Рейтинг операторів стільникового зв'язку

Anonim

Рейтинг операторів мобільного зв'язку. Переваги та недоліки кожного оператора. Характеристики. Докладний опис.

Рейтинг за якістю голосового зв'язку МТС 10 Тінькофф Мобайл 10 Теле2 10 СберМобайл 10 Мегафон 9 Білайн 8

Тинькофф Мобайл

Оператор Тінькофф Мобайл пропонує своїм клієнтам непоганий голосовий зв'язок з іншими абонентами за приємною вартістю.

У місяць у користувача може бути від 200 хвилин до 600 хвилин на дзвінки друзям та родичам. А у випадку, якщо ви вже є клієнтом банку, то протягом року можете здійснювати дзвінки безкоштовно або з приємною знижкою на пакети хвилин і тарифи.

Безкоштовні пакети хвилин можна витрачати на дзвінки в будь-які регіони та номери, що вигідно та дешевше в порівнянні. Також, варто зазначити, що ці умови не змінюються в поїздках на території Росії, але з винятком – пропозиція не діє у Криму та Севастополі.

У клієнта може бути кілька номерів у Тінькофф Мобайл. Крім того, за бажання ви можете прив'язати до свого номера рахунок кредитної або дебетової картки.

Окрім цього, для голосового зв'язку клієнт може підключити голосового помічника Олега, який відповідатиме на його дзвінки, коли він не може, та виявляти зловмисників.

Карта покриття стільникового зв'язку в оператора налічує понад 150 тисяч вишок по всій території Росії, завдяки чому забезпечується стабільна робота мережі як у межах міста, так і у більш віддалених місцях. Практично у всіх містах встановлені вишки 2G, а мешканцям північних, північно-східних, південних та центральних регіонів доступний зв'язок 3G.Варто відзначити, що 4G покриває лише центральні, південні та південно-західні регіони країни.

Спробувати безкоштовно

МТС

Оператор МТС гарантує своїм клієнтам наступне:

успішне з'єднання з співрозмовником при будь-яких дзвінках з місць з гарним покриттям вишок; розбірливе та максимально зрозуміле мовлення під час телефонних розмов; велика кількість доступних хвилин у тарифних планах для абонентів.

МТС має понад 185 тисяч вишок по всій території Російської Федерації. Також для максимально вигідних дзвінків компанія надає два види тарифних планів – з абонентською платою (фіксованим регулярним платежем, який користувач повинен здійснювати щомісяця для того, щоб отримувати послуги оператора) та без неї. У першому випадку оформляється договір на надання тарифного плану, до якого входить певний пакет хвилин. А в другому випадку абонент оплачує телефонний зв'язок щохвилини.Крім цього, користувач може зібрати для себе персональний тариф, до якого будуть входити всі необхідні для нього опції.

Представлений мобільний оператор працює стабільно, проте, якщо клієнт їде на велику відстань від міста, зв'язок може з'являтися, то пропадати. Варто також зазначити, що в певних частинах міста, наприклад, у Москві зв'язок може бути дуже хорошим, а в інших частинах працювати з неприємними перебоями.

Мегафон

Мобільний оператор Мегафон може похвалитися великою кількістю хвилин, доступних у тарифах. Крім цього, компанія також має свою особливість – тариф під назвою «Переходь на 0», який не передбачає абонентську плату, а клієнт оплачує лише за те, що витратив.

Загалом, описаний оператор надає свої послуги на хорошому рівні. У більшості міст зв'язок працює стабільно, без будь-яких перебоїв.

Однак, якщо користувач їде за межі міста, зв'язок може дуже погіршитися. Також, варто відзначити, відгуки клієнтів і дослідження показують, що в західній частині Російської Федерації представлений провайдер працює набагато краще, ніж в інших регіонах країни.

Ще однією головною перевагою Мегафона можна вважати кількість встановлених вишок. Зараз налічується понад 280 тисяч об'єктів, що забезпечує стабільний телефонний зв'язок по всій Росії.

Білайн

Раніше, оператор Білайн вважався одним з найкращих у Росії. Проте, зараз якість послуг, що надаються, помітно впала. Багато клієнтів скаржаться на наступне:

Наявність сторонніх звуків під час телефонної розмови з співрозмовником, а також нерозбірлива мова; Іноді дзвінки можуть обриватися; Великий час дозвону до співрозмовника.

Більше того, у багатьох регіонах країни, навіть у великих містах, зв'язок може працювати з жахливими перебоями. Пояснити таку якість роботи може відносно невелика кількість вишок – на території всієї країни їх встановлено трохи більше 150 тисяч.

Теле2

На даний момент стільниковий оператор Теле2 вважається лідером за якістю голосового зв'язку. Практично всі тести мережі показали стабільну роботу оператора з відмінною якістю передачі мови та високою швидкістю. І не дивно, адже компанія використовує опцію під назвою Tandem Free Operation, завдяки якій і покращується якість передачі даних.

Користувачі оператора можуть здійснювати безлімітні дзвінки всередині мережі за 100 рублів на один місяць. Загалом вартість послуг компанії також можна вважати ще однією перевагою – дзвінки на інших операторів обійдуться користувачам всього в три рублі за один день.

СберМобайл

Тільки більше року тому на ринку послуг мобільного зв'язку з'явився новий віртуальний оператор «СберМобайл». Цей провайдер належить до компанії «Сбербанк», але діє не так на базі незалежних станцій, але в базі мереж оператора «Теле2».

У зв'язку з цим зараз СберМобайл покриває на всю територію країни. Варто відзначити, що зв'язок краще працює тільки у великих містах, а саме у Москві та Санкт-Петербурзі. В інших частинах країни також є зв'язок, але її якість помітно нижча.

Також, у Москві не підтримується мережа 2G.

Рейтинг за якістю інтернету МТС 10 Мегафон 9 Тінькофф Мобайл 8 Теле2 8 СберМобайл 8 Білайн 7

МТС

Цей оператор вважається одним з найкращих за якістю інтернету. Більше того, варто відзначити, що МТС відрізняється великою лінійкою тарифів та широким вибором можливостей для підключення додаткових послуг.

Головною перевагою представленого провайдера можна вважати його зону покриття - вона захоплює практично всю територію Росії, починаючи від Москви і Санкт-Петербурга і закінчуючи Кримом, Сочі та Новосибірськом. Більше того, інтернет добре працює навіть на Сахаліні, у Владивостоці та інших віддалених містах нашої величезної країни.І тільки на крайній півночі та в сибірській тайзі інтернет може працювати з перебоями.

Мегафон

Цей провайдер мобільного інтернету лише трохи відстає за якістю наданих послуг від описаного вище МТС. Варто відзначити, що Мегафон покриває ті самі зони, що і представлений вище оператор.

При цьому, Мегафон має свої переваги. Наприклад, оператор надає свої тарифи за значно меншою вартістю, що відмінно підійде тим користувачам, які звикли використовувати мобільний інтернет максимум.

Теле2

Головною особливістю Теле2 можна вважати його неймовірно вигідні тарифні плани, які можуть скласти непогану конкуренцію іншим операторам. Однак, у провайдера також є і свій недолік - інтернет працює стабільно тільки у великих містах, а в інших регіонах може навіть не бути покриття.

На даний момент компанія займається розширенням зон покриття та покращенням якості мережі, а це означає, що буквально через пару років Теле2 зможе стати провідним провайдером інтернету в країні.

СберМобайл

СберМобайл повністю працює на основі компанії «Теле2», використовуючи її вежі та зони покриття. Це означає, що якість роботи з'єднання приблизно така сама, як і у оператора «Теле2».

А у випадку, якщо клієнт опинився поза зоною покриття цієї мережі, СберМобайл може автоматично підключитися до іншої вільної мережі, наприклад, Мегафон або МТС.

Слід зазначити, що оператор працює тільки в режимі 3G і 4G, що також забезпечує максимально швидко і стабільне з'єднання.

Тинькофф Мобайл

Представлений оператор також орендує все своє обладнання у компанії «Теле2». Інтернет працює стабільно в межах міста, але відразу після того, як користувач виїжджає за його межі значок «LTE» змінюється на «Е».

Крім цього, у компанії підтримуються такі види зв'язку:

  • 4G – максимально швидке підключення до мережі інтернет з високою якістю;
  • 3G – підходить для прослуховування музики, перегляду стрічок новин у соціальних мережах, а також для розмов;
  • 2G – поширений у невеликих містах та відмінно підходить для телефонного зв'язку та спілкування в месенджерах.

Спробувати безкоштовно

Білайн

Описаний провайдер також покриває практично всі великі обласні центри Росії. Однак, на сході і далі якість сигналу бажає кращого. Більше того, чим далі користувач знаходиться від міста, тим гірше буде підключення до інтернету.

Багато користувачів часто скаржаться на якість підключення - в мережі нерідко бувають перебої, через які вихід в інтернет стає просто неможливим.

Рейтинг за вартістю тарифів Теле2 10 Тінькофф Мобайл 9 Білайн 9 СберМобайл 8 МТС 7 Мегафон 6

Теле2

Теле2 пропонує своїм клієнтам одні з найвигідніших тарифних планів. До них відносяться такі тарифи:

  • «Скрізь онлайн» (безлімітні дзвінки всередині мережі, 500 хвилин на інші номери по території Росії, 40 ГБ інтернету) – 500 рублів на місяць;
  • «Мій онлайн+» (безлімітні дзвінки всередині оператора, 800 хвилин на дзвінки іншим провайдерам, 50ГБ інтернету та безлімітний доступ до месенджерів та соціальних мереж) – 600 рублів на місяць;
  • «Мій онлайн» (500 хвилин на дзвінки іншим оператором і безліміт дзвінків усередині мережі, 15 ГБ інтернету, безлімітний доступ до певних месенджерів та соціальних мереж) – 400 рублів на місяць.

Безумовно, це не всі тарифи, які пропонують оператор. На сайті ви можете знайти більшу кількість пропозицій, а якщо нічого не сподобається, то ви можете самостійно зібрати тарифний план, який найбільше підходить під ваші запити.

Тинькофф Мобайл

Віртуальний оператор Тінькофф, що функціонує на ресурсах компанії «Теле2», надає свої послуги клієнтам за досить привабливою вартістю.Так, користувач може отримати 4ГБ інтернету, 200 хвилин дзвінків та безлімітний доступ до месенджерів та соціальних мереж всього за 456 рублів на місяць. Більше того, за бажання користувач може самостійно зібрати необхідний тариф у конструкторі. Спробувати безкоштовно

Білайн

Найбільшою вигодою даної компанії можна вважати повну відсутність роумінгу по всій країні, крім Криму. Користувачі можуть дзвонити в будь-які міста і при цьому не робити додаткової оплати. Також, у оператора підтримується можливість оформлення електронної сім-карти.

Оператор пропонує нижче описані тарифи:

  • «На максимум» (3000 хвилин, безлімітний доступ в інтернет) – 2000 рублів на місяць;
  • «Перші гіги» (6 ГБ інтернету, 200 хвилин) - 450 рублів на місяць;
  • «Соціальний пакет» (3ГБ інтернету, 200 хвилин і смс) - 150 рублів на місяць;
  • «Інтернет ПРО+» (100 Гб інтернету, 155 Тв-каналів) - 900 рублів на місяць.

СберМобайл

Клієнти СберМобайл можуть самостійно збирати тарифні плани з необхідною кількістю хвилин і гігабайтів трафіку. Зробити це можна на офіційному сайті організації за допомогою спеціального конструктора. Варто зазначити, що абсолютно всі тарифи представленого оператора включають пакет з 50 безкоштовних СМС. Також, у певних тарифах користувачі можуть підключити безлімітний доступ до месенджерів, сервісів Apple Music, Google Music, Shazam та Яндекс. Музиці.

Приклади тарифів СберМобайл:

  • «Оптимальний» (600 хвилин, 10 ГБ інтернету, безлімітний доступ до месенджерів, невикористані ресурси переносяться на наступний місяць) – 460 рублів на місяць;
  • «Стартовий» (350 хвилин, 5 ГБ інтернету) - 330 рублів на місяць;
  • «Оптимальний плюс» (800 хвилин на дзвінки, 15 ГБ інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі) - 750 рублів на місяць.

МТС

МТС стала однією з небагатьох компаній, які повернули в лінійку своїх послуг безлімітні інтернет тарифи. Крім цього, в лінійці також є підписка «НЕТАРИФ», яку користувач може налаштувати самостійно, вказавши необхідну кількість гігабайтів інтернету і хвилин для дзвінків. Вартість передплати починається від 453 рублів на місяць.

Мегафон

У лінійці тарифів від представленої компанії дуже часто з'являються нові вигідні пропозиції. Серед них також пропозиції з безлімітними пакетами інтернету та хвилин для дзвінків. Крім цього, оператор має свою особливу перевагу, яка приносить багато вигоди клієнтам, - невитрачений трафік автоматично переноситься на наступний місяць, а не просто згорає. Цей оператор надає такі тарифи своїм клієнтам:

  • «Максимум» (1000 хвилин, безлімітний доступ в інтернет) – 790 рублів на місяць;
  • «Всі» (600 хвилин, безлімітний інтернет) - 650 рублів на місяць;
  • «Інтернет» (400 хвилин, 20 ГБ) - 500 рублів на місяць;
  • «Дзвінки» (800 хвилин, 6 ГБ інтернету) - 600 рублів на місяць;
  • «Мінімум» (300 хвилин, 6 ГБ) - 390 рублів.

Плюси та мінуси мобільних операторів

Тинькофф Мобайл

Плюси та мінуси Даний оператор надає недорогі пакети хвилин для дзвінків та ГБ мобільного інтернету. За потреби користувач може налаштовувати тарифи під себе. Всередині мережі клієнти оператора можуть здійснювати безкоштовні дзвінки іншим абонентам. Є пакети із безлімітними хвилинами на дзвінки. У разі виключається навіть найменша ймовірність те, що користувач може «випадково» підписатися додаткові послуги оператора.Занадто висока вартість безлімітного інтернету, а також дорога його роздача. Тільки на території Москви та Московської області працюють вишки 3G/4G. На даний момент мережа не дуже популярна, через що всередині мережі мало абонентів, з якими користувач міг би безкоштовно телефонувати. У багатьох регіонах Російської Федерації оператор надає не найвигідніші умови договору. Якість з'єднання 9 Швидкість роботи інтернету 10 Якість роботи технічної підтримки 8 Разом 9.

Спробувати безкоштовно

Найвигідніший тариф у Тінькофф Мобайл

Дана компанія надає своїм клієнтам можливість самостійно зібрати найбільш підходящий тариф за допомогою спеціального конструктора на офіційному сайті. Оплата за підключені пакети послуг списує відразу в момент оформлення.

Характеристика Параметр
Кількість доступних гігабайтів інтернету. Від 0 ГБ до 25 ГБ. Також, користувачі можуть підключити пакет з безлімітним доступом до Інтернету.
Кількість доступних хвилин для дзвінків. Від 0 до 1200 хвилин. Крім цього, також існує пакет з безлімітним набором хвилин.
Додаткові послуги. Користувач також може підключити такі сервіси до тарифу:

  • Безмежний доступ до месенджерів (49 рублів);
  • Безмежний доступ до соціальних мереж (59 рублів); ​​
  • Безлімітний доступ до сервісів для віддаленої роботи, наприклад, Zoom, Skype, Mocrosoft Teams тощо (159 рублів);
  • Підписка на безлімітний інтернет у музичних сервісах, наприклад, Apple Music, Soundcloud, Boom тощо (59 рублів);
  • Безлімітний пакет СМС (49 рублів).

МТС

Плюси та мінуси Представлений оператор потрапляє в рейтинг як один із найнадійніших провайдерів стільникового зв'язку, який стабільно забезпечує своїм клієнтам максимальну якість зв'язку завдяки використанню передових телекомунікаційних технологій. Досить широкий вибір тарифних планів, серед яких є безлімітний інтернет трафік. Ця компанія співпрацює з багатьма зарубіжними провайдерами стільникового зв'язку, завдяки чому клієнти можуть не переживати через якість зв'язку в інших країнах світу. Висока вартість на послуги, що надаються оператором, у той час як у конкурентів схожі тарифи мають значно меншу вартість.Технічна підтримка працює не найкраще – найчастіше користувачам буває важко до неї додзвонитися. Однак, якщо клієнт має мобільний додаток «Мій МТС», ця проблема його не торкнеться. Якість з'єднання 10 Швидкість роботи інтернету 10 Якість роботи технічної підтримки 7 Разом 9.

Найвигідніший тариф у МТС

В лінійці МТС є безліч різних тарифів, серед яких користувачі можуть легко заплутатися. Найбільш популярним вважається тариф "Х". Він має наступні характеристики:

  • Безмежний доступ до онлайн сервісів та соціальних мереж (YouTube, Instagram, Spotify і так далі);
  • 7 гігабайтів інтернету;
  • 100 хвилин на дзвінки іншим операторам;
  • 200 СМС;
  • Щомісячна плата - 545 рублів.

Однак найвигіднішим все ж таки вважається тарифний план під назвою «Тарифище». до нього входять неймовірно величезні пакети хвилин для дзвінків та СМС, а також необмежений інтернет трафік для найпопулярніших месенджерів та соціальних мереж. Більше того, за бажання користувач може підключити додаткову опцію, завдяки якій зможе відкрити безмежний доступ до всього інтернету у своєму мобільному пристрої.

Характеристика Параметр
Кількість доступних гігабайтів інтернету. 50 гігабайтів. За бажання користувач також може підключити безлімітний інтернет (210 рублів на місяць).
Кількість доступних хвилин для дзвінків. Від 700 до 1700 хвилин.
Додаткові послуги. На перші шість місяців зв'язку клієнту надається знижка 10% на послуги зв'язку.

Можна здійснювати дзвінки по всій Росії безкоштовно.

Безкоштовна передплата на три місяці використання сервісу Apple Music та iCloud,

Безкоштовна передплата на перші шість місяців використання сервісу Spotify.

Обсяг абонентської плати. Від 680 рублів до 1250 рублів на місяць.

Мегафон

Плюси та мінуси Даний провайдер покриває максимальну зону територією країни.Завдяки цьому всі клієнти можуть не перейматися тим, що в певному місці у них не буде доступу до інтернету або мобільного зв'язку. Більше того, варто відзначити, що навіть не найбільші міста мають вишки Мегафон. Компанія намагається стежити за актуальними трендами, а також часто впроваджує в роботу своєї мережі нові технології. Так, наприклад, Мегафон підтримується мобільний інтернет зі швидкістю передачі даних зі швидкістю до 300 МБ / секунду. Швидка швидкість інтернету, що забезпечує комфортне використання мобільної мережі навіть поза домом. У разі технічна підтримка також погано виконує свої завдання. Тарифні плани дуже заплутані та мають складні умови. Більше того, в окремих регіонах вартість однакових тарифів може сильно відрізнятись. Якість з'єднання 9 Швидкість роботи Інтернету 9 Якість роботи технічної підтримки 8 Разом 8.7.

Найвигідніший тариф у Мегафон

Компанія Мегафон також надає своїм клієнтам безліч вигідних тарифів.До найбільш вигідного можна віднести тариф під назвою «Інтернет», який дозволяє клієнтам оператора завжди залишатися на зв'язку, не роблячи при цьому величезних переплат за послуги, що надаються.

До основних переваг описаного тарифу можна віднести наступне:

  • Дзвінки, здійснені всередині мережі Мегафон, доступні в необмеженому розмірі і зовсім не витрачають придбаний пакет хвилин;
  • Невикористані пакети хвилин та гігабайтів не згоряють, а переносяться на наступний місяць і можуть навіть накопичуватися;
  • Клієнти можуть використовувати месенджери та здійснювати дзвінки за будь-якого балансу рахунку;
  • Безмежний доступ до популярних соціальних мереж.

Характеристика Параметр
Кількість доступних гігабайтів інтернету. 20 гігабайтів.
Кількість доступних хвилин для дзвінків. 400 хвилин.
Додаткові послуги. Користувач може безкоштовно ділитися своїм інтернетом з друзями.

У вартість тарифу входить захист від небажаних підписок, які користувач може підключити за випадковістю.

Безлімітний доступ до сервісів «Світове кіно», «Амедіатека», «START», «more.tv».

Обсяг абонентської плати. 500 рублів на місяць.

Білайн

Плюси та мінуси Широкий вибір тарифних планів, серед яких користувачі можуть підібрати найбільш підходящі під свої потреби за прийнятну ціну. Оператор часто проводить різноманітні акції та надає своїм клієнтам додаткові бонуси. Наприклад, користувач може отримати додатковий пакет трафіку після поповнення свого рахунку. Провайдер дбає про своїх клієнтів, тому всі їхні проблеми вирішуються у технічній підтримці оперативно та професійно. Крім цього, також було створено мобільний додаток та особистий кабінет для самообслуговування абонентів. У роботі провайдера нерідко трапляються технічні збої – стверджує більшість відгуків в інтернеті. Більше того, багато користувачів скаржаться на те, що часом буває неможливо перевірити залишок коштів на рахунку. Занадто висока вартість роумінгу. За межами домашнього регіону ціна послуг зв'язку може дуже зростати.Вдалині від великих міст нашої країни відзначається погана якість зв'язку. Так відбувається через те, що кількість вишок Білайн обмежена, а також вони не встановлені у важкодоступних районах, через що на великій відстані від міста може бути поганий сигнал. Якість з'єднання 9 Швидкість роботи інтернету 6 Якість роботи технічної підтримки 9 Разом 8.

Найвигідніший тариф у Білайна

Багато користувачів послуг компанії Білайн стверджують, що тариф «Інтернет ПРО+» є найбільш вигідним у всій лінійці. І не дивно, адже при підключенні цього тарифу клієнти отримують великий обсяг інтернету, величезні пакети хвилин та безліч додаткових послуг. Крім цього, користувач також може підключити до цього тарифу відразу чотири додаткові номери та ділитися з ними інтернетом.

Характеристика Параметр
Кількість доступних гігабайтів інтернету. 100 ГБ вдень, вночі активується опція безлімітного інтернету.
Кількість доступних хвилин для дзвінків. 1 хвилина коштує 2, 5 рубля.
Додаткові послуги. Після активації підписки «VIP PLAY» користувач може дивитися на ТБ більше 155 каналів два місяці безкоштовно.
Обсяг абонентської плати. 900 рублів. На перші три місяці використання клієнт отримує знижку 30%.

Не менш вигідним можна вважати тариф під назвою «Близькі люди». До нього користувачі можуть підключати електронні сім-картки. Крім цього, у цьому тарифному плані також доступний безлімітний доступ до багатьох месенджерів та соціальних мереж.У подарунок клієнт може отримати передплату на кілька місяців на сервіси для перегляду фільмів та серіалів.

Характеристика Параметр
Кількість доступних гігабайтів інтернету. 50 гігабайтів.
Кількість доступних хвилин для дзвінків. 700 хвилин для дзвінків всередині мережі та для дзвінків іншим операторам.
Додаткові послуги. Підписка на Vip Play.

Три місяці безкоштовної передплати на YouTube Premium.

Користувач може підключити два додаткові номери для того, щоб ділитися з ними своїм пакетом гігабайтів.

Обсяг абонентської плати. 650 рублей.

Теле2

Плюси та мінуси Користувачі можуть переходити на інших операторів, зберігаючи при цьому свій попередній номер мобільного телефону. Оператор надає свої послуги зв'язку та інтернету за приємною ціною. Технічна підтримка працює швидко та без перебоїв. Існує послуга, завдяки якій усі невитрачені ГБ інтернету, пакети хвилин та СМС переносяться на наступний місяць. Оператор вийшов ринку зовсім недавно, через що в роботі можуть іноді відбуватися збої. З огляду на описану вище, компанія поки що не має великої кількості вишок, через що в деяких регіонах може бути погана якість зв'язку. Якість з'єднання 9 Швидкість роботи інтернету 8 Якість роботи технічної підтримки 9 Разом 8.7.

Найвигідніший тариф у Теле2

Користувачам даного оператора рекомендується звернути увагу на тариф «Мій онлайн+». Він відмінно підійде тим користувачам, які часто переписуються зі своїми друзями в месенджерах і використовують соціальні мережі.

Характеристика Параметр
Кількість доступних гігабайтів інтернету. 50 ГБ.
Кількість доступних хвилин для дзвінків. Безліміт на дзвінки всередині мережі, 800 хвилин на дзвінки іншим операторам.
Додаткові послуги. Месенджери Telegram, ТамТам, Viber, WhatsApp доступні без кордонів.

Соціальні мережі TikTok, Instagram, Однокласники, Facebook, ВКонтакте, Clubhouse можуть використовуватися безлімітно.

Обсяг абонентської плати. 540 рублів за один месяц.

СберМобайл

Плюси та мінуси При переході на представленого оператора користувачі можуть отримати багато додаткових бонусів. Так, наприклад, клієнт може вийти знижку в 25% на оплату послуг провайдера на 3 місяці. Цей бонус поширюється на всі тарифні плани. Як і в багатьох операторів, користувачі можуть безкоштовно спілкуватися один з одним у мережі. Крім цього, СберМобайл може похвалитися низькими цінами на послуги, що надаються. Оплачуючи послуги зв'язку, користувачі можуть отримувати кешбек до 30% у вигляді бонусів «СПАСИБО».Розмір цього кешбеку залежить від кількості витрачених коштів та часу використання певного тарифу. Оскільки цей оператор нещодавно вийшов ринку, він покриває невелику територію нашої країни. Більш того, далеко не кожен мешканець Росії може підключитися до СберМобайл. Якість з'єднання 9 Швидкість роботи Інтернету 8 Якість роботи технічної підтримки 9 Разом 8.7.

Найвигідніший тариф у Сбермобайл

Найвигіднішим тарифом у представленого оператора можна вважати план «Стартовий». До нього входять усі необхідні для комфортного зв'язку послуги. А при необхідності клієнт також може підключити додаткові послуги за певну плату.

Характеристика Параметр
Кількість доступних гігабайтів інтернету. 5 ГБ.
Кількість доступних хвилин для дзвінків. 250 хвилин на дзвінки іншим операторам, безлімітні дзвінки всередині мережі.
Додаткові послуги. За 69 рублів користувач може підключити безлімітний трафік на популярні соцмережі.

Після оплати послуг клієнт отримує кешбек 1% у вигляді бонусів «ДЯКУЄ».

Обсяг абонентської плати. 250 рублей.