15% кешбеку в 300 популярних магазинах при оплаті Мегафоном

Anonim

Мобільний оператор Мегафон знову робить справді унікальну пропозицію своїм клієнтам. Абонентам пропонується підвищений кешбек у розділі Спеції. Пропозиція актуальна при оплаті різних покупок та послуг з мобільного рахунку, а також за будь-яких переказів грошей з мобільного.

Що таке сервіс Спеції

Мегафон став першим вітчизняним оператором, який пропонує своїм абонентам отримати кешбек за оплату покупок з рахунку мобільного телефону. Пропозиція дійсна до 30 вересня цього року. Збільшений кешбек в Спеціях доступний відразу після розплати за покупки вказаним способом, при цьому знижка діє протягом тижня.Через 7 днів покупки можна продовжити і знову взяти участь у цій акції.

Послуга Спеції – це оригінальний кешбек-сервіс для абонентів компанії. Щоб скористатися всіма можливостями цього сервісу, до нього слід підключитися на сайті оператора special.megafon.ru. Далі абонент може робити покупки в магазинах компаній партнерів і отримувати частину своїх грошей, вони зараховуються на особистий мобільний рахунок. Отриману знижку можна використовувати будь-яким зручним способом, вибирати в магазинах різні товари, платити за послуги зв'язку або знімати гроші в банкоматі з картки Мегафон.

Що пропонує AliExpress

Найвигідніші умови діють при купівлі товарів на китайській торговій платформі AliExpress. При оплаті придбань із рахунку телефону абонент отримує досить високий кешбек назад. Щоб повною мірою скористатися пропозицією, треба вчинити такі дії:

  • З 26 по 30 вересня цього року купити на торговому майданчику потрібні товари, а як спосіб розрахунку відзначити Мегафон;
  • Активувати пропозицію від Спецій, пройшовши за вказаним посиланням на сайт;
  • Далі можна купувати на торговому майданчику товари та отримувати в подарунок підвищену знижку.

Варто враховувати, що акційна пропозиція не поширюється на товари, сплачені банківською карткою оператора.

На сьогоднішній день саме Мегафон пропонує найбільший спектр цифрових послуг серед усіх вітчизняних операторів. Усі розроблені сервіси максимально корисні та практичні для клієнтів компанії. Так, новий сервіс дозволяє робити звичайні покупки в інтернеті і при цьому отримувати частину своїх грошей назад.

Один із керівників Ян Кухальський розповів, що Мегафон намагається дати своїм клієнтам більше, ніж класичний оператор зв'язку.Тобто компанія пропонує своїм абонентам не лише пакети хвилин та інтернету, а й намагається зробити щоденні покупки вигіднішими. Очікується, що це привабить багато нових клієнтів.