Замовити сім-карту Тінькофф Мобайл: купити онлайн

Anonim

Тінькофф Мобайл – віртуальний оператор, який використовує для своєї роботи базові станції Теле2. Він працює у 60 російських регіонах, надаючи послуги стільникового зв'язку. Абонентам пропонуються зручний додаток для керування номером, гнучкий тарифний конструктор та вигідні акції. Замовити СІМ-карту Тінькофф Мобайл можна на офіційному сайті - вона буде безкоштовно доставлена ​​в будь-яку точку Росії, де працює цей віртуальний оператор.

Де можна купити сім-карту Тінькофф Мобайл

Придбати SIM-карту віртуального оператора Тінькофф Мобайл можна трьома способами.Перший – звернутись до одного з офіційних офісів. Вони присутні у Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі та інших великих російських мегаполісах. Щоб знайти найближчий офіс, скористайтесь карткою точок продажу, опублікованою на офіційному сайті оператора. Для підключення потрібно пред'явити паспорт.

Другий спосіб - звернутися в один з дилерських салонів-магазинів. Вони розкидані по всій країні, тож проблем із підключенням не виникне. Із собою потрібно мати паспорт. Дилерська мережа Тінькофф Мобайл представлена ​​численними салонами Євромережі та Зв'язкового. Якщо не любите ці салони через хитрі продавці – скористайтеся дистанційним обслуговуванням.

Третій спосіб підключення – це Безкоштовна доставка SIM-карт Тінькофф Мобайл по всій Росії, у тому числі по містах, де працюють офіційні офіси . Оформіть заявку на сайті та отримайте сімку у зручну для вас дату.

Переваги даного способу:

  • Безкоштовна доставка – у тому числі у віддалені населені пункти;
  • Допомога представника в активації SIM-карти;
  • Не потрібно шукати найближчі офіси продажу та виходити з дому;
  • Можливість призначити зустріч за місцем роботи або у довільному місці (наприклад, у кафе).

На зустрічі від абонента знадобляться паспорт та смартфон із встановленим додатком.

Щоб оформити СІМ-карту Тінькофф Мобайл, заповніть заявку на офіційному сайті із зазначенням регіону обслуговування, контактного телефону, адреси електронної пошти, адреси доставки та бажаної дати зустрічі з представником. На вказаний номер надходитимуть повідомлення та нагадування про майбутню зустріч. Платити за доставку не потрібно – ви оплачуєте лише замовлені через додаток послуги зв'язку (хвилини, трафік, безліміти та підписки).

Тарифи для підключення

Фіксованих тарифів у Тінькофф Мобайл немає – це плюс. Абонент сам обирає потрібну йому кількість хвилин та трафіку. Вибраний набір можна присмачити безлімітами. На вибір абонентів представлені такі пакети:

  • Хвилини по Росії, діючі будинки та в поїздках - 200 хв за 99 руб, 400 хв за 139 руб, 600 хв за 199 руб і 1200 хв за 359 руб. Для активних абонентів та ділових людей пропонується безліміт по РФ за 999 руб. Всі дзвінки всередині мережі (у тому числі міжрегіональні) безкоштовно. Додатковий пакет на 100 хвилин коштуватиме 99 руб. Також передбачена похвилинна тарифікація по 2, 9 руб/хв;
  • Інтернет-трафік універсального призначення - 2 Гб за 199 руб, 5 Гб за 269 руб, 10 Гб за 389 руб і 20 Гб за 449 руб з безкоштовною роздачею. Додатковий трафік - 99 руб за 1 Гб. Також передбачений безліміт за 999 руб з платною роздачею за 499 руб (підключається за бажанням), безкоштовний ліміт – 500 Мб на 30 днів;
  • Безлімітні месенджери – необмежений доступ до WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, iMessage, Tam Tam та imo.im за 49 руб. Можна переписуватись, обмінюватись файлами, здійснювати дзвінки та відеодзвінки;
  • Безлімітні соціальні мережі – спілкування та перегляд стрічок у Вконтакті, Facebook, Однокласниках, Instagram, IGTV, Snapchat та Twitter за 49 руб. Сюди ж включений сервіс знайомств Tinder, що набирає в Росії популярність;
  • Безлімітні музичні сервіси – необмежене користування Apple Music, Яндекс.Музика, Яндекс.Радіо, Google Play Music, Soundcloud, Boom, Zvooq, Deezer Music, Shazam та Spotify за 59 руб. Надається лише трафік – підписки оплачуються окремо;
  • Безлімітне відео – необмежений трафік для Youtube, Twitch, iTunes Відео, Google Play Фільми, YouTube Дітям, Rutube та Vimeo за 149 руб.

При підключенні пакета на 20 Гб за 449 руб кожна група безлімітів коштує всього 1 рубль. Також можливе підключення безлімітних SMS по Росії за 49 руб. Оплата провадиться за 30 днів.

Послуги зв'язку в Криму

У Криму та Севастополі діє альтернативна тарифікація. Усі, хто входить, згідно з російським законодавством, залишаються безкоштовними. Вихідні будь-які російські номери (зокрема місцеві) тарифікуються по 2, 9 крб/мин. SMS по Росії - 2, 9 руб/шт, мобільний інтернет - 1, 9 руб/Мб. Міжнародні дзвінки у будь-яких напрямках – 49 руб/хв, SMS по світу – 5, 9 руб/шт. Безлімітні сервіси, а також пакети хвилин, SMS та трафіку в Криму та Севастополі не працюють.

Які акції доступні

Для абонентів Тінькофф Мобайл передбачені акції, які роблять спілкування вигіднішим. Одна з них отримала назву "Перший місяць безкоштовно". Вона дозволяє оцінити якість зв'язку, не витрачаючи жодної копійки власних коштів. Кожен новий абонент отримує:

  • 600 хвилин у Росії;
  • Максимальний пакет трафіку, залежно від регіону (крім безліміту);
  • Всі доступні безлімітні сервіси;
  • Безлімітні SMS по Росії.

Столь значний набір діє протягом 30 днів. Далі підключаються пакети, вибрані під час підключення до мережі. Один абонент може взяти участь в акції лише один раз, навіть якщо він придбає кілька SIM-карток.

Ще одна цікава акція – «Безкоштовні хвилини клієнтам Тінькофф Банк». Вона націлена на користувачів банківських карток Тінькофф. Суть проста – витрачаєте у звітному періоді щонайменше 10 тис. рублів і отримаєте у наступному періоді 600 безкоштовних хвилин. Якщо в абонента підключено пакет об'ємом понад 600 хвилин, він отримує знижку, рівну вартості пакета на 600 хвилин. До витрат по картці не належать перекази та операції зняття готівки. Акція має довгостроковий характер. Щоб взяти участь, необхідно підключитися до неї через мобільний додаток, прив'язавши банківську картку Тінькофф.

Третя акція дозволяє подвоїти перший платіж на зв'язок Тінькофф Мобайл. Вам потрібно зареєструвати сім-карту на офіційному сайті оператора та покласти гроші на рахунок мобільного. Після цього оператор подвоїть суму вашого першого платежу.

Четверта акція називається «1000 рублів за перехід у Тінькофф Мобайл». Суть повністю відображає вміст – перейдіть в Тінькофф замовивши сім-карту або перейдіть зі своїм номером та отримайте 1000 бонусних рублів. Їх необхідно витратити протягом трьох місяців, інакше вони згоряють. З їх допомогою оплачуються будь-які послуги зв'язку, у тому числі в міжнародному роумінгу.

Перенесення свого номера

Якщо не хочеться придбати новий номер, скористайтесь процедурою перенесення номера в Тінькофф Мобайл. Ви отримаєте:

  • SIM-карту з прив'язаною до неї віртуальною банківською картою, на яку нараховується дохід у розмірі 6% річних;
  • Тарифний план, що настроюється, легко підлаштовується під власні потреби;
  • Можливість скористатися діючими акціями.

Перед перенесенням номера необхідно підготуватися та перевірити актуальність своїх паспортних даних у поточного оператора. Озброюємось паспортом і вирушаємо до найближчого офісу обслуговування, просимо консультантів провести звірку.

Якщо все нормально, вирушаємо на офіційний сайт Тінькофф і заповнюємо форму замовлення. У ній вказуються регіон обслуговування та адреса доставки SIM-картки, контактний телефон та адреса електронної пошти, бажаний час зустрічі з представником оператора Тінькофф Мобайл. Чекаємо на зустріч з представником, додатково уточнюємо наміри перенести номер, підписуємо договір та отримуємо SIM-карту з тимчасовим номером.

Встановлюємо SIM-карту в смартфон, завантажуємо мобільний додаток (пам'ятаємо про 100 безкоштовних мегабайт), вибираємо відповідні пакети послуг, вносимо на баланс відповідну суму та користуємося.При необхідності можна вибрати пакети пізніше, коли відбудеться перенесення номера. Відразу після перенесення на баланс зарахуються 1000 бонусних рублів – оплачуйте ними будь-які послуги зв'язку протягом трьох місяців.

Зручніше і найпростіше замовляти сімки Тінькофф з доставкою додому. Це безкоштовно і не вимагає часу для походів до офісів обслуговування та дилерських салонів. Аналогічно виконується перенесення номера від іншого оператора.

Що пропонує оператор Тінькофф Мобайл

Основа Тінькофф Мобайл – гнучкий тариф, який налаштовується відповідно до потреб клієнтів. серед доступних пакунків. Це дозволяє знизити витрати та отримати лише потрібні послуги. Управління зв'язком здійснюється через фірмовий мобільний додаток та особистий кабінет, що з'явився влітку 2019 року.

Ось що пропонує оператор Тінькофф Мобайл своїм абонентам:

  • Якісний зв'язок по всій Росії, використовуючи для цього готову інфраструктуру Теле2. В окремих регіонах використовуються мережі інших партнерів;
  • Безкоштовну доставку SIM-карт по країні – у тому числі в населені пункти, де відсутні власні офіси;
  • Віртуальну банківську картку з прибутковістю 6% річних та кешбеком до 30%;
  • Єдиний рахунок для кількох SIM-карток – також підтримуються 2 номери на одній сімці за рахунок підключення віртуальних номерів (підключаються тимчасово або на постійній основі з додатковою абонентською платою);
  • Підписки на сервіси – музика та онлайн-кінотеатри;
  • Можливість змінити ім'я мережі в статус-барі телефону на своє;
  • Дешевий міжнародний роумінг – від 149 руб за 100 Мб, месенджери від 49 руб/добу та вхідні по 59 руб за 30 хвилин у будь-якій країні світу;
  • Універсальні сімки для смартфонів та планшетів;
  • Безроумінговий простір по всій території Росії (за винятком Криму та Севастополя).

Также абонентам пропонуються тисячі гарних телефонних номерів та акції, що роблять спілкування вигіднішим.

Переваги оператора

Ключові переваги Тінькофф Мобайл на фоні конкурентів:

  • Цікавий тарифний план – з хвилинами по Росії, пакетами трафіку та безлімітними додатками;
  • Відсутність такого поняття, як міжмісто – пакети хвилин витрачаються на будь-які дзвінки по країні;
  • Відсутність несподіваних списань – послуги та підписки (музика, онлайн-кінотеатри) підключаються виключно руками абонентів;
  • Недорогий міжнародний роумінг при мінімальному та середньому споживанні послуг. Для зменшення витрат оператор блокує оновлення та надає безкоштовний трафік для роботи власних програм;
  • Обслуговування без походів в офіси – проблеми вирішуються через чат у додатку або по телефону.

Также абонентів порадує можливість підключити безлімітні програми, не підключаючи основний пакет трафік. Те саме стосується пакетів хвилин - відключіть трафік і користуйтеся SIM-карткою тільки в голосовому режимі. Або підключіть тільки месенджери, щоб заощадити на абонентській платі та дзвінках.