Смартфони для селфі

Anonim

Рейтинг найкращих мобільних пристроїв для селфі в 2021 році. Як правильно вибрати, переваги та недоліки кожної моделі, технічні характеристики.

Щорічно, у серпні, всесвітньо відома компанія Samsung випускає нові моделі в лінійці флагманів Galaxy Note. І з кожною новою моделлю якість телефонів стає тільки кращою. Представлений мобільний пристрій не став винятком.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
Смартфон для селфі Samsung Galaxy A71 6/128GB Представлена ​​модель вийшла у продажу в лютому 2020 року і все ще залишається неймовірно затребуваною серед великої лінійки смартфонів Samsung у покупців.І не дивно, адже смартфон має великий та яскравий екран, потужний процесор та чудову батарею, якої вистачає на весь день активного використання.

Більше того, описаний смартфон може похвалитися чотирма основними камерами та однією гарною фронтальною камерою, завдяки яким користувачі можуть робити ідеальні знімки. При цьому Samsung Galaxy A71 має достатню приємну вартість, яка не сильно вдарить по бюджету. Варто зазначити, що телефон може робити якісні фото навіть в умовах не дуже хорошого освітлення. А при природному освітленні пристрій може видавати хороший рівень знімків.

27 990 рублів. ★★★★★
Смартфон для селфі Apple iPhone SE (2020) Любителям якісних та деталізованих фотографій однозначно варто звернути свою увагу на представлений смартфон, незважаючи на те, що він виконаний у досить застарілому дизайні.По-перше, смартфон робить фотографії не гірше, ніж iPhone 11, який коштує в 1, 5 дорожче.

Також фронтальна камера знімає не гірше – вона має цілих 7 МП і режим HDR.

Не можна не відзначити привабливий корпус iPhone SE, випущеного в 2020 році, - ззаду користувачі можуть побачити вже не звичний метал, а скло. Більш того, в лінійці є безліч красивих кольорів, серед яких користувачам сподобався найбільше червоний.

Дисплей теж має непогані характеристики. Його роздільна здатність дорівнює 7501334 пікселів, що забезпечує приємну кольоропередачу.

39 990 рублей. ★★★★★
Смартфон для селфі Huawei P30 Pro Huawei P30 Pro – це новий флагман від відомої всім компанії, який також став неймовірно популярним серед користувачів. Корпус телефону виконаний зі скла та доповнений металевими рамками.Варто відзначити, що і спереду, і ззаду скло закруглюється по краях, що сприяє більш надійному утриманню в руках власника.

Ззаду корпусу можна помітити сканер для відбитка пальців і три основні камери з подвійним спалахом та датчиками.

Спереду розташована фронтальна камера, що володіє модулем з матрицею на 32 МП і об'єктивом з діафрагмою. Але, тут немає автофокусування. При цьому, знімки виходять різання з непоганою передачею кольору.

50 350 рублів. ★★★★★
Смартфон для селфі Apple iPhone 11 64GB Найбільшою популярністю серед мобільних пристроїв користується Apple iPhone 11. По-перше, дана модель має чудову продуктивність, яка може зберігатися протягом довгих років експлуатації. По-друге, смартфон відрізняється неймовірно привабливим дизайном з великою лінійкою кольорів, серед яких є навіть фіолетовий та зелений.

Ну а найголовнішою перевагою представленого мобільного пристрою є його камера. У iPhone 11 вбудовано дві основні камери – понад ширококутна та ширококутна. Більше того, у них є багато режимів. Наприклад, нічний та портретний. Використовуючи цей прилад однозначно можна зробити знімки, які за якістю не поступатимуться зйомці на професійний фотоапарат.

Відмінними характеристиками також має і фронтальна камера. Вона підтримує всі описані вище режими і може знімати відео в режимі 4К.

46 750 рублів. ★★★★★
Смартфон для селфі Google Pixel 4 6/64GB На території Росії мало кому відомо про бренд Google Pixel, оскільки ці смартфони офіційно до нас не поставляються.

Головною перевагою представленої моделі вважається її камера, яка вміє знімати не гірше вище за описаний телефон.

У приладі є дві камери. Друга має дворазовий оптичний зум, що знімає без втрати якості. Також вона має режим портретної та нічної зйомки.

Фронтальна камера видає якість на одному рівні з топовими флагманами. Що зовсім не повинно дивувати, адже вона має режим HDR, неймовірно швидке фокусування та нічний режим.

43 990 рублей. ★★★★★
Смартфон для селфі Samsung Galaxy Note 9

Для початку, варто відзначити, що смартфон відрізняється багатою комплектацією, в яку входять навушники з додатковими амбушюрами, швидка зарядка, перехідники з одного типу USB на інший і скріпка для відкриття роз'єму для сім-карти.

Також є багата лінійка кольорів корпусу, ззаду якого розміщено скло.

Не меншу увагу заслуговує камера приладу – вона може робити чудові знімки як у денний, так і нічний час доби. Фронтальна камера має сенсор з роздільною здатністю 8 МП, а також підтримує безліч ефектів для покращення якості картинки. Більше того, прилад може розпізнавати обличчя навіть у темних приміщеннях.

47 540 рублів. ★★★★
Смартфон для селфі Huawei Mate 30 Pro Представлений мобільний пристрій дивує багатьох користувачів своєю практичністю. Оскільки в ньому майже немає бічних рамок, смартфон може добре лежати в руці, зовсім не вислизаючи. Таке явище можна пояснити також олеофобним покриттям.

Передня камера в моделі Huawei Mate 30 Pro стала володаркою матрицею на 32 МП, а також об'єктивом з гарною діафрагмою. При цьому у пристрої немає режиму автоматичного фокусування.

Камери цілком достатньо для селфі - вона має хорошу деталізацію і може відмінно передавати кольори. Однак у деяких випадках знімки можуть бути недостатньо контрастними. Також алгоритми портретної знімки непогано справляються зі своєю роботою. Фон навколо основного об'єкта чітко обрізається та м'яко розмивається. Крім цього, якщо користувач зможе правильно виставити налаштування, у нього можуть вийти непогані макрознімки.

54 990 рублів. ★★★★
Смартфон для селфі ASUS ZenFone 7 Pro ZS671KS Виробники смартфонів Asus вкладають велику кількість зусиль у процесі виробництва своїх товарів. І хоч смартфони не такі популярні, вони все ж таки мають чудові характеристики.

Варто приділити увагу дизайну телефону - ззаду встановлено скло, а з боків - алюмінієві рамки. Також, спереду немає спеціальних вирізів для фронтальної камери, оскільки всі селфі користувач може робити на поворотну камеру, яка висувається з корпусу смартфона.

У камері є кілька режимів зйомки, стабілізатор, а також максимально яскравий подвійний спалах зі світлодіодами. Крім цього, є вбудований автофокус із лазерним помічником. Всі ці характеристики в сумі дозволяють отримувати дуже контрастні та соковиті знімки.

55 810 рублів. ★★★★
Смартфон для селфі Huawei P40 Pro Huawei P40 Pro став володарем якісних матеріалів корпусу. У ньому використовується матове скло і метал, завдяки чому смартфон практично не мажеться в процесі експлуатації.

Як показали тести, передня камера може порадувати користувача відмінною деталізацією за умови хорошого освітлення. Однак, у темний час доби досягти якісних знімків досить складно. Також вона має додатковий модуль, завдяки якому також можна з легкістю робити чудові селфі.

55 549 рублів. ★★★★★
Смартфон для селфі ZTE Blade V10 Представлений мобільний пристрій відноситься до середнього цінового сегменту. При цьому його показники практично не поступаються дорожчим моделям мобільних пристроїв. Прилад непогано справляється зі зйомкою в будь-який час дня та ночі. У разі хорошого освітлення прилад показує максимально правильну передачу кольорів. Фотографії виходять чіткими завдяки максимально точній роботі фокусування. У передній камері вбудований режим "б'юті", який допоможе приховати всі недоліки шкіри при селфі. Більше того, фронтальна камера може похвалитися наявністю режиму портретної зйомки, коли контури об'єкта вирізаються гідно, незважаючи на те, що в приладі є лише один сенсор і немає спеціальних датчиків. 11 990 рублів. ★★★★

Samsung Galaxy A71 6/128GB

Характеристики Параметр
Екран 6, 7 дюймів
Оперативна пам'ять. 6 ГБ, є вбудовані слоти для картки пам'яті.
Камера. 4 камери з роздільною здатністю 64 МП, 12 МП, 5 МП, 5 Мп.
Акумулятор. 4500 мАч.
Процесор.
Плюси та мінуси Корпус пристрою, виконаний у сучасному дизайні, дуже легкий та тонкий. Довгий час роботи в автономному режимі та можливість швидкого заряду. Існує окремий слот для мікрокарти пам'яті. Погана якість динаміків. Макрокамера знімає у дуже поганій якості, що робить її максимально марною. Корпус виконаний із пластику. Дизайн 7 Продуктивність 8 Якість зйомки для селфі 10 Разом 8.3.

Apple iPhone SE (2020)

Характеристики Параметр
Экран. 4, 7 дюймів.
Вбудована пам'ять. 64 ГБ.
Камера. 7 МП.
Акумулятор. 1821 мАч.
Процесор. A13 Bionic
Плюси та мінуси Неймовірно потужний процесор. Невеликі розміри, завдяки чому смартфон чудово лежить у руці. Яскраве зображення на екрані. Невелика кількість оперативної пам'яті. Старий дизайн. Невелика ємність вбудованого акумулятора. Дизайн 8 Продуктивність 10 Якість зйомки для селфі 10 Разом 9.3.

Huawei P30 Pro

Характеристики Параметр
Экран. 6, 47 дюймів.
Вбудована пам'ять. 256 ГБ.
Камера. 3 камери – 40 МП, 20 МП, 8 МП.
Акумулятор. 42000 мАч.
Процесор. HiSilicon Kirin 980
Плюси та мінуси Велика діагональ дисплея та яскравий екран. Камера має чотири модулі. Гарний рівень продуктивності. Відсутній роз'єм для навушників. Погана якість вбудованих динаміків. Згідно з відгуками, для деяких користувачів цей пристрій може бути незручним в управлінні. Дизайн 5 Продуктивність 8 Якість зйомки для селфі 7 Разом 6.7.

Apple iPhone 11 64GB

Характеристики Параметр
Экран. 6, 1 дюймів.
Вбудована пам'ять. 64 ГБ/ 128 ГБ/ 256 ГБ.
Камера. 12 МП.
Акумулятор. 3110 мАч.
Процесор. Apple A13 Bionic.
Плюси та мінуси Збільшений об'єм акумулятора, завдяки чому прилад може працювати до самого вечора без заряджання.Є підтримка портретної зйомки, запису відео як 4К, а також оптична стабілізація. Контрастний екран. Відсутній роз'єм 3 міліметри для гарнітури. Висока вартість ремонту. Дизайн 10 Продуктивність 10 Якість зйомки для селфі 10 Разом 10.

Google Pixel 4 6/64GB

Характеристики Параметр
Экран. 5, 7 дюймів.
Вбудована пам'ять. 64 ГБ.
Камера. 12, 2 МП.
Акумулятор. 2800 мАч.
Процесор. 2840 МГц (4-ядерний), граф.процессор
Плюси та мінуси Компактний розмір корпусу мобільного пристрою, завдяки чому телефон дуже зручний у використанні. Якісні динаміки, які можуть непогано відтворювати звуки навіть на найвищій гучності. У смартфон вбудований ультра ширококутний об'єктив камери. Офіційно прилад не продається на території Росії. Відсутній датчик відбитка пальця. Невелика кількість оперативної пам'яті в смартфоні. Дизайн 7 Продуктивність 9 Якість зйомки для селфі 9 Разом 8.3.

Samsung Galaxy Note 9

Характеристики Параметр
Экран. 6, 4 дюймів.
Вбудована пам'ять. 128 ГБ.
Камера. 24 МП
Акумулятор. 4000 мАч.
Процесор. Exynos 9810.
Плюси та мінуси Відмінна якість складання мобільного пристрою. Є роз'єм 3, 5 мм. Є захист від вологи. Занадто висока вартість. Погана продуктивність. Дизайн 6 Продуктивність 7 Якість зйомки для селфі 8 Разом 7

Huawei Mate 30 Pro

Характеристики Параметр
Экран. 6, 53 дюймів.
Оперативна пам'ять. 8 ГБ.
Камера. 3 камери – 40 МП, 40 МП, 8 МП.
Акумулятор. 4500 мАч.
Процесор. Kirin 990.
Плюси та мінуси Велика ємність акумулятора, що забезпечує тривалу роботу смартфона. Відмінна якість як у фронтальної, так і основної камери. Унікальний дизайн корпусу. Немає кнопок регулювання рівня гучності. Відсутня можливість безконтактної оплати. Дизайн 9 Продуктивність 8 Якість зйомки для селфі 9 Разом 8.7.

ASUS ZenFone 7 Pro ZS671KS

Характеристики Параметр
Экран. 6, 67 дюймів.
Оперативна/Вбудована пам'ять. 8 ГБ/ 256 ГБ.
Камера. 3 камери – 64 МП/ 12 МП/ 8 МП.
Акумулятор. 5000 мАч.
Процесор. ZenUI 7
Плюси та мінуси Максимально яскравий дисплей OLED, що має підтримку оновлення 90 ГЦ.Є вбудований телеоб'єктив, оптична стабілізація, а зйомка виходить неймовірно чіткою та деталізованою. Плавний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, в якому користувач може самостійно налаштовувати вигляд ікон, а також системний колір. Відсутність вбудованого захисту від пилу та вологи. Цей пристрій досить важкий, через що може бути незручним у використанні. Дизайн 9 Продуктивність 10 Якість зйомки для селфі 10 Разом 9.7.

Huawei P40 Pro

Характеристики Параметр
Экран. 6, 58 дюймів.
Оперативна/Вбудована пам'ять. 8 ГБ/ 256 ГБ.
Камера. Три камери – 50 МП/ 12 МП/ 40 МП.
Акумулятор. 4200 мАч.
Процесор. Kirin 990 5G.
Плюси та мінуси Велика кількість оперативної пам'яті, що забезпечує стабільну роботу представленої моделі. Є слоти для карток пам'яті. Фронтальна камера має 32 МП, що дозволить користувачеві робити якісні селфи. Великий розмір і вага пристрою, через що власникам невеликих рук воно може здатися незручним. Відсутні стереодинаміки. Немає вбудованих сервісів Google. Дизайн 8 Продуктивність 9 Якість зйомки для селфі 10 Разом 9.

ZTE Blade V10

Характеристики Параметр
Экран. 6, 3 дюймів.
Оперативна/Вбудована пам'ять. 4 ГБ/ 64 ГБ.
Камера. Дві камери – 16 МП/ 5 МП.
Акумулятор. 3200 мАч.
Процесор. MediaTek Helio P70.
Плюси та мінуси Фронтальна камера має чудові характеристики, завдяки яким власник смартфона зможе робити чудові знімки. Є підтримка технології під назвою NFC.Позаду корпусу є неймовірно маркий глянець. Погана потужність акумулятора, якого при активному використанні може вистачити лише 6 годин. Дизайн 5 Продуктивність 8 Якість зйомки для селфі 7 Разом 6.7.