Додаток караоке для Андроїд

Anonim

Кращі програми караоке для мобільних пристроїв на операційній системі Android. Переваги та недоліки кожного додатка. Рейтинг. Де завантажити.

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Smule Smule – це одна з найпопулярніших додатків у категорії «караоке» на Android, яка налічує понад 50 мільйонів завантажень. Більше того, в бібліотеці представленого додатку налічується понад 10 мільйонів пісень у різних жанрах.

Програма дозволяє записувати і групові та самостійні пісні. Крім цього, користувач також може приєднатися до виконання інших людей.

Посилання на завантаження:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smule.singandroid

Безкоштовно. ★★★★
StarMaker - караоке з додатковими функціями Представлений додаток караоке для Андроїд також є одним з найпопулярніших в Google Play серед додатків караоке. У ньому можна не тільки виконувати улюблені пісні, а й додавати до готових записів різноманітні ефекти. Більше того, можна навіть вибирати певний тип мікрофона для того, щоб мелодія звучала краще.

За бажання користувачі представленого додатку також можуть вести прямі ефіри, в яких вони виконуватимуть пісні за заявками глядачів.

Безкоштовно. ★★★★★
Sing Free Караоке Основуючись на назві даної утиліти, можна зрозуміти, що вона абсолютно безкоштовна. Варто зазначити, що всередині програми навіть немає вбудованих покупок.

У цьому додатку караоке для Андроїд представлений обмежений набір опцій. Ви можете записувати свій голос разом із улюбленими мелодіями. Також, користувач може додавати певні пісні до розділу «Вибрані» та слухати їх навіть без підключення до інтернету.

Безкоштовно. ★★★★
Yokee Завдяки представленому додатком караоке для Андроїд користувач зможе виконувати різні хіти в караоке зі своїми друзями навіть якщо вони знаходяться на іншому кінці світу. Також, функціонал утиліти дозволять додавати аудіо ефекти на записи.

Также, в Yokee представлений рейтинг виконавців, в якому можна прослуховувати та оцінювати роботи інших користувачів програми.

Не можна не відзначити і те, що каталог пісень щоденно оновлюється. Завдяки цьому кожен точно зможе знайти музику собі до душі.

Безкоштовно. ★★★★
Backtrackit Це не звичайнісінький додаток для караоке на Андроїд. Його відмінністю вважається те, що замість співу програма пропонує виконати на музичному інструменті мінусовий акомпанемент. Також, в утиліті представлено безліч музичних жанрів, починаючи від року і закінчуючи класикою.

Завдяки поданому додатку музикант зможе зрозуміти – чи правильно він бере ноту чи ні.

Окрім іншого, утиліта дозволяє змінювати висоту звуку, темп і гучність провідного музичного інструменту. Більше того, ви можете задати свої певні налаштування еквалайзера і це не єдині можливості програми.

Безкоштовно. ★★★★★
Караоке онлайн: співати & запис Головною перевагою цієї програми на караоке можна вважати велику бібліотеку пісень, до якої входить величезна кількість нових треків. Однак представлена ​​утиліта призначена для більш просунутих користувачів, оскільки відрізняється досить складним інтерфейсом. Використовуючи цю програму, ви можете:

  • співати нові музичні композиції у будь-який час;
  • співати онлайн під відео;
  • шукати улюблені пісні, використовуючи опцію «Talk to»;
  • записувати себе під час виконання пісні;
  • ділитися готовими записами з друзями та родичами.

Посилання на завантаження:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anhlt.караокеonline

Безкоштовно/ Додатковий контент можна придбати за 379 рублів ★★★★
Караоке Anywhere У цьому додатку караоке для Андроїд вбудована ціла тонна безкоштовних пісень, які користувачі можуть виконувати. Крім цього, користувачі можуть завантажувати у представлене караоке свої файли, просто скопіювавши їх у певну папку внутрішньої пам'яті мобільного пристрою.

Однак, варто зазначити, що для повноцінного використання програми потрібно оформити передплату, вартість якої складає 9.99 доларів на місяць.

Безкоштовно. ★★★★
Караоке по-русски Цей додаток караоке для Андроїд відрізняється від усіх вище описаних тим, що в ньому представлені російськомовні пісні. Це також досить непоганий варіант розваги на вечірці – напевно, кожному сподобається спільний спів під російські треки.

У каталозі пісень цієї програми можна знайти російських, українських та білоруських виконавців. Серед цих пісень представлено чимало популярних хітів з усіх часів.

Безкоштовно/ Для отримання доступу до додаткового контенту потрібно заплатити від 85 рублів. ★★★★
SingSnap Розробники цієї програми караоке для Андроїд позиціонують SignSnap як найбільше онлайн-спільнота для караоке. Використовуючи програму, ви можете завантажувати свої відеоролики та оцінювати роботи інших користувачів. Крім того, ви також можете виконувати пісні під фонограму з друзями дуетом.

За потреби користувачі можуть покращувати якість звучання, додаючи на записи всілякі ефекти. Це можуть бути і ефекти хору, студійного запису або навіть накладання другого голосу. А найбільш вдалі записи можна відразу вивантажувати в соціальні мережі.

Безкоштовно. ★★★★
YOUR КАРАОКЕ Це професійний додаток караоке для Андроїд, що володіє повним функціоналом для караоке. У ньому доступно більше 16 000 пісень, в яких також можна змінювати тональність і темп за потреби.

Також, у додатку є вкладка «Топ 100», на якій відображаються кращі роботи користувачів. Якщо ви постараєтеся, то і ваша робота теж може опинитися на цій вкладці!

Безкоштовно. ★★★★

Smule

Плюси та мінуси Величезна вбудована бібліотека пісень. Користувач може співати як один, так і з випадковими людьми або друзями.За потреби можна редагувати записи пісень. Для того, щоб відкрити доступ до більшої кількості функцій, потрібно придбати передплату. Велика кількість реклами у додатку. Функціонал 7 Інтерфейс 8 Вибір пісень 10 Разом 8.3.

StarMaker

Плюси та мінуси Є велика кількість доступних опцій, спецефектів та пісень. Користувач може самостійно налаштовувати гучність музики та вокалу окремо. Можна співати пісні у прямому ефірі. Більшість інформації відображається англійською мовою. Іноді програма може гальмувати. Функціонал 9 Інтерфейс 8 Вибір пісень 9 Разом 8.7.

Sing Free Караоке

Плюси та мінуси Представлена ​​програма максимально проста у використанні. Можна знайти улюблену пісню в додатку, просто наспівуючи її.Всі функції, вбудовані в цю програму, доступні користувачеві абсолютно безкоштовно. У програмі немає пісень російською мовою. Іноді програма може вилітати. Функціонал 10 Інтерфейс 6 Вибір пісень 7 Разом 7.7.

Yokee

Плюси та мінуси Неймовірно величезна музична база, в якій налічується понад півмільйона пісень. За бажанням користувач може ділитися своїм записом з близькими. Найбільш зрозумілий інтерфейс. Досить висока вартість передплати – на місяць потрібно платити 649 рублів. Історія пошуку не зберігається. Функціонал 10 Інтерфейс 10 Вибір пісень 10 Разом 10.

Backtrackit

Плюси та мінуси Крім навичок співу, цей додаток також дозволяє користувачам покращити навички гри на музичних інструментах.Можна змінювати висоту звуку запису, гучність провідного інструменту і навіть встановлювати власні налаштування. Складний інтерфейс, з яким зможе розібратися кожен користувач. Основний акцент у програмі зроблено саме на музичний супровід, а не на караоке. Функціонал 6 Інтерфейс 4 Вибір пісень 9 Разом 6.3.

Караоке онлайн: співати & запис

Плюси та мінуси Доступно понад 45 000 музичних композицій. З кожним новим оновленням у медіатеці з'являється все більша кількість популярних пісень. Після запису нової пісні користувач може поділитись нею відразу в соціальних мережах. Погана якість запису – музика програється тихіше за голос у кілька разів. Усі пісні англійською мовою. Функціонал 6 Інтерфейс 4 Вибір пісень 8 Разом 6.

Караоке Anywhere

Плюси та мінуси Після придбання передплати у користувача з'явиться доступ до тисяч різних пісень. Користувачі можуть змагатися один з одним. Безкоштовно є лише 50 пісень. Функціонал 5 Інтерфейс 6 Вибір пісень 4 Разом 5

Караоке по-русски

Плюси та мінуси Процес вибору потрібної пісні помітно прискорюється завдяки розподілу хітів за категоріями у бібліотеці. Користувач може самостійно налаштувати розмір тексту для караоке. Улюблені пісні можна додавати до окремої категорії, яка називається «Вибрані». Програма може працювати лише за наявності підключення до Інтернету. Функціонал 8 Інтерфейс 8 Вибір пісень 9 Разом 8.3.

SingSnap

Плюси та мінуси Користувач може записувати необмежену кількість відеороликів.У процесі запису пісні можна також використовувати різні клавішні інструменти, а також регулювати висоту звуку, що записується. Є велика кількість вбудованих ефектів, за допомогою яких можна покращити якість звучання та навіть створити штучну луну. Більшість пісень доступна лише після оформлення підписки, вартість якої становить 12 доларів за один місяць. Функціонал 7 Інтерфейс 6 Вибір пісень 8 Разом 7.

YOUR КАРАОКЕ

Плюси та мінуси Максимально зрозумілий інтерфейс, який може працювати як у вертикальному, так і горизонтальному режимі. Можна шукати схожі пісні і виконувати їх. Додаток функціонує трьома мовами – російською, українською, а також англійською. Для того, щоб відкрити доступ до більшої кількості пісень, потрібно придбати передплату. Функціонал 7 Інтерфейс 8 Вибір пісень 7 Разом 7.3.