Замовити сімку Тінькофф Мобайл додому безкоштовно

Anonim

Рано чи пізно кожна людина замислюється про зміну мобільного оператора. У подібній ситуації дуже важливо знайти вигідну пропозицію. Тінькофф Мобайл пропонує новим клієнтам користуватися послугами протягом цілого місяця безкоштовно, після чого можна вибрати найбільш відповідний тарифний план.

Опис акції «Перший місяць безкоштовно»

Перший місяць безкоштовно – спеціальна промо-акція Tinkoff Mobile. Вона розроблена спеціально для залучення нових клієнтів. Тому, якщо людина користується послугами іншого оператора, то вона може без перешкод перейти на Тінькофф Мобайл, не лише вибравши вигідний тариф, а й скориставшись спеціальною пропозицією.

В рамках акції новим клієнтам пропонується безкоштовний пакет послуг, що включає:

  • 600 хвилин на дзвінки по всій Росії;
  • 20 Гб трафіку;
  • безлімітний інтернет у додатках;
  • необмежену кількість вихідних СМС.

Сукупна вартість подібного пакету без промо-акцій може досягати 600 р/міс залежно від регіону підключення, проте для нових клієнтів пропозиція є абсолютно безкоштовною.

Незважаючи на те, що в стартовий пакет послуг не включений безлімітний інтернет, а лише надається 20 Гб трафіку, у багатьох популярних додатках гігабайти не витрачаються. Зокрема, це відбувається у таких програмах, як:

  • Viber;
  • WhatsApp;
  • Facebook;
  • Spotify;
  • YouTube та інші.
Таким чином, навіть з чинними обмеженнями інтернет на промо-тарифі виходить практично безлімітним. Тому протягом місяця клієнт може не відмовляти собі у споживанні необхідних обсягів контенту.

Як замовити сімку Тінькофф Мобайл безкоштовно

Замовлення SIM-карти Тінькофф Мобайл здійснюється тільки у форматі онлайн, оскільки оператор не має фізичних офісів продажу. Для оформлення сімки необхідно перейти на офіційний сайт Tinkoff Mobile, скориставшись посиланням.

На цій сторінці знадобиться натиснути кнопку «Замовити сім-карту», ​​після чого клієнт буде переправлений у меню заповнення персональної інформації. Тут потрібно вказати регіон проживання, громадянство, ПІБ, контактний номер телефону та кількість необхідних сімок. За потреби можна активувати повзунок «Перенести номер», щоб перейти на Тінькофф Мобайл із збереженням номера.

Після заповнення персональної інформації залишиться прийняти користувальницьку угоду і натиснути кнопку «Далі». Протягом деякого часу із клієнтом, який залишив заявку, пов'язується представник компанії. Він уточнює інформацію про способи доставки та отримання SIM-картки.

Ще до дзвінка можна заповнити інформацію про своє місцезнаходження, щоб доставка була виконана в найкоротший термін. Ця опція передбачає вказівку індексу та регіону.

Як здійснюється доставка сім-карти

Оскільки мобільний оператор не має власних офісів, доставка SIM-карток здійснюється кур'єром. Картка передається особисто до рук клієнта, який для підтвердження особи повинен надати співробітнику служби доставки паспорт.

Одразу, як тільки кур'єрська служба уточнить терміни перевезення, на номер клієнта надійде інформація про заплановану дату доставки. У призначений день з користувачем зв'язується кур'єр і обговорює точний час, коли SIM-карта буде привезена додому.

Доставка сімки Тінькофф Мобайл є абсолютно безкоштовною.

Терміни доставки залежать від регіону, куди замовляється сім-картка. У великих містах пластикову картку можуть привезти протягом кількох робочих днів, тоді як у маленьких населених пунктах цей період розтягується до тижня і навіть більше. Всю необхідну інформацію з конкретного випадку можна отримати у співробітника кол-центру, який зв'язується з клієнтом відразу після оформлення заявки.

Як оформити eSim Тінькофф Мобайл

Останнім часом особливою популярністю користується технологія eSIM. На відміну від звичайної SIM-картки, електронна картка не має фізичного втілення та є віртуальною.Технологія працює тільки в тому випадку, якщо смартфон клієнта підтримує eSIM. Зазвичай підтримку мають лише флагманські моделі таких виробників, як Apple, Samsung та Huawei. Точну інформацію слід уточнювати на сайті виробника телефону.

Якщо ж клієнт на 100% впевнений, що його апарат підтримує роботу електронних сім-карток, то він сміливо може оформити замовлення на офіційному сайті Tinkoff Mobile. В даному випадку алгоритм подання заявки не відрізняється від процесу оформлення звичайної сімки. Переходимо на сайт та на етапі заповнення персональної інформації необхідно зазначити пункт «Сім-карта онлайн». На неї також можна перейти, зберігши старий номер телефону.

І хоча заявка на отримання eSIM здійснюється аналогічним чином через сайт Tinkoff Mobile, сам процес оформлення помітно відрізняється. Клієнт повинен пройти авторизацію через особистий кабінет Тінькофф, якщо він є клієнтом банку, або через портал Держпослуги.Це необхідно для того, щоб оператор міг відразу ж ідентифікувати користувача, отримавши паспортні дані.

Залякатися подібної ідентифікації не варто. Так само оформлення eSIM відбувається і в інших операторів стільникового зв'язку. Це єдиний спосіб отримати електронну сім-карту відповідно до чинного законодавства Російської Федерації. Незважаючи на те, що сам процес може здатися складним, клієнт отримує безліч переваг.

Наприклад, людині не потрібно чекати, коли кур'єр доставить картку додому. Відразу після оформлення eSIM людина може почати користуватися електронною сім-карткою, здійснюючи дзвінки та виходячи в інтернет.

Переваги та недоліки оператора

Пропозиція Тінькофф Мобайл, яка передбачає цілий місяць використання пакета послуг оператора абсолютно безкоштовно, виглядає дуже привабливою. Однак, перед замовленням фізичної SIM-картки або оформленням eSIM необхідно заздалегідь вивчити всі плюси та мінуси оператора.Можливо, деякі моменти змусять відмовитися від ідеї підключення Tinkoff Mobile на своєму телефоні.

Плюси та мінуси Промо-акції Гнучкі тарифи Безкоштовне оформлення та отримання SIM-карток Можливість оформити eSIM Відсутність настирливих підписок Дорогий безлімітний інтернет Скромна карта покриття Відсутність фізичних офісів

Щоб остаточно вирішити, чи варто переходити на Тінькофф Мобайл, потрібно зважити всі за і проти. Одним людям переваги оператора здадуться не настільки значними, тоді як інші можуть сміливо заплющити очі на недоліки.

Єдиним незаперечним плюсом оператора є гнучке налаштування тарифів, про які докладніше буде розказано далі. У той же час недоліки, як карта покриття, дадуть про себе знати жителям віддалених регіонів. Нарешті, відсутність фізичних точок обслуговування, напевно, створить чимало труднощів людям старшого покоління, які звикли спілкуватися наживо з представниками компанії.

Тарифи Тінькофф Мобайл

Тарифних планів у звичному розумінні Tinkoff Mobile не має. Замість фіксованих пакетів послуг клієнтам пропонується самостійно налаштувати тариф, виходячи із потреб. Регулювання параметрів відбувається в однойменному розділі «Тарифи», який розміщується на сторінці tinkoff.ru тарифи.

Вартість послуг безпосередньо залежатиме від таких параметрів, як регіон підключення та вибір необхідних опцій. Тільки клієнт вирішує, скільки він готовий платити за власний тариф Тінькофф Мобайл.

Регулювання параметрів передбачає кілька пакетів інтернету:

  • 4 Гб;
  • 8 Гб;
  • 15 Гб;
  • 25 Гб;
  • Безліміт.

Найдорожчим є безлімітний інтернет. Без підключення додаткових пакетів він обійдеться в 1099 р/міс за умови отримання SIM-карти в Москві.

На дзвінки можна виділити:

  • 200 хвилин;
  • 400 хвилин;
  • 600 хвилин;
  • 1200 хвилин;
  • безлимит.

Передбачувано найдорожчою пропозицією є безлімітні дзвінки. Вони обійдуться в ті ж 1099 р/міс без урахування інших опцій.

Додатково до тарифу можна підключити низку безлімітних послуг:

  • Месенджери – 49 р/міс;
  • Соціальні мережі – 59 р/міс;
  • Музика – 59 р/міс;
  • Відео – 159 р/міс;
  • СМС – 49 р/міс;
  • Удаленка (Zoom, Skype і т.д.) - 159 р / міс.

Додаткові опції можна підключити без використання основного пакета хвилин або гігабайт.

Поширені запитання

Спеціальні пропозиції Тінькофф Мобайл і сама робота оператора викликає чимало запитань у потенційних клієнтів. На більшість з них відповів наш фахівець.

Запитання експерту Скільки займає перенесення старого номера на новий?

8 днів. У чому підступ бонусу в 1000 рублів новим клієнтам?

Використовувати бонусні рублі можна лише протягом 50 днів після активації SIM-картки. Скільки коштуватиме пробний тариф після першого безкоштовного місяця?

Все залежить від того, які послуги ви оберете у розділі «Тарифи» під час оформлення SIM-картки. Де і як змінити тариф?

Зміну тарифу можна здійснити на сайті Тінькофф Мобайл або в мобільному додатку. Перехід здійснюється безкоштовно. Клієнт платить лише за послуги, що входять до пакету.