Карта

Anonim

Зараз у Play Market та App Store можна знайти неймовірно велику кількість різноманітних мобільних додатків із вбудованими картами та навігаторами. Подібні програми підходять і для пішохідних прогулянок і для переміщень на великі дистанції. Вони можуть підказати користувачеві місцезнаходження найближчого магазину, кафе, банкомату і так далі. Більше того, більша частина навігаційних програм може функціонувати без доступу до мережі інтернету.

Але як же серед такої великої кількості програм вибрати ту, яка зможе прокладати максимально швидкі та точні маршрути до необхідних місць невідомого міста?

Рейтинг найкращих програм навігаторів для мобільних пристроїв

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Карти Google Представлений додаток став справжнім фаворитом багатьох мандрівників по всій планеті. І не дивно, адже у додатку представлено понад 220 країн та понад 15000 міст. До функціоналу карт можна віднести наступне:

  • Для пересування від однієї локації до іншої користувач може встановлювати свої налаштування маршруту;
  • Відображається розклад пересування громадського транспорту з найближчими зупинками та необхідними пересадками;
  • Перейшовши за пам'яткою користувач може дізнатися інформацію про графік її роботи, контакти і так далі.
Безкоштовно ★★★★
Яндекс мапи Для подорожі та пересування вулицями Росії відмінно підійде додаток Яндекс. Карти.

Крім цього, є кілька вбудованих режимів відображення карт - це може бути як вид із супутників, так і схеми або гібрид.

Також у додатку є дуже зручна система пошуку за категоріями, яка дозволяє користувачам за лічені секунди знаходити маршрути до необхідних локацій.

Безкоштовно ★★★★
maps.me Основною особливістю представленої програми можна вважати неймовірну деталізацію доріг та населених пунктів. Більше того, у додатку є маршрути провідних відомої програми «Орел і Решка», якими користувач може пройтися самостійно. Безкоштовно ★★★★★
OsmAnd - офлайн-карти та навігація Представлена ​​програма є однією з найбільш завантажуваних у розділі «Подорожі». Більше того, дані програми зберігаються у зовнішніх сервісах, що дозволяє очистити місце у сховищі телефону.

Не можна також не відзначити привабливий інтерфейс програми, в якій користувачеві є безліч функцій.

Є безкоштовна версія з обмеженнями/Повна версія коштує 690 рублів ★★★★★
2ГІС 2ГІС - це максимально докладний довідник з картами та системою навігації, який може працювати в офлайн режимі. У програмі є навігація як автомобільних поїздок, так піших прогулянок. Більше того, є вбудовані рекомендації щодо нових маршрутів про цікаві місця тощо. Безкоштовно ★★★★
Навітел GPS & Карти Представлену програму можна вважати однією з найбільш опрацьованих навігаційних систем. Більше того, в додатку доступна деталізована тривимірна картографія.

Так само, особливістю програми можна вважати те, що її користувачі можуть спілкуватися між собою, повідомляючи інформацію на дорозі та розповідаючи про нові місця, які варто відвідати.

Пробна версія безкоштовно/ Розширена версія - 500 рублів і вище ★★★
MapFactor GPS Navigator Це непоганий інструмент, що дозволяє користувачам пересуватися по всьому світу. Програма відноситься до унікального проекту, взяти участь в якому може будь-хто.Суть проекту в тому, що люди, які встановили подані карти, можуть самостійно вносити інформацію про різні маршрути, створюючи тим самим справжні карти. Безкоштовно ★★★★★
Waze Ця програма важко порахувати одним з найкращих в даному рейтингу, оскільки вона абсолютно без підключення до інтернету. Однак, якщо воно є, то користувач зможе отримувати актуальну інформацію і на дорозі, пробках і так далі. Безкоштовно ★★★★
Sygic Крім якісних карт у програмі є максимально точна система, яка може відслідковувати пішохідний режим та актуальну інформацію про паркування.

Однак, програма не викликає захоплення у багатьох людей через надто складний інтерфейс.

Безкоштовно ★★★★★
Безкоштовні GPS-карти - навігація та пошук місць Основною перевагою програми можна вважати те, що всі карти в ній надаються користувачеві абсолютно безкоштовно. Завдяки цій системі можна знаходити піші маршрути до місць, а також аптек, автобусних зупинок і так далі. Безкоштовно ★★★★

Карти Google

5 корисних функцій представленої програми:

Плюси та мінуси Програма відображає карту поверхів у величезних торгових центрах, аеропортах та офісних будівлях, чого немає у аналогічних програм. За бажанням користувач може складати список обраних місць та тих місць, які він хоче відвідати.Є вбудований режим офлайн, а також підтримується режим перегляду вулиць. Іноді програма може неправильно відображати інформацію про дорожню ситуацію. У деяких регіонах карти можуть прокладати неправильні маршрути. Інтерфейс 8 Точність роботи 7 Навігація 7 Разом 7.3.

Яндекс мапи

Плюси та мінуси При утримуванні значка певної будівлі, наприклад, торгового центру, можна подивитися на нього зсередини. На дорогах відзначаються лише актуальні події. Розклад автобусів не завжди відображається коректно. Програма може повільно працювати після виходу нових оновлень. Інтерфейс 9 Точність роботи 10 Навігація 9 Разом 9.3.

За посиланням можна переглянути відео, в якому розповідається про те, як користуватися програмою:

maps.me

Огляд на додаток:

Плюси та мінуси Програма займає невелику кількість вбудованої пам'яті мобільного пристрою – всього 75 МБ. При необхідності користувач може завантажувати картку, а потім слідувати за нею, не маючи підключення до інтернету через бекап. Є вбудований сервіс бронювання житла. Багато користувачів скаржаться, що програма може надто часто вилітати. Інтерфейс 10 Точність роботи 8 Навігація 8 Разом 8.7.

OsmAnd - офлайн-карти та навігація

Відео про те, як користуватися програмою:

Плюси та мінуси Користувач може записувати своє пересування містом, а потім робити імпорт або ділитися з друзями. Є спеціальні карти, наприклад, гірськолижних трас із зазначенням найближчих спусків, підйомників, фунікулерів і так далі. У безкоштовній версії користувач може завантажувати лише 7 офлайн карт.Для скачування більшої кількості потрібно придбати повну версію за 690 рублів. Інтерфейс 7 Точність роботи 8 Навігація 9 Разом 8.

2ГІС

Плюси та мінуси У базі представленого додатка є понад 2 мільйони організацій та 300 міст. Є зручна система, яка може знаходити будь-які заклади з повним зазначенням контактів. Є вбудований путівник по місту, де відображаються вдалі місця для фотографій. Програма незручна для пересування містом на авто. Інтерфейс 9 Точність роботи 10 Навігація 10 Разом 9.7.

Навітел GPS & Карти

За посиланням нижче користувач може переглянути відео, в якому розповідається про п'ятьох найкращих навігаторів для мобільних пристроїв на операційній системі Андроїд:

Плюси та мінуси Є доступ до офлайн карт. Програма надає користувачеві три альтернативні маршрути до необхідних місць із зазначенням часу в дорозі та відстанню. Доступно лише 7 днів безкоштовного використання, після чого потрібно буде придбати повну версію програми. Карти можуть неправильно або неточно відображати інформацію. Інтерфейс 6 Точність роботи 5 Навігація 7 Разом 6.

MapFactor GPS Navigator

За посиланням можна переглянути огляд представленої програми:

Плюси та мінуси Представлена ​​програма дозволяє прокладати маршрути по всьому світу, а також зберігати їх для використання в автономному режимі. У програмі відображаються навіть найдрібніші стежки, що дозволяє користувачам знаходити максимально короткі шляхи до необхідних точок. Встановлені карти мають досить велику вагу. Інтерфейс 7 Точність роботи 10 Навігація 9 Разом 8.7.

Waze

Плюси та мінуси Відмінно підійде для переміщення невеликими містечками. Програма попереджає користувача про дорожні пригоди. У програмі є вбудований плеєр музики. Для використання програми потрібне постійне підключення до Інтернету. Інтерфейс 7 Точність роботи 6 Навігація 6 Разом 6.3.

Sygic

Трейлер програми:

Плюси та мінуси Картки в програмі щорічно оновлюються. Після прокладання маршруту програма відображає приблизний час прибуття. Є офлайн-режим. Незручний інтерфейс. Інтерфейс 3 Точність роботи 7 Навігація 7 Разом 5.7

Безкоштовні GPS-карти - навігація та пошук місць

За посиланням представлено відео, в якому розповідається про кращі навігаційні програми для IOS:

Плюси та мінуси Завдяки представленому додатку користувач може безкоштовно прокладати максимально точні маршрути для бігу, їзди, прогулянок і так далі. Є вбудований компас. При необхідності користувач може ділитися своїм місцем розташування зі своїми друзями та родичами. У програмі не відображаються дорожні камери. Велика кількість інтегрованої реклами. Інтерфейс 6 Точність роботи 5 Навігація 7 Разом 6.