагу, і платити тільки за них.

Плюсом того, що обладнання не потрібне, є відсутність проводів – для роботи сервісу знадобиться лише інтернет. При цьому завдяки віртуальному офісу до нього підключаються всі філії компанії, навіть якщо вони знаходяться на віддалених один від одного територіях.У разі стаціонарного підключення так зробити буде не можна.

Крім того, при переїзді офісу роботодавець заощаджуватиме на перевезенні обладнання – оскільки його немає. Всі підключені номери залишаться прикріпленими до хмарної АТС, тому на новому місці роботи залишиться лише встановити гаджети, щоб обробляти виклики, та виконати повторне підключення до віртуального офісу.

Завантажити додаток для комп'ютера

Щоб почати користуватися додатком, його необхідно завантажити. Для цього потрібно зайти на офіційний сайт компанії манго, у верхньому рядку меню вибрати пункт «підтримка», а потім перейти в підпункт «контакт-центр». Там можна буде завантажити файл установки для windows або MacOS.

Перед установкою слід переконатися, що програмне забезпечення комп'ютера задовольняє системним вимогам програми, щоб уникнути потенційних помилок. Коли цей пункт виконано, програма завантажується, встановлюється згідно з інструкцією у вікні установника.

Залишається тільки запустити контакт-центр і увійти в систему за допомогою логіну, електронної пошти або номера телефону та пароля співробітника. Якщо налаштування виконується вперше, потрібно вказати інформацію про компанії, потім створити обліковий запис адміністратора, а потім – інших співробітників. В особистому кабінеті керівники зможуть керувати роботою своїх співробітників та відстежувати їхні дії. У програмі також обирається тариф та підключаються необхідні номери.

В тому числі необхідно і скласти схему викликів. Вказуються співробітники, які прийматимуть вхідні дзвінки, а також прописуються привітання для клієнтів. Наприклад, різні фрази для робочих і неробочих днів.

Встановити програму на телефон

Щоб користуватися всіма послугами віртуальної АТС, необхідно спочатку скачати на телефон спеціальний додаток.При цьому програма сама фірма не надає, тому потрібно встановити програмне забезпечення, що рекомендується в довіднику Манго Телеком на їхньому сайті. Зазвичай користувачі Манго віддають перевагу застосунку Linphone.

Після завантаження та встановлення програми, вказуються дані SIP-акаунта співробітника, тому перед початком роботи на телефоні доведеться зареєструватися в системі через комп'ютер. Додаток забезпечує якісний зв'язок при відеодзвінках.

Опис та функції корпоративного месенджера Mango Talker

Якщо телефонний додаток з якоїсь причини не влаштовує, замість нього можна скористатися корпоративним месенджером Mango Talker. Його встановлення абсолютно безкоштовне, але користуватися ним зможуть лише авторизовані клієнти Манго Телеком. Встановити програму можна на будь-яку модель телефону, а також на планшети та комп'ютери.

За допомогою цього месенджера можна налагодити комунікацію між співробітниками – спілкування буде швидким та захищеним. Також у ньому можна працювати з клієнтськими дзвінками.

Контакти всіх співробітників будуть автоматично завантажені до месенджера після його встановлення. Є можливість листування в особистих та спільних онлайн-чатах, створення каналів та відео-, а також аудіоконференцій. Програма підійде для швидких рішень робочих завдань.

Прямо в Mango Talker можна прослуховувати записані розмови, обробляти звернення клієнтів, створювати списки контактів у хмарній системі, а також змінювати номер вихідного виклику.

Завантажити Mango Talker

Завантажити безкоштовний додаток можна в офіційних магазинах для android та mac – у Google Play або App Store.

Для завантаження месенджера на комп'ютер потрібно зайти на офіційний сайт манго і знайти потрібне посилання там. про встановлення Mango Talker на комп'ютер у відеоролику

Контакт-центр Mango Office

Контакт-центр від Манго підійде будь-яким компаніям – як невеликим командам мікробізнесу, так і великим корпораціям. Вартість контакт-центру відрізнятиметься у кожного клієнта в залежності від вибраних послуг та кількості співробітників. Манго пропонує клієнтам зручну можливість безкоштовної демонстрації сервісу, а також надає детальний звіт про його вартість.

Разом з КЦ користувачі отримають хмарні сервіси, додатки-агенти для співробітників та керівників, різні послуги зв'язку, віртуальну АТС та міські та короткі телефонні номери.

про те, як ефективно використовувати КЦ від манго у відео