Теле2 закриває архівні тарифи

Anonim

У вересні цього року оператор мобільного зв'язку Tele2 закриває популярні архівні тарифи. Закриється тарифний план «Помаранчевий 04_2016» та низка інших ТП. Згідно з листуванням зі службою підтримки, закриття буде 13 вересня. Абоненти, які зараз користуються цим тарифом, можуть самостійно та абсолютно безкоштовно перейти на будь-який актуальний тарифний пакет. Оператор мотивує закриття архівного тарифу тим, що він не може задовольнити всі потреби користувачів.

Закривається «Помаранчевий 04_2016»

Цей тарифний план вважався серед абонентів найбільш економним, тому до нього свого часу активно підключалися нові користувачі.Ще б пак, приваблювала відсутність абонентської плати, щохвилинна тарифікація і дешеві дзвінки на всі номери Росії домашнього регіону - всього 1 рубль за хвилину. СМС-повідомлення в домашньому регіоні можна було відправляти всього за 1, 10 рубля, а по Росії вартість повідомлень була ще менше - 1 рубль.

Цей тарифний план ідеально підходив для людей, які мало користуються мобільним інтернетом. підключалися пакети по 10 Мб, вартістю 10,5 рубля. Обсяг інтернет-трафіку діяв лише до кінця доби. Наступного дня залишки не переносилися.

Сим-карта могла бути заблокована в тому випадку, якщо абонент не користувався зв'язком більше 4 місяців. Якщо протягом півроку рахунок залишався нульовим, то договір вважався розірваним з ініціативи абонента.

У поїздках Росією вартість дзвінків тарифікувалася за цінами домашнього регіону. Так, дзвонити на будь-які російські номери можна було всього за 1 рубль за хвилину.

Які ще ТП закриють

  • «Привіт на Батьківщину 02_2014».
  • "Між нами".
  • «Синій 11_2014».
  • «Супер-Ліга».
  • «Зелений 02_2015».
  • «Зелений 10_2015».
  • «Знай наших 10_2013».
  • «Знай наших 12_2011».

Офіційного оголошення про закриття тарифів на офіційному сайті поки не було. У службі підтримки рекомендують відстежувати інформацію на сайті Теле2.

Реакція абонентів

У соціальних мережах та на форумах люди активно обговорюють закриття вигідних архівних тарифів від Теле2.

Для абонентів Теле2 є й інша, не зовсім радісна новина, так, починаючи з 2 вересня 2019 року, тим, хто користується послугою SMS-запит на сервісний номер, доведеться платити більше. Якщо зараз вартість одного запиту на номер 900 становить 2 рублі, то з початку вересня запити такого типу коштуватимуть 3 рублі. Начебто подорожчання невелике, але все ж таки.