30 найкращих легких комедій для приємного вечора з високим рейтингом

Anonim

Щоб зменшити довгі вечори, пропонуємо подивитися легкі та веселі комедії. У ТОП-30 комедій можна знайти на будь-який смак.

Похмілля у Вегасі

2009. США. Комедія

2013. США, Великобританія. Комедія, кримінал

1994, США. Комедія, фентезі, кримінал

Філіп – у минулому відомий бізнесмен, а сьогодні звичайний інвалід-аристократ, який потребує постійних послуг доглядальниці. На цю посаду він наймає зовсім не підходящого хлопця Дрісса, який лише нещодавно звільнився з ув'язнення і живе в квартирі тітки в передмісті Парижа. Але незважаючи на те, що Філіп прикутий до інвалідного крісла, хлопцеві вдається повернути його до практично повноцінного життя, наповненого авантюрою та пригодами.

2011. Франція. Драма, комедія, біографія

Малкольм Тернер – незвичайний співробітник поліції, у нього виявляється прихований талант до перевтілення. Наразі йому доручено розкрити пограбування банків. Злочинцем виявляється бандит, який нещодавно втік з в'язниці. Малкольм сподівається вийти на слід грабіжника, спостерігаючи за його подругою. Дівчина виявляється частим відвідувачем будинку «Великої матусі», але проблема – «матуся» вирішує на невизначений термін залишити рідний будинок.Малкольму доведеться перетворитися на чорношкіру жінку надзвичайно пишних форм, щоб втілити в життя свій план з упіймання злочинця.

2000. Німеччина, США, Бойовик, комедія, кримінал

Бен Уітакер – у минулому був успішним бізнесменом, але зараз він відійшов на заслужений відпочинок. Чоловік не звик сидіти на місці, тому наважується на відчайдушний для себе вчинок – влаштуватися на роботу до інтернет-магазину модного одягу. Керує ним молода та амбітна дівчина Джулс Остін. Досить швидко дівчина починає шкодувати про своє рішення взяти в штат Бена, тому що він постійно набридає їй нескінченними порадами про ведення бізнесу. Бачення світу Джулс і Вітакера сильно відрізняється, але через кілька місяців їм вдається порозумітися.

2015. США. Мелодрама, комедія

Населення Сполучених Штатів опиняється у страшній небезпеці. Мер одного з міст підписав закон, відповідно до якого на службу поліції може надійти кожен охочий, всі обмеження скасовано. Відтепер вступ до поліцейської академії не залежить від статі, ваги, зростання і навіть наявності слабких розумових здібностей. Приймальна комісія вперше зіткнулася з великою кількістю товстунів, заучок та вуличних хуліганів. Були шоковані і викладачі, вони мають намір у будь-який спосіб позбутися зайвих студентів. Але новачки абсолютно не бояться іспитів, фізичної підготовки та відвідування гей-барів. Їм доводилося стикатися і не з таким.

1984. США.

Звичайна американська сім'я планує відправитися на Різдво з Чикаго до столиці Європи.Але зібрати все необхідне так непросто, що поспіхом батьки забувають вдома одного зі своїх дітей. Малюк вирішує, що не варто марнувати часу і демонструє сусідам дива винахідливості. Але хто б міг подумати, що ця чарівна крихітка здатна впоратися з двома досвідченими грабіжниками, які промишляють у їхньому місті протягом кількох років.

1990. США. Комедія, сімейний

Колишній агент ЦРУ дає дозвіл санітару Грегу Факеру укласти шлюб зі своєю дочкою. Після цього він разом із дружиною вирушають до Майамі для знайомства з батьками нареченого. Що являє собою родина Факерів? Що в них має бути в голові, якщо вони вирішили назвати свого сина Гей (Гейлард) М. Факер?

2004, США, мелодрама, комедія.

Четверо друзів під час однієї з вечірок, які влаштовують учні старшої школи, дізнаються, що жоден з них не має сексуального досвіду з дівчатами. Вони приймають не просте для себе рішення: будь-що кожен з них повинен розлучитися з цнотою до того моменту, як відправляться на навчання до коледжу. На носі шкільні іспити та випускний бал у хлопців практично не залишається часу на те, щоб втілити в життя задумане.

1999, США, Комедія

Філ Коннорс – відомий телевізійний коментатор, який щорічно опиняється на святкуванні Дня бабака в невеликому містечку штату Пенсільванія. Але він не міг припустити, цього року розважальні заходи зіграють з ним злий жарт: час раптово зупинився.

Щоранку, прокидаючись, він бачить на календарі одну й ту саму дату – 2 лютого.Усі його спроби вибратися із цього дня закінчуються провалом. Але телеведучий не звик сумувати, йому вдається отримати вигоду навіть зі свого комічного становища. Він чудово розуміє, що попереду у нього багато часу, а найближче майбутнє вельми передбачуване. З ним не відбувається нічого поганого, але й радіти також нема чому. Зрештою у Філа залишається лише одна мрія – 3 лютого.

1993. США. Фентезі, мелодрама, комедія

2006

США

Драма, комедія

2014

Німеччина, США

Комедія, пригоди, детектив, кримінал

2012

США

Драма, мелодрама, комедія

2001

Франція, Німеччина

Мелодрама, комедія

1985

США

Фантастика, комедія, пригоди

2003

США

Фентезі, бойовик, пригоди

1984

США

Фантастика, фентезі, бойовик, комедія

2003

США, Японія

Драма, мелодрама

2006

США, Франція

Драма, комедія

2000

США

Комедія

2008

США, Великобританія

Комедія

2009

США

Жахи, комедія, бойовик

1999

Франція, Італія, Німеччина

Фентезі, комедія, пригоди, сімейний

2001

Великобританія, Франція, США

Комедія, мелодрама, драма

2005

США

Бойовик, комедія, трилер, кримінал

2016

США

Фантастика, бойовик, комедія, пригоди

2014

Великобританія, Франція, США, Китай

Комедія, сімейний, пригоди

2005

США

Мелодрама, комедія

2006

США, Великобританія

Фентезі, комедія, пригоди, сімейний

2005

Канада, США

Бойовик, драма, комедія, сімейний

IMDb: 5.60

В минулому він служив в елітній морській піхоті, а зараз змушений змінити професію і зайнятися охороною сім'ї відомого вченого, який працює на уряд, та п'ятьох його дітей. Але піхотинця ніхто не попереджав, що дітям можуть загрожувати не лише зовнішні вороги, а й вони самі. При цьому не варто забувати і про власну безпеку.Дітей п'ятеро, кожен із них відрізняється підступністю, він же один.