Як дізнатися прихований номер на МТС

Anonim

Можливість зателефонувати з прихованого номера на МТС має кожен абонент – для цього в мережі працюють відповідні послуги. Але ця можливість дратує тих, хто отримує такі дзвінки, оскільки визначити того, хто телефонує, неможливо – деякі люди страждають від настирливих та хуліганських дзвінків. Давайте подивимося, як дізнатися прихований номер на МТС і чи це можливо в принципі. Така можливість дійсно є, вона реалізується двома способами, про які йтиметься в даному огляді.

Визначаємо прихований номер

Визначити прихований номер на МТС досить складно. У всякому разі, жодні програми для смартфонів у цьому не допоможуть - можна навіть не намагатися. Приховування номера здійснюється за допомогою двох мережевих послуг:

  • «Анти-АОН» - передбачає одноразову можливість заборони визначення номера за допомогою спеціальної команди. Щоб зняти прихований номер на МТС, достатньо здійснити дзвінок у стандартному режимі, без набору 31;
  • «АнтиАОН на запит» - передбачає можливість одноразової та багаторазової заборони визначення власного телефонного номера.

Зверніть увагу, що МТС не гарантує приховування номера в тих випадках, коли дозвон ведеться на номери інших мобільних операторів(або за межами регіону ).

Давайте подивимося, як ми можемо дізнатися, хто дзвонив із прихованого номера на МТС. Для цього ми будемо використовувати послугу Супер АОН. Вона створена спеціально для вирішення проблем із анонімними дзвінками. Можна собі уявити здивування людини, що називає, коли її пустощі з анонімними дзвінками буде з тріском викрито.Послуга «Супер АОН» працює практично на всіх тарифних планах оператора МТС, крім спеціалізованого тарифу «Класний» - на ньому взагалі багато усіляких обмежень, оскільки він створений для школярів.

Коли на ваш телефон надійде анонімний дзвінок, замість напису «Невідомий номер» на екрані з'явиться номер людини, що телефонує. При необхідності, ви зможете здійснити зворотний виклик, якщо чиїсь назви мають регулярний характер. Послуга «Супер АОН» є дуже дорогою – за одне тільки підключення доведеться розщедритися відразу на 2000 рублів. на МТС доведеться віддати серйозну суму.

Але і це ще не все, тому що описувана нами послуга передбачає щоденну абонентську плату, що виливається у додаткові витрати. Розмір абонплати не такий дикий, як розмір плати за підключення і становить всього 6, 5 руб./ Добу. Особливості функціоналу послуги:

  • Гарантовано дізнатися прихований номер МТС можна лише в тому випадку, якщо телефон людини обслуговується в домашньому регіоні (у регіоні укладання договору);
  • В силу якихось причин послуга не працюватиме на старих трубках 2005-2009 року випуску (орієнтовно). Ознайомитися з повним списком трубок, що не підтримуються, ви зможете на сайті оператора;
  • Відмова від послуги безкоштовна, але за повторне підключення доведеться знову віддати 2000 рублів – використовуйте її тільки у разі крайньої необхідності.

Жодних команд для управління послугою «Супер АОН» не передбачено – вона функціонує в автоматичному режимі і не потребує будь-яких додаткових дій з боку абонента.

Як підключити послугу «Супер АОН»

Якщо у вас з'явилася найгостріша необхідність дізнатися прихований номер на МТС, підключіть «Супер АОН» - робиться це одним із наступних способів:

  • Пройдіть у «Особистий кабінет»;
  • Скористайтеся додатком «Мій МТС»;
  • Наберіть USSD-команду 111007.

З питання відключення послуги зверніться до довідкової служби

Інші способи

Деякі люди стверджують, що дізнатися про прихований номер на МТС допоможе деталізація дзвінків. Але насправді ця схема не працює. І потім, якби вона працювала, то МТС не брав за підключення послуги «Супер АОН» такі великі суми. Але є інший спосіб – якщо вас долають дзвінки зі прихованого номера, напишіть заяву в поліцію Правоохоронні органи проведуть розслідування і знайдуть того, хто дзвонив по своїх каналах. Щоправда, найприхованішого номера ви так і не дізнаєтеся, зате зможете познайомитися з людиною, яка назває в суді.