Написати в WhatsApp не зберігаючи номер телефону в контактах

Anonim

Користувачі, які активно користуються месенджером WhatsApp, знають, що для спілкування потрібно додати номер телефону співрозмовника у Свої Контакти. Однак є спосіб, який дозволяє вести листування та дзвонити без додавання номера до телефонної книги. Зробити це нескладно, але про все по порядку.

Як дзвонити та писати, не додаючи людину в контакти

Є простий метод, який дозволяє спілкуватися з людьми, не додаючи їх номери у свої контакти. Розглянемо все докладно.

У полі нижче введіть номер телефону у форматі 7хххххххххх і натискайте кнопку відправити

Написати в WhatsApp, не зберігаючи номер телефону Введіть номер телефону + Написати
  • Після цього вас перекидає на сторінку, де потрібно клікнути на кнопку Відкрити чат. Якщо Вацап встановлений на смартфоні, то вас перекидає у додаток.
  • Все, відкривається чат з користувачем, де можна писати повідомлення або робити дзвінки.

Такий абсолютно постійний спосіб дозволяє дзвонити та писати повідомлення користувачам, не додаючи номери до телефонної книги. Комусь може здатися, що це довго, але потім чистити свої контакти від непотрібних номерів теж не дуже хочеться. Якщо вам часто доводиться спілкуватися з людьми за допомогою месенджера, варто взяти такий спосіб на замітку.

Для чого це потрібно

Доволі часто через месенджер ведуть ділове листування, при цьому потреби зберігати той чи інший номер у телефонній книзі немає.Наприклад, це може бути консультація менеджера магазину або туристичного агентства. Стане в нагоді ця функція і для роботи, особливо тим користувачам, діяльність яких пов'язана зі спілкуванням.

Навіщо засмічувати телефонну книгу, якщо, швидше за все, цей контакт більше не знадобиться. Якщо в контактах надто багато телефонних номерів, то можлива плутанина і не виходить швидко знайти потрібний контакт.