Тариф Hello від Мегафону

Anonim

Hello – це тарифний план для дзвінків, створений спеціально для туристів, які приїжджають з інших країн. До основного функціоналу представленого тарифу входить необмежену кількість вивезень на телефони тих клієнтів, які користуються послугами компанії «Мегафон». Також, у тариф входить безлімітний інтернет для певних категорій ресурсів та 20 ГБ інтернету для решти.

Детальний опис тарифу Hello від Мегафону

У таблиці нижче можна переглянути всі переваги та недоліки описаного тарифного плану.

Плюси та мінуси Для дзвінків в мережі «МФ» встановлено безліміт. Клієнтам, які використовують цей тариф, надається необмежений доступ до деяких месенджерів та соціальних мереж. Поданий тарифний план доступний на території всієї Росії. Достатньо великий обсяг щомісячної плати. Невеликий об'єм пакета хвилин для дзвінків на номери інших операторів. Немає СМС-повідомлень. Наведений тариф не поширюється на території Криму та Севастополя. Абонентська плата списується з рахунку клієнта щотижня, а у випадку, якщо на балансі немає достатньої кількості коштів, договір буде автоматично розірваний. Сім-карту з цим тарифом не можна використовувати в модемі або роутері.

Що включено до тарифу

У поданий тариф включені такі послуги:

  • Безлімітні дзвінки на номери клієнтів оператора Мегафон по всій території Росії;
  • 30 хвилин для дзвінків на деякі міжнародні напрямки;
  • 60 хвилин для дзвінків на номери інших операторів, що діють на території Росії;
  • Всі вхідні дзвінки абсолютно безкоштовні;
  • Безлімітний інтернет для месенджерів (WhatsApp, Viber, eMotion, Facebook Messenger, ТамТам, Snapchat, Hike Messenger, KaKaoTalk, LINE Messenger) та соціальних мереж (Facebook, Instagram, Twitter);
  • 20 ГБ інтернету для будь-яких сервісів.

На скріншоті нижче відображені всі країни, на які поширюється дія пакету хвилин для дзвінків на міжнародні напрямки.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

За додаткову плату користувач може придбати такі послуги:

  • Відправка одного повідомлення територією Росії – 4 рубля;
  • Відправка одного повідомлення в іншу країну - 9, 9 рублів;
  • Відправка одного ММС повідомлення - 9, 9 рублів.

Также якщо клієнт витратить послуги, представлені у придбаному тарифі, він зможе здійснювати дзвінки територією Російської Федерації за 4 рубля на хвилину і дзвінки до інших країн за плату від 35 до 313 рублів на хвилину.

Додаткові опції до тарифного плану

За замовчуванням у поданий тарифний план включені такі опції:

  • Міжнародні, міжміські та місцеві дзвінки іншим абонентам;
  • Автоматичне визначення номера абонента;
  • Можна організовувати конференцзв'язок;
  • Є доступ до супутникових зв'язків.

За посиланням, яке прикріплено нижче, користувач може переглянути відеоролик із докладним описом поданого тарифного плану:

Вартість послуг після використання пакета

У випадку, якщо користувач витрачає ГБ інтернету, що входять до наданого тарифу, то доступ до інтернету буде автоматично призупинено. Відновити доступ до мережі інтернет можна або дочекавшись нового оплаченого періоду, або підключивши одну з опцій в лінійці «Продовж інтернет».

Якщо у клієнта закінчилися хвилини для дзвінків, вартість виклику на номери інших операторів на території Російської Федерації становитиме 4 рублі за хвилину. Дзвінки на номери Мегафону в мережі оператора будуть безкоштовні.

Кому підійде тариф Hello від Мегафону

Напевно кожен, хто вирушає в подорож за кордон, набуває місцевої сім-карти. Завдяки цьому люди можуть використовувати послуги стільникового зв'язку на вигідніших умовах. Більше того, це в рази вигідніше за роумінг пропозицій, які надаються домашнім оператором.

Російська Федерація також є країною, в яку за один рік приїжджає величезна кількість туристів. Саме тому оператор Мегафон задумався про те, щоб розробити особистий гостьовий тариф, яким користуватимуться приїжджі до нашої країни. У зв'язку з цим жителям Росії безглуздо розглядати поданий тариф як основний абсолютно безглуздо.

Адже тариф Hello є виключно гостьовою пропозицією, яку ви можете лише порекомендувати своїм друзям, які живуть за кордоном, або знайомим, які приїхали до Росії у робітничих справах. Однак, якщо вам необхідний тариф просто для спілкування з близькими родичами та друзями в мережі Мегафон, ви можете розглянути цю пропозицію.

Як підключити тариф Hello від Мегафону

Дуже важливо відразу відзначити те, що клієнт не може підключити поданий тариф, просто здійснивши перехід на нього з іншого тарифного плану. Для використання тарифного плану Hello від Мегафон необхідно придбати сім-карту з відповідним тарифом у салоні зв'язку у вашому регіоні. Варто зазначити, що для цього потрібно мати при собі паспорт. Після того, як тариф буде активовано, на мобільний пристрій клієнта надійде повідомлення про те, що підключення пройшло успішно.

Розмір абонентської плати в описаному тарифному плані становить 350 рублів на тиждень, відповідно, на місяць виходить сума, що дорівнює приблизно 1 400 рублям.

Міста, в яких можна підключити тариф

Підключити тариф Hello можна в будь-якому місті Російської Федерації. Більше того, діє він також по всій території Росії. Однак, в республіці Крим та місті Севастополь можуть діяти особливі умови надання цього тарифного плану.

Як відключити тарифний план

Оператор Мегафон пропонує такі способи відключення представленого тарифного плану:

  • Через 14 діб тариф Hello в автоматичному режимі припиняє функціонувати, якщо протягом 15 днів на балансі сім-карти зберігалася нульова або мінусова сума коштів. В даному випадку користувачу не доведеться самостійно відключати тариф;
  • Клієнт може заблокувати номер, що використовується, вирушивши в один із салонів зв'язку Мегафон з особистим паспортом. Однак, варто відзначити, що при відключенні тарифу даним способом, кошти та пакети хвилин не будуть повернуті або перенесені на інші тарифи чи номери мобільних телефонів.

Іноземному користувачу даного тарифу зовсім не обов'язково відвідувати офіси або салони оператора Мегафон для того, щоб відключити тариф. Після закінчення доступного пакета послуг та коштів на сім-карті, клієнт може просто викинути її, а його номер мобільного телефону буде автоматично вимкнено через 15 днів.

У випадку якщо після закінчення 14 діб на балансі мобільного рахунку буде достатня сума для списання абонентської плати, то договір на надання послуг зв'язку буде автоматично продовжений.

В даний момент більше не передбачено способів, які можуть допомогти користувачам відключити цей тарифний план. Подібні умови дуже зручні для закордонних туристів, оскільки від них не вимагається додаткова відправка всіляких СМС-повідомлень. Більше того, закордонні клієнти не можуть відключити тариф із особистого кабінету, оскільки його у них просто немає.

Важлива інформація про тариф Hello

Перед тим, як підключати поданий тариф, рекомендується ознайомитися з такими особливостями тарифу:

  1. За два тижні невикористані пакети хвилин і ГБ згоряють;
  2. Представлений тариф діє біля всієї Російської Федерації однаково. Однак, на території Норильська, Чукотської АТ, Криму та Таймирського МР встановлено особливі умови, ознайомитися з якими можна на офіційному сайті цього оператора;
  3. Якщо клієнт не продовжував договір з оператором, то він буде автоматично розірваний на 15 добу з початку використання послуг.