Як дізнатися свій номер МТС на мобільному

Anonim

Іноді згадати свій номер у той момент, коли це так потрібно, дуже важко. Якщо він не записаний у пам'яті пристрою або в записнику, то спроба буде невдалою. Щоб дізнатися свій номер МТС, потрібно скористатися одним із способів, який ми опишемо нижче.

Дізнатися номер мобільного телефону МТС

Існують 5 способів дізнатися номер мобільного на МТС:

  • Дзвінок другу чи іншому абоненту;
  • Відправка USSD-запиту;
  • Через додаток або особистий кабінет;
  • Дзвінок на гарячу лінію;
  • Через мобільний портал на номері 111.

Зустрічайте докладні інструкції.

Дзвінок іншому абоненту

Для того щоб перевірити свій номер, скористайтеся наступною методикою – зателефонуйте друзям або родичам і попросіть, щоб вони продиктували номер із вхідного дзвінка (або з контактів). На вашому номері має бути відключений антивизначник, інакше визначення номера неможливе.

USSD-запит

Але що робити, якщо дзвонити ніколи і нема кому? Тут допоможуть послуги оператора зв'язку МТС. Спеціально для забудькуватих людей було створено сервіс, що дозволяє перевірити свій номер. Щоб скористатися цим сервісом, відправте команду USSD 1110887. Через деякий час на телефон прийде SMS із номером. Вартість запиту – 0 рублів.

Додаток «Мій МТС»

«Мій МТС» – додаток для управління тарифами та послугами на своєму телефонному номері. За допомогою цієї програми можна отримати максимум інформації про свою SIM-картку – програма не тільки відобразить наданий SIM-карті телефонний номер, але й дозволить дізнатися про баланс особового рахунку. Номер відображається на головній сторінці програми.

Також за допомогою цієї програми можна змінювати тарифні плани, підключати/відключати нові послуги та всіляко розпоряджатися своїм номером. Якщо ви хочете дізнатися, який тариф підключено на вашій СІМ-карті МТС, запустіть програму – найменування тарифного плану прописано на головній сторінці.

Дзвінок у контактний центр

Щоб дізнатися свій номер через оператора, зателефонуйте з мобільного телефону МТС на номер 0890. Дочекайтеся відповіді автовідповідача, виберіть цифру «4».Далі натисніть "0" і дочекайтеся з'єднання зі спеціалістом - попросіть його продиктувати ваш номер. Ідентифікація за паспортом, швидше за все, не буде потрібно.

Мобільний портал 111

Щоб дізнатися свій номер за допомогою даного порталу, відправте USSD-команду 1110887. Через кілька секунд на телефон надійде SMS із телефонним номерком. Запишіть його до телефонної книги, щоб не забути. Ще один спосіб - зателефонуйте на 0887. Тут відповість автовідповідач, який одразу продиктує телефон абонента. Жодного голосового меню на 0887 немає, дзвінок безкоштовний.

За допомогою СМС

SMS-команди майже повністю пішли в минуле – вони практично не використовуються. Тому дізнатися свій номер через SMS не вийде – скористайтесь альтернативними інструкціями нашого огляду. Наприклад, зателефонуйте на 0887 і отримайте інформацію в голосовому режимі.

Дізнатися номер МТС на планшеті

Планшети з підтримкою 2G, 3G і 4G наділяються слотами під SIM-карти і працюють у всіх мобільних мережах, що існують в Росії. Способів дізнатися свій номер на планшеті багато, тому слід розглянути їх детальніше.

Дізнатися номер на Ipad

Особливість планшетів iPad полягає в тому, що вони не вміють здійснювати голосові дзвінки та надсилати SMS-повідомлення. Тобто варіанти з USSD-командою 1110887 та голосовими викликами на номер 0887 тут не спрацюють. Але способи дізнатися свій номер на iPad існують:

Зайдіть в меню «Налаштування» - «Основні» - «Про пристрій» - «Номер для стільникових даних» і перегляньте там номер телефону, який відповідає встановленій SIM-картці. Переустановка SIM-картки на телефон або смартфон. Це один із непростих способів, що вимагає безлічі маніпуляцій із SIM-картами. Переставивши SIM-карту, визначте свій номер за допомогою вищезазначених способів – за допомогою дзвінка на номер 0887 або USSD-команди 1110887.Після цього поверніть SIM-картку назад до iPad.

  • За допомогою браузера Safari. Оригінальний спосіб дозволяє пробратися в особистий кабінет без використання пароля. Тут змінюються тариф, підключаються/відключаються послуги, замовляється деталізація дзвінків. Обов'язкова умова – підключення через мобільний інтернет МТС – спрацює автоматичний вхід без пароля.
  • Зателефонувати оператору МТС з іншого номера, представитися та назвати свої паспортні дані, після чого оператор техпідтримки перерахує телефонні номери, зареєстровані на даного абонента (актуально для тих, хто має у своєму розпорядженні максимум 2-3 телефонні номери) або частково пам'ятає номер телефону, присвоєний SIM-карті, що встановлена ​​в iPad).
  • За допомогою мобільного додатка «Мій МТС».

Виберіть будь-який відповідний спосіб і дійте.

Дізнатися номер на Андроїд

Визначити свій номер на планшеті з Android трохи легше. Способів багато:

  • Якщо планшет наділений підтримкою голосових дзвінків, то в ньому буде стандартна «дзвонилка». Наберіть USSD-команду 1110887, отримайте у відповідному SMS номер свого телефону. Також можна здійснити голосовий дзвінок на 0887 та прослухати номер у голосовому режимі.
  • Переставте SIM-карту з планшета у звичайний телефон, скористайтеся командою USSD або дзвінком за номером 0887.
  • За допомогою програми «Мій МТС». Встановивши цю програму з Play Market, ви отримаєте повний доступ до свого номера. Крім самого номера, тут можна буде отримати інформацію про підключені послуги та опції.
  • За допомогою стандартного браузера. Підключившись до мережі інтернет через 3G, необхідно запустити браузер і зайти на сайт оператора МТС – у правому верхньому кутку буде опубліковано номер телефону та баланс особового рахунку.Звідси можна проникнути в особистий кабінет для управління послугами.
  • За допомогою телефонного дзвінка або вихідного SMS-повідомлення будь-кому з друзів або родичам з проханням продиктувати номер або надіслати його у відповідь SMS.

Также можна звернутися до служби підтримки за номером 0890 або заглянути до офісу оператора.

Як визначити номер МТС-модему

Дізнатися номер телефону МТС-модему досить легко:

  • При установці модему в систему встановлюється програма «МТС Коннект», за допомогою якої можна надіслати SMS-повідомлення з текстом 0887 на номер 111. У повідомленні у відповідь буде міститися телефонний номер встановленої в модем SIM-картки.
  • Другий спосіб полягає в перевстановленні SIM-картки на звичайний телефон. Тепер зателефонуйте за номером 0887 або надішліть USSD-команду 1110887.
  • Окрім цього, користувач може підключити модем до мережі та зайти на сайт оператора МТС. Тут з'явиться номер телефону SIM-карти та посилання на особистий кабінет МТС.

Уточнивши номер, запишіть його в контакти або записник – тепер він завжди з вами.