Найшвидший смартфон з'явився у продажу в Росії

Anonim

Компанія Xiaomi заявила про початок продажів унікального смартфону Mi 9T Pro в Росії. Це найновіший мобільний пристрій, який продовжує лінійку Mi 9. Смартфон оснащений сучасним процесором Snapdragon 855, оригінальною селфі-камерою та безрамковим екраном. Цей мобільний пристрій по праву вважається найшвидшим у своєму класі.

Основні характеристики

Новий гаджет може похвалитися високою продуктивністю, оригінальним дизайном, високою якістю звуку та зображення. Основні характеристики мобільного пристрою такі:

  • Потужний процесор Qualcomm Snapdragon 855, з високою тактовою частотою 2, 84 ГГц;
  • Повноекранний AMOLED-дисплей 6, 39 дюйма, що дозволяє досягти максимального занурення;
  • 8-шарова графітова система та спеціальна система охолодження пристрою;
  • Унікальний сучасний дизайн – безрамковий дисплей та вигнуту задню панель з ударостійкого скла;
  • Акумулятор Mi 9T Pro високою ємністю 4 000 мАг;
  • Висувна 20-мегапіксельна селфі-камера Mi 9T Pro;
  • 3, 5-мм роз'єм для навушників;
  • Захисне покриття Gorilla Glass 5.

Новий смартфон стане ідеальним подарунком як для геймерів, так і для всіх неординарних особистостей. Цей гаджет гідно оцінять і молоді професіонали.

Що незвичайного в моделі

Платформа смартфона має особливу 8-ми графітову систему та інноваційну систему охолодження. Завдяки такому пристрою тепло, що виділяється при роботі пристрою, швидко розсіюється.

Любителі ігор обов'язково оцінять режим Game Turbo 2.0, при якому оптимізується сенсорний відгук дисплея. Геймерам сподобається висока якість зображення та звуку, завдяки чому вдасться підвищити свою ігрову майстерність.

Навіть при активному використанні смартфона зарядки вистачає на добу. Мобільний пристрій підтримує функцію швидкого заряджання потужністю 27 Вт. Це дозволяє заряджати пристрій майже до 60% лише за півгодини. Повна зарядка гаджета займе всього 73 хвилини.

Нова модель китайського виробника має особливе захисне покриття Gorilla Glass 5 з усіх боків. Крім цього, розробники продумали всі деталі, завдяки яким телефон ідеально лежить у руці.

Новий смартфон доступний у чотирьох кольорах. Для творчих людей чудовим вибором стане червоний чи синій колір корпусу. Для користувачів, які віддають перевагу класиці, розробники передбачили класичні кольори – білий та чорний.

Предбачено функцію стабілізації в ручному режимі, яка використовується при нічній зйомці. Це дозволяє користувачам отримувати висококласні зображення за будь-яких умов освітленості. Функція панорамного селфі дозволяє збирати одночасно багато людей в одному кадрі.

У Росії новинка надійшла у продаж 6 вересня в чотирьох кольорах. Купити девайс можна на офіційному сайті китайської компанії, а також партнерів. Вартість мобільного пристрою з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої обійдеться в 33 990 рублів.