Список покупок

Anonim
Як же не забути купити той чи інший продукт, коли знаходишся в магазині або збираєшся в нього? Раніше люди просто використовували для цього блокнот з ручкою, проте на даний момент розвиток не стоїть на місці. У житті прийшли технології, смартфони та гаджети. Люди повинні використовувати ці можливості, щоб спростити своє життя, адже зробити це так просто!

Спеціальні додатки були створені для того, щоб люди з легкістю могли за необхідності закинути той чи інший інгредієнт, який потрібно купити, до списку, після чого в магазині відкрити програму та купити все, що так необхідно.

Додатки спрощують користувальницьке життя, однак для початку треба знати, які програми варті користувальницької уваги, а які - потрібно обійти сторони і ніколи не скачувати. Більш детальний рейтинг програм з коротким описом можна переглянути в таблиці нижче.

Назва Опис Рейтинг
Список Bring Просте та зручне застосування зі списком покупок, у тому числі складання різних варіацій. ★★★★★
Google Keep Ця програма, яка не націлена саме на складання список покупок, проте є потужною утилітою для того, щоб створювати нотатки. ★★★★★
Список покупок Listonic Програма для складання списку покупок з простим та базовим функціоналом. ★★★★★
Твій список покупок Простий додаток для списку покупок, який непогано справляється з базовими функціями. ★★★★
TickTick Додаток націлений на планування, але в ньому також можна скласти список покупок. ★★★★
Купи Батон Це найвідоміший додаток для планування походу в магазин, який може бути в App Store. ★★★★
OI Shopping List Саме базове та просте додаток з непоганим дизайном. ★★★★
Список покупок - SOFTLIST Додаток для складання та редагування списку покупок. ★★★
Clear Todos Це не просто список покупок у чистому вигляді. Це спеціальна програма, яка допоможе створити будь-які переліки. ★★★
AnyList Мобільна програма для того, щоб робити комфортний шопінг. ★★★

Список Bring

Програма займає перше місце, оскільки повністю відповідає своїй головній меті – швидке створення легкого списку покупок, який можна завжди редагувати, поправляти, вносити продукти та різні додаткові речі.

Воно робить похід супермаркетами в кілька разів легше. Користувач може не замислюватись про те, що він щось забув. Найзручніше те, що у програмі є контекстний показник. Завдяки йому можна знайти будь-який продукт зі списку.

Особливу увагу варто приділити такому блоку, як ідеї, причому приймаються ідеї для створення сніданку, вечері тощо. Можна також створити кілька каталогів, отримати до них спільний доступ. Дуже зручно і практично.

Плюси та мінуси Є можливість створювати загальний список покупок, а потім ділитися з ним за допомогою посилання з іншими користувачами. Є автоматичне сортування продуктів, через яке шопінг стає ще швидше. Краса дизайну та простота виконання. Є push-сповіщення тому, що потрібно сходити за покупками. Доступно як на iOS, так і на Android.Іноді програма може видавати помилки, якщо вона давно не оновлювалася. Доступність 9 Дизайн 10 Універсальність 10 Зручність використання 10 Функціональність 10 Разом 9.8 Прекрасний і найкращий додаток для того, щоб скласти список та йти на шопінг.

Google Keep

З короткого опису можна зрозуміти, що програма в цілому не розрахована на те, щоб складати списки покупок. Це загалом програма для створення нотаток. Однак користувач може створити в ньому свій список покупок. Додаток підтримує безліч нотаток, починаючи від того, щоб створити стандартні записи, закінчуючи тим, щоб вносити в них фотографії.

Програмою можна керувати за допомогою станції Яндекс Аліса. Саме вона може додати користувачеві продукти. Достатньо сказати: "Аліса, додати хліб", так Яндекс-станція автоматично активується.

Все, що потрібно зробити користувачеві, так це заповнити список різними продуктами, після чого дати ім'я нотатці. Також користувач може ділитися цією заміткою зі своїми близькими. Вони ж, у свою чергу, побачать, що потрібно купити і зробити це. Додаток безкоштовний, а також може працювати та синхронізуватися на різних пристроях.

Плюси і мінуси Додаток можна використовувати не тільки для того, щоб складати списки покупок, але і для того, щоб планувати свої справи, складати нотатки і так далі. Це безкоштовний додаток. Користувачеві не потрібно платити навіть за передплату використання. Програму можна завантажити на ПК і користуватися нею з телефону. Google Keep може синхронізуватися з хмарою, використовуватися як на Андроїд, так і на iPhone. Мінімалістичний дизайн. Для когось це плюс, а для когось – мінус. Доступність 10 Дизайн 7 Універсальність 10 Зручність використання 9 Функціональність 9 Разом 9 Відмінна програма не тільки для того, щоб складати списки покупок, але й для створення нотаток та інших записів.

Список покупок Listonic

Це досить проста програма, яка також популярна на iPhone, iPad або Android.

Варто відзначити, що можна швидко не лише створювати нотатки, а й надалі ділитися ними. Серед найцікавіших функцій можна знайти:

  1. Голосовий набір. Користувач може продиктувати список покупок, після чого програма сформує його до списку;
  2. Можна обмінюватися списками з друзями;
  3. Додаток можна завантажити досить простоїть легко. Воно безкоштовне;
  4. У програмі можна оцінити навіть вартість продуктів;
  5. Зручно сортувати продукти на тиждень.
Плюси та мінуси Додаток абсолютно безкоштовний для тих, хто хоче скласти свій власний список покупок.Багато фішок, включаючи голосовий пошук, сортування продуктів, вказівку цін тощо. Відмінний та сучасний дизайн. Програма може вилетіти, якщо довго її не оновлювати. Доступність 10 Дизайн 8 Універсальність 9 Зручність використання 8 Функціональність 7 Разом 8.4 Додаток для тих, хто не хоче морочитися зі списку покупок, а хоче зробити все швидко та оперативно.

https://www.youtube.com/watch?v=a2Vrrj_oFmw

Твій список покупок

Тільки один із додатків «Твій список покупок» здатний зробити похід за покупками швидким, легким і простим. Воно дозволяє користувачеві складати список навіть без інтернету, в режимі офлайн. У програмі є вбудована база товарів з розширеним набором, можливість поділитися складеним списком, а також швидке додавання за допомогою голосового введення.

Програма також допоможе заощаджувати заряд батарейки, якщо використовувати досить компактний формат.

Плюси та мінуси Наявність великого функціоналу, у тому числі вже вбудована база продуктів, можливість синхронізації списку між пристроями та економія зарядки. Є голосовий пошук, завдяки якому ще легше складати списки. Гарний дизайн. Програма не повністю безкоштовна. Безкоштовні деякі функції, а якщо користувач хоче використовувати програму повністю, то необхідно купувати повну версію через офіційні.