Мобільний зв'язок Тінькофф Мобайл: умови

Anonim

Мобільний зв'язок Тінькофф Мобайл стає все більш затребуваним, на що вказує зростання абонентської бази. Оператор радує абонентів регульованим тарифним планом, вигідними акціями, широкою зоною покриття мережі та дешевим міжнародним роумінгом. Ми підготували матеріал, який розповідає про всі переваги і переваги Тінькофф Мобайл.

Що являє собою Тінькофф Мобайл

Мобільний оператор Тінькофф Мобайл (юридична особа ТОВ «Тінькофф Мобайл») є віртуальним, що діє за моделлю Full MVNO. У нього власна білінгова платформа (система тарифікації) та власні комутатори, що з'єднують абонентів.Також має власну нумерацію з видачею телефонних номерів з федеральним кодом +7 (995).

Інфраструктура у вигляді базових станцій запозичена у Теле2 («Т2 РТК Холдинг»). Завдяки цьому зона покриття в обох операторів однакова.

Діяльність оператора почалася в 2018 році, коли стартувала комерційна експлуатація мережі. У цей же рік було оголошено про розширення у всі російські регіони. Станом на березень 2019 року оператор працює у 54 регіонах, підключаючи абонентів та пропонуючи їм вигідні тарифні плати – у цьому відношенні він є лідером серед російських «віртуалів». Також Тінькофф зайняв лідерські позиції з прибутку.

Які умови пропонує оператор

Підключення здійснюється трьома способами:

  • Дистанційно, з доставкою SIM-карт кур'єром – найзручніша схема, доступна як у великих, так і в маленьких населених пунктах;
  • У власних точках продажу – використовується стандартна схема продажу SIM-карток за паспортом;
  • У дилерських точках – продаж сімок здійснюється в деяких салонах «Связного».

У випадку з доставкою SIM-карт кур'єром (дистанційно) заявка на підключення заповнюється на офіційному сайті Tinkoff.ru і при цьому оператор подарує перший місяць зв'язку безкоштовно – виберіть бажану кількість хвилин та трафіку, підключіть безліміти для соцмереж та месенджерів, вкажіть П.І.Б., контактний телефон, адресу доставки та бажаний час прибуття кур'єра. Замовте симку з доставкою додому або офісу, отримайте її разом у комплекті з корисним доповненням – еджектором. Це та сама скріпка для вилучення слота під SIM-карти, що має властивість губитися.

Аналогічним чином здійснюється перенесення номера при якому оператор дарує на рахунок 1000 руб. Замовте SIM-карту, повідомте кур'єру про свої наміри – він поставить відповідну галочку при оформленні договору та вкаже номер, що переноситься.

Зв'язок від Тінькофф Мобайл працює по всій території Росії, де діють мережі Теле2. Завдяки цьому абоненти зможуть дзвонити, надсилати SMS та користуватися інтернетом по всій країні. Також необхідно забути про таке поняття, як міжмісто – пакети хвилин, що купуються, використовуються для дзвінків у будь-яких напрямках, як на мобільні, так і на стаціонарні номери.

Тарифи

Телефонний зв'язок від оператора Тінькофф Мобайл представлений єдиним тарифним планом, який не має назви. На вибір абонентів пропонуються:

  • Дзвінки по Росії - 200 хв за 199 руб, 400 хв за 139 руб, 600 хв за 199 руб і 1200 хв за 359 руб. Пакет безлімітних викликів у межах РФ коштує 999 руб;
  • Інтернет-трафік з безкоштовною роздачею - 2 Гб за 199 руб, 5 Гб за 269 руб, 10 Гб за 389 руб і 20 Гб за 499 руб. Необмежений обсяг трафіку обійдеться в 999 руб (роздача безлімітного пакета обійдеться ще в 399 руб);
  • Нелімітований трафік для месенджерів - 49 руб;
  • Безлімітна музика – 59 руб;
  • Необмежений доступ до соціальних мереж - 59 руб;
  • Безлімітні відеосервіси - 159 руб.

Виберіть будь-який обсяг хвилин та трафіку, підключіть безлімітні сервіси – все це робиться через особистий кабінет та програму. Тут же підключаються безлімітні SMS вартістю 49 руб. Період оплати – 30 днів.

Також на тарифі надається внутрішньомережевий безліміт, користування яким не зменшує пакет хвилин.

Якихось підписок та сумнівних послуг у оператора Tinkoff Mobile немає. Всі витрати контролюються через зручний мобільний додаток. Тут же підключаються виключно корисні послуги – «АнтиАОН», «Віртуальний номер», онлайн-кінотеатри Okko та Megogo, музичні сервіси та «Визначник прихованих номерів».Сам оператор підключенням послуг не займається, що унеможливлює витік коштів. Також немає доступу до розлучення у вигляді мобільних передплат – про них можна забути назавжди.

Доступні акції

В мережі діють 4 акції:

Перелік акцій, що діють, регулярно оновлюється.

Плюси та мінуси Тінькофф Мобайл

Тінькофф Мобайл – це зв'язок без каверз і підводних каменів. Оператор побудував структуру мережі так, що зв'язком керує лише абонент. Для цього використовуються фірмовий мобільний додаток та особистий кабінет. Інші переваги оператора:

  • Численні акції, що роблять підключення більш вигідним;
  • Відсутність роумінгу та міжміста – підключайтеся та подорожуйте по всій Росії, не замислюючись про тарифікацію (за винятком Криму та Севастополя);
  • Недорогий міжнародний роумінг - вихідні від 11, 9 руб/хв, безлімітні месенджери від 49 руб/добу, інтернет 100 Мб від 149 руб, відключені оновлення, безкоштовна робота додатків Тінькофф в будь-якій точці світу;
  • Підключення без походів до офісів – замовте SIM-карту на роботу або додому;
  • Немає зайвих списань – безумовна перевага, здатна порадувати кожного абонента;
  • Великий вибір безлімітних програм - від WhatsApp до Twitch (можна підключати їх навіть без основного пакета трафіку);
  • Єдиний рахунок для кількох SIM-карт – зручно для сімейного використання;
  • Автоплатеж, що настроюється з картки будь-якого банку – спрацьовує при досягненні порога 50 рублів;
  • Гарні номери на вибір – близько півмільйона варіантів, у тому числі із срібної та золотої категорії.

Крім того, кожен абонент отримує у своє розпорядження віртуальну картку Тінькофф Банку з 6% річних та кешбеком до 30% (можна керувати нею через банківську програму).

З недоліків – тривале очікування кур'єра у віддалених від крайових центрів населених пунктів. Але це можна знехтувати, оскільки на якість зв'язку це ніяк не впливає. Саме тому Тінькофф Мобайл і називають перспективним оператором, що піклується про абонентів.