Білайн дозволить абонентам забирати залишки грошей через ЛК при переході до іншого оператора

Anonim

Починаючи з 26 серпня 2019 року всім абонентам Білайн, які переходять до інших операторів зі своїм номером, буде доступний особливий особистий кабінет для контролю грошових коштів на залишку. Ця послуга безкоштовна протягом 60 днів, після цього за кожен день користування кабінетом стягується оплата 10 рублів на добу. Щоб повернути кошти, які є на залишку за рахунком, слід звернутися до найближчого офісу Білайн. Потрібно пам'ятати, що доступ до приватного кабінету припиняється після того, як баланс досягне нуля.

Як правильно перенести гроші

Якщо абонент переходить до іншого оператора зі своїм номером, то баланс зберігається в повному обсязі. Але треба враховувати, що перевести гроші з рахунку одного оператора стільникового на реквізити іншого технічно неможливо. Це тим, що з компаній різні платіжні системи, які взаємозалежні.

В офісі клієнт пише стандартну заяву на перенесення номера. Після цього слід почекати кілька днів, доки кошти будуть зараховані на картку, з якою користувач сплачував рахунок. При цьому терміни повернення безпосередньо залежать від банку, який випустив картку, зазвичай це 3 робочі дні, але іноді цей термін розтягується про 10 днів.

Якщо рахунок завжди поповнювався готівкою, то гроші можна отримати відразу ж в офісі колишнього провайдера. У цьому випадку поповнити баланс у нового оператора можна відразу, при цьому є можливість частково або повністю сплатити обраний тарифний пакет.

Якщо гроші не вивести

Абонент може самостійно вибрати, як розпорядитися грошима на рахунку при зміні провайдера. Якщо користувач не написав заяву і не забрав залишок з рахунку, то гроші зберігаються 3 роки, а потім згоряють. , можуть без проблем повернутися в Білайн і використовувати свій баланс, що залишився.

Деталізація за рахунком доступна в мобільному додатку Мій Білайн та в особистому кабінеті. Крім того, деталізацію можна надіслати собі на електронну пошту або запросити роздрук у будь-якому фірмовому салоні. Ця послуга безкоштовна і займе лише кілька хвилин.