Тариф «Вихідний інтернет» від Білайна

Anonim

«Вихідний інтернет» користується досить великою популярністю серед людей. Тариф вважається вузькоспеціалізованим та спрямований на те, щоб в окремі дні надавати можливість користуватися безлімітним інтернетом. Якщо людина рідко користується мобільною бездротовою мережею, але при цьому в дні застосування їй необхідний безліміт, то це рішення стане одним з кращих.

Детальний опис тарифу «Вихідний інтернет» від Білайна

Оплата за інтернет списується з користувача лише у разі використання мобільної мережі.Застосовується фіксована плата, після списування якої інтернет стає безлімітним на весь день. Завдяки цьому вдається в необхідний момент отримати безліміт на добу за фіксованою ціною.

Що включено до тарифу

В сам тариф включений мінімальний пакет безкоштовних опцій. Серед них виділяють:

  • безкоштовні вхідні дзвінки;
  • безкоштовний та безлімітний інтернет на території РФ.

Як такої щомісячної абонентської плати за тариф немає, тому всі вхідні дзвінки, які здійснюються на території РФ або з інших держав, залишаються безкоштовними. За потреби до тарифу можуть підключатись інші платні опції. з ними можна ознайомитися на офіційному сайті Білайн.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Серед послуг, які потрібно оплачувати окремо, знаходяться:

  • вихідні дзвінки в домашньому регіоні;
  • вихідні дзвінки до інших регіонів країни;
  • СМС у домашньому регіоні;
  • SMS до інших регіонів.

Якщо планується часто здійснювати виклики, то «Вихідний інтернет» може спричинити великі матеріальні витрати.

Додаткові опції до тарифного плану

У людини є можливість підключати додаткові опції, які пропонує Білайн. Серед додаткових послуг:

  • підписки на різні сервіси;
  • покупка хвилин на вихідні дзвінки;
  • можливість дзвонити на конкретний номер безкоштовно протягом періоду дії опції;
  • підключення чорного списку;
  • переадресація викликів;
  • Можливість оплати додатків та програм у Гугл Плей з мобільного рахунку;
  • СМС-напоминания.

З усім списком можна ознайомитися на сайті Білайн. Деякі опції несумісні з тарифом "Вихідний інтернет". Перед підключенням слід уважно ознайомитися з умовами або отримати консультацію у оператора зв'язку.

Вартість послуг після використання пакета

Після підключення тарифу «Вихідний інтернет» вартість використання інтернету становить 70 рублів на добу. Щомісячної абонентської плати немає. Оплата здійснюється лише у разі використання інтернету.

Вихідні дзвінки та СМС в залежності від їх типу обходиться в 2.5-5 рублів за 1 хвилину розмови або 1 отруєне повідомлення. Сума залежить від того, в якому саме регіоні здійснюється дзвінок або відправка SMS.

Додаткові опції до тарифного плану

Додаткові опції оплачуються відповідно до поточних умов оператора зв'язку. Підключення будь-якої послуги зазвичай здійснюється безкоштовно. Надалі плата здійснюється щомісячно або за фактом використання.

Найчастіше з цим тарифом використовують послугу «Дзвінки по Росії». Ця опція дозволяє здійснювати безкоштовні дзвінки без обмежень у межах РФ. Плата складає 2 рублі на добу.

Кому підійде тариф «Вихідний інтернет» від Білайна

Це рішення користується великою популярністю серед людей, яким інтернет необхідний не щодня. Найкраще він підходить тим, хто у вихідні або окремі будні дні виїжджає кудись і йому необхідне високошвидкісне безлімітне підключення. Якщо інтернет використовується 2-4 рази на місяць, то оплата становитиме всього 140-280 рублів, що значно менше за абонентську плату повноцінного безліміту.

Як підключити тариф «Вихідний інтернет» від Білайна

Якщо старий тариф використовувався понад 1 місяць, то перехід можна здійснити безкоштовно. Також при купівлі нової сім-карти можна попросити оператора одразу ж підключити цей тарифний план. Перехід з іншого тарифу може бути здійснений різними шляхами. Серед доступних варіантів виділяють:

  • через особистий кабінет на офіційному сайті;
  • через мобільний додаток;
  • за допомогою дзвінка мобільному оператору.

Найпростішим варіантом вважається вхід у особистий кабінет через ПК або будь-який інший пристрій з доступом до інтернету. Для використання цього способу необхідно виконати такі дії:

  1. Перейти на офіційний сайт beeline.ru та зареєструватися в особистому кабінеті. Для цього потрібно ввести свій номер телефону та придумати пароль.
  2. Увійти до особистого кабінету.
  3. Перейти до вкладки «Тарифи».
  4. Підібрати відповідний тарифний план та натиснути кнопку «Змінити тариф».

Для успішного здійснення змін на рахунку не повинно бути заборгованостей. Після зміни тарифного плану він відразу ж починає діяти.

Міста, в яких можна підключити тариф

Серед місць, в яких можна підключити цей тариф, виділяють Москву і міста Московської області. Якщо після підключення абонент знаходиться у мережі оператора Білайн, то послуга працює на території всієї Росії за винятком Республіки Крим та Севастополя.

Підключення тарифного плану здійснюється будь-яким зручним способом. Згодом цей тариф може почати поширюватися в інших містах, проте зараз його можна активувати тільки в МО та Москві.

Як відключити тарифний план

Якщо послуги, що надаються, не будуть відповідати очікуванням або виникнуть нові завдання, для вирішення яких даний тариф не підходить, виконується процедура відключення. Найпростішим способом вважається зміна тарифного плану через особистий кабінет. При цьому варто пам'ятати, якщо перехід здійснюється раніше ніж через місяць з моменту підключення, потрібно платити за зміни.

Більш радикальним рішенням є розірвання договору з оператором зв'язку. Для цього необхідно звернутися до офісу Білайна в регіоні, в якому здійснювалося підключення тарифу. Також договір можна спробувати розірвати через дзвінок оператору зв'язку. Ще одним методом повного розірвання договору вважається припинення користування послугами оператора протягом 180 днів. У такому разі відключення тарифу відбувається в автоматичному режимі.

Переваги і недоліки

«Вихідний інтернет» має досить велику кількість переваг, серед яких виділяють:

  • повноцінний безліміт (не уповільнюється швидкість, є можливість роздачі інтернету через точку доступу без обмежень);
  • після взяття добової оплати безліміт діє протягом 24 годин з моменту початку використання мобільної мережі (якщо списання відбулося о 15:00, то безлімітний інтернет доступний до 15:00 наступного дня);
  • працює практично по всій Росії.

Недоліком вважається списування абонентської плати через 90 днів бездіяльності. Тобто, якщо не користуватися мобільним інтернетом протягом 90 днів і не виявляти іншої активності, оператор щодня почне списувати з рахунку 5, 5 рублів, поки на балансі не закінчаться гроші. Ще одним несуттєвим мінусом вважається неможливість використання тарифу разом із модемами. Але при цьому варто пам'ятати, що при необхідності телефон може замінити модем і стати бездротовою або дротовою точкою доступу.

Поширені запитання

Запитання експерту Чи потрібно відключати інтернет на телефоні, щоб уникати оплати?

Після використання, щоб не допустити повторної плати на наступний день, рекомендується заздалегідь відключати передачу даних. Плата за добу здійснюється, якщо завантажується понад 1 Мб даних із мережі. Як тарифікуються вихідні дзвінки?

Усі дзвінки, які походять від користувача, тарифікуються щохвилини. Вони не впливають на абонентську плату за інтернет та розраховуються індивідуально. Чи вигідно переходити на цей тариф?

При рідкісному використанні мобільної мережі це рішення може стати вкрай хорошим. Такий і подібні тарифні плани створюються під конкретні завдання. Використовувати добовий безлімітний інтернет можна на дачі або окремих поїздках.

Підключення нового тарифного плану - проста процедура. Попередньо слід вивчити всі пропозиції та додаткові опції. Слід обов'язково підбирати тариф під особисті потреби. «Вихідний інтернет» - вузькоспрямоване рішення, створене під конкретні цілі.