НЕТАРИФ Junior

Anonim

Всі знають компанія МТС, яка постійно оновлює свої тарифи, додає нові пакети та послуги. Однак, навіть незважаючи на різноманітність тарифів, оператор не завжди може догодити клієнтам: комусь не подобається кількість хвилин, дзвінків та багато іншого.

Саме тому оператор МТС вирішив зробити спеціальний «НЕТАРИФ Junior», в якому молодий клієнт сам може налаштовувати хвилини, загалом налаштовувати все, що включено до пакету. Цей тариф дуже схожий на свого «старшого» брата – простий Нетариф, але має деякі відмінності, які допомагають набагато зручніше керувати пакетом, тим більше, якщо все налаштовується самостійно.

МТС позиціонує цей тариф як дитячий – «все найкраще для дитини в одній підписці».

Детальний опис НЕТАРИФу Junior

Найголовніше, що відрізняє НЕТАРИФ Junior від інших пакетів – те, що в ньому немає єдиних тарифних планів, певної кількості хвилин, гігабайт і так далі. Цим він схожий на «старшу» версію, але має деякі відмінності. Перед підключенням тарифу користувач сам налаштовує, скільки хвилин необхідно, які послуги будуть підключені, тобто клієнт сам відповідає за свій номер і все, що на ньому підключено. Відповідно, від підключених послуг залежить і сама абонентська плата.

Якщо вибрати мінімальний пакет, то користувач оплатить 482 рублів на місяць. Якщо ж підключати найбільший набір, то оплата НЕТАРИФ Junior складе аж 1701 рубль на місяць.

Що включено до тарифу

Як тільки користувач підключає тарифний план, він автоматично може відрегулювати такі дані, як:

  • Інтернет-трафік;
  • Кількість хвилин для дзвінків по Росії;
  • СМС.

Це той стандартний набір, який розглядається практично у всіх тарифах. Ці параметри включені до будь-якого тарифного плану. Особливість НЕТАРИФу Junior від МТС полягає в тому, що юний користувач сам може гнучко налаштувати свій план. У нього доступний досить широкий діапазон для вибору кількості ГБ: від 5 до 30 ГБ, причому він може вибрати не тільки кругле число, а й взагалі будь-які цифри (7, 8 ГБ тощо). Все залежить від того, які у нього переваги.

Также користувач може підключити безлімітний інтернет. Для цього є спеціальний рядок, в якому потрібно поставити галочку.

Пакет хвилин також регулюється. Клієнт може поставити від 200 до 2000 хвилин. Вибрати можна будь-яке доступне число. Тут немає такого вибору, як із ГБ. Як тільки він вибрав потрібну кількість хвилин, він може спілкуватися з іншими абонентами за російськими номерами.

Для пакета СМС немає такого великого вибору: користувач може вибрати або 50 або 200 СМС на місяць на свій номер. Незрозуміло, чим пояснюється такий мізерний вибір повідомлень.

Але НЕТАРИФ Junior від МТС не закінчується лише на виборі СМС, хвилин та ГБ. Користувач також може підключити додаткові послуги та опції:

  • Безліміт на соціальні мережі з максимальним Кбіт за секунду – 60 рублів;
  • Безлімітні дзвінки всередині мережі СМС, які витрачають пакет;
  • Безліміт на месенджери;
  • Безмежно трафіку в YouTube, Twitch, TikTok – 100 рублів на місяць;
  • Підписка на МТС Музику, Бібліотеку та ТБ;
  • Безкоштовне регулювання спам-дзвінків;
  • Активовано опцію «Скасування додаткового інтернету»;
  • Активовано послугу «Обмеження інформаційно-розважальних сервісів».

Вказана сума оплачується додатково до пакету інтернету, хвилина м та багато іншого. Тобто користувач оформлює додаткову вартість.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Незважаючи на те, що даний тариф досить гнучкий і користувач може багато сплатити, МТС не може зробити всі послуги безкоштовними. Деякі дії доведеться оплачувати окремо. Наприклад, такі опції, як:

  • Дзвінки в інші країни (Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан) за хвилину, у тому числі по Криму - 36.50 руб.;
  • Дзвінки в інші країни (Абхазія, Азербайджан, Грузія, Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан, Україна, Південна Осетія) за хвилину – 50.00 руб.;
  • Дзвінки до інших країн – 75.00 руб.;
  • SMS на міжнародні номери – 8.50 руб.;
  • ММС на номери російських операторів - 10.30 руб.

Всі зазначені дії та плати за них можна знизити, якщо підключати додаткові опції. Користувачі не завжди здійснюють дзвінки за кордон і не користуються МТС для того, щоб передавати ММС, тому з цими послугами проблем не повинно виникнути, особливо щодо щомісячної оплати.

Додаткові опції до тарифного плану

Також НЕТАРИФ Junior пропонує не лише обраний користувачем тарифний план та додаткові послуги, але й інші опції, які можуть працювати у зв'язку з основним тарифом та підпискою, наприклад:

  • KION, тариф «Супер» - від 1 рублів залежно від обраного пакета;
  • KION, тариф «Супер+» - від 49 рублів залежно від обраного пакета;
  • Онлайн IVI кінотеатр – від 49 рублів залежно від пакета.

Зверніть увагу! Це не всі опції, які можна активувати підпискою НЕТАРИФ Junior. Їх дуже багато і все можна подивитися на офіційному сайті компанії.

Вартість послуг після використання пакета

Навіть самий добре налаштований тариф може не вистачити, він рано чи пізно закінчиться. Саме тому користувач може підключити додаткові ГБ, хвилини та SMS, якщо вони закінчилися. Варто переглянути докладну вартість після використання пакета в таблиці:

Назва послуги Вартість
Додатковий пакет на 1 ГБ після вичерпання мобільного підключеного інтернету. 160 рублів
Дзвінки на номери МТС та інших операторів Росії після вичерпання пакета на номери інших операторів. 1, 75 рублів
СМС у країні після вичерпання пакета. 3, 5 рублів

Важливо! Дзвінки всередині мережі є безлистими з НЕТРІФ від МТС.

Кому підійде НЕТАРИФ Junior

Так як НЕТРІФ Джуніор від МТС – це дуже гнучка система та пропозиція, яка допоможе задовольнити переваги кожного дитячого користувача, то він є найкращим та оптимальним варіантом для тих, кому не підходить будь-який інший тарифний план від компанії.Можливо, клієнт хоче сам налаштувати кількість інтернету та СМС, але не бачить такі пропозиції вже у наявних від компанії. Батько може з легкістю налаштувати тариф для дитини.

У той же час такий тариф не підійде тим дітям, хто не користується інтернетом або рідко пише повідомлення. Немає сенсу оплачувати СМС та дзвінки у такому разі. Навіть у гнучкій системі може бути таке, що користувач не використовує весь пакет або повідомлення.

Також тариф не підійде тим, хто часто спілкується з людьми за кордоном. Закордонних дзвінків у цьому тарифі немає.

В інших випадках такий тариф можна спокійно рекомендувати друзям-батькам. Його підключення безкоштовне, а загалом функції відмінно налаштовуються. Як мінімум, його варто спробувати.

Як підключити НЕТАРИФ Junior

Підключення НЕТРИФ від МТС залежить від того, чи є користувач клієнтом компанії, що діє. Якщо ні, йому доступний лише один вариант.

Користувач повинен дізнатися адресу найближчого від нього офісу. Це можна зробити на офіційному сайті компанії – mts.ru у розділі «Контакти». Як тільки знайде найближчий офіс, можна відправляти за адресою та купувати СМС – картку з НЕТРИФ, що діє, від МТС. Для підключення потрібен паспорт громадянина РФ.

Зверніть увагу! При першому підключенні вже автоматично буде активовано пакет на 450 хвилин, 50 СМС та 15 ГБ інтернету.

Якщо користувач вже є чинним клієнтом, то він може підключити тариф таким чином:

  1. Через особистий кабінет;
  2. У додатку доступу «Мій МТС»;
  3. При відвідуванні салону;
  4. За номером 0890.

Найзручніші способи – через особистий кабінет або через додаток «Мій МТС». Вся інформація в даних випадках буде доступна користувачеві.

Для підключення через особистий кабінет на офіційному сайті потрібно:

  1. Відкрити сайт;
  2. Пройти авторизацію в особистому кабінеті за номером телефону;
  3. Перейти до розділу «Тарифи»;
  4. Після цього необхідно натиснути «Підключити» поруч із НЕТРИФ від МТС, при цьому повністю налаштувати пакет послуг.

Як тільки користувач підключить тариф, він відразу почне діяти. Грошей за підключення не береться, проте плата списується з першого дня активації.

Міста, в яких можна підключити тариф

НЕТРИФ Джуніор від МТС призначений для користувачів по всій території РФ, тому ця спеціальна програма доступна в кожному місті. Підключитись до цього плану можна з будь-якої точки країни.Варто переконатися, що регіон користувача входить до списку на офіційній сторінці компанії.

Як відключити тарифний план

Также у будь-який момент користувач може відключити тарифний план НЕТРІФ від МТС. Для цього потрібно перейти на будь-який інший тариф. Виконати це можна, як і на офіційному сайті, так і в мобільному додатку «Мій МТС».

Якщо користувач хоче повністю відмовитися від послуг компанії, то йому необхідно відвідати сервіс для розірвання договору. Для цього також потрібний паспорт громадянина РФ. Без нього розірвання договору неможливе.