Як читати чужий Ватсап зі свого телефону без доступу до нього

Anonim

Взламати Ватсап людині може з різних причин. По-перше, ревнощі однієї людини до іншої. Таке часто трапляється, коли чоловік не довіряє дружині і думає, що у неї утворився коханець і навпаки, коли жінка не вірить, що його чоловік вірний їй.

По-друге, це може бути простий інтерес. Людині цікаво дізнатися, що приховує особисте життя її друга, чим вона живе і як дихає. По-третє, батьки можуть хотіти дізнатися, з ким спілкується їхня дитина, як вона розмовляє з іншими людьми. Також листування у ватсапа можуть приховувати якусь важливу для іншої людини інформацію, чи то секретний код, чи необхідне послання.

Як зламати Ватсап без доступу до телефону

Варто зазначити, що мотивів для прочитання чужого листування дуже і дуже багато. Виникає проблема тоді, коли людина розуміє, що вона не має ніякого доступу до телефону іншої людини, що вона не може просто так взяти і прочитати листування, адже контакту до телефону немає, а просити і красти – взагалі не варіант.

У таких випадках приходять різні методи, про які ми поговоримо далі. Залежно від того, як у користувача операційна система на телефоні, чи має він доступ до комп'ютера – все це визначає подальший вибір. Якими способами можна зламати соціальну мережу без доступу до основного телефону?

На Андроїді

Як правило, обійти систему соціальної мережі досить складно саме через Андроїд, тому на допомогу в таких випадках приходять всілякі програми, які завантажуються в кілька кліків через офіційне джерело Play Market.

Перевага таких способів полягає в тому, що половину дій за користувача здійснює програма. Це зручно тим, хто взагалі не розуміється на системі свого телефону і не знає, через які функції можна зламати систему.

Мінус цього способу полягає в тому, що необхідно буде скопіювати код з того телефону, який зламуватиметься. Робити це потрібно досить швидко, тому що «жертва» може за кілька секунд подумати, де її телефон.

Існує спеціальна програма, яка називається Whatscan за WhatsApp. Ця програма доступна на офіційних джерелах на всіх Android.

Потрібно просто встановити її та дотримуватися тієї інструкції, яка запропонує системи. Алгоритм простий:

  • Після завантаження програми та входу в систему на екрані користувача з'явиться код, який потрібно відсканувати через програму Ватсап на телефоні друга;
  • Як відбудеться сканування, у користувача автоматично з'являється доступ до всіх листування «жертви».

На Айфоні

На Айфоні немає тієї програми, яка описана вище, але є інша – «WhatsApp шпигун» - mySpy . Ця програма також доступна на домашній сторінці, вона платна. Але є плюс - користувачу не потрібно шукати обхідні шляхи, щоб швидко переглянути листування друга, чоловіка чи дитини.

Дія цієї програми повністю аналогічна до того, про яку говорили раніше в розділі «Андроїд», тому не варто повторюватися.

Слід зазначити, що ця система добре працює, але на Айфонах стоїть досить потужний і хороший режим безпеки, який може заблокувати дії користувача. Про це варто пам'ятати, перш ніж встановлювати програму та ризикувати.

Незважаючи на це, знаходяться люди, які використовують цей метод. У них досить просто і швидко виходить доступ до чужих переписок за кілька секунд, просто відскануючи код.

Через комп'ютер

Швидше за все, цей спосіб – один із найпростіших, все це тому, що для нього знадобиться просто веб-версія програми. Всі дії здійснюються через будь-який браузер, тому користувачеві варто заздалегідь перевірити, чи має він доступ до інтернету.

Также користувачеві знадобиться ПК з виходів у Google Хром, мобільний телефон абонента, який надалі воліє зламати, а також кілька хвилин вільного часу.

Все досить просто, якщо дотримуватися наступного алгоритму:

  1. Заходимо з ватсап на сайт web.whatsapp.com. Цей сайт – це офіційна версія програми, тільки доступна на будь-якому з ПК;
  2. Після цього зі смартфона так званої жертви зайдіть у ватсап, а потім у «Чати». Через чати переходимо в меню та відкриваємо останню опцію віртуального ватсапа;

  3. Далі потрібно просто навести камеру на штрих-код, який доступний на сайт, і радіти з того, що у користувача тепер з'явилася можливість читати всі листування прямо через екран монітора.

Це спосіб хоч і вважається наполовину без доступу, але все одно – це чудовий варіант тоді, коли є лише кілька секунд на те, щоб підключити та синхронізувати Ватсап та комп'ютер.

Цей спосіб має безліч мінусів, такі як:

  1. Цей функціонал не працює на телефонах системи iOS;
  2. Людина може помітити, що її девайс підключений до мережі через ПК, оскільки це відображається в додатку;
  3. Користувач перебуватиме в режимі онлайн тоді, коли спробує прочитати чужі листування.

Ці мінуси роблять цей спосіб досить спірним. Більш детально про цей метод можна переглянути в цьому відео

Користувач сам вибирає зручний для себе спосіб. Досить просто вибрати зручність і те, якого результату і якими способами людина хоче досягти своєї мети.

Як перехопити листування та надіслати його на пошту

Ця методика вважається досить складною та витонченою через те, що вона передбачає від зломщика наявність електронної пошти. Найзручніше те, що цей спосіб підходить практично під усі операційні системи, у тому числі iOS та Android.

Для початку користувачеві необхідно відкрити на своєму додатку месенджер, а потім перейти у вкладку «Чати».

В ньому необхідно вибрати той чат, який необхідно подивитися. Просто зрушуємо знайдений чат вліво. Перед користувачем відкривається тумблер, в якому натискаємо кнопку «Ще».

Відкривається меню, в якому можна зробити такі дії, як очистити чат, надіслати його електронною поштою і так далі. Клацаємо на пункт «Надіслати по E-mail». Після вибираємо той варіант, який зручніший (або з усіма медіа файлами, або без них).

Після цього вводимо ту адресу електронної пошти, на якій хотілося б перенести чуже листування. Вказувати варто свою електронну пошту, інакше всі дії не мають сенсу. Після клацаємо на кнопку «Надіслати» і все! Листування надіслано з одного пристрою на інший.

Як прочитати чужий Ватсап, знаючи номер телефону

Прочитати чужий месенджер і чати в ньому справді можна навіть тоді, коли знаєш номер телефону. Для цього необхідно зламати Ватсап за допомогою створення копії потрібного облікового запису.

Детальний спосіб злому Ватсапа іншого користувача в цій статті описуватися не буде, щоб уникнути відповідальності за ті дії, які користувач вдасться. Всі докладні етапи та методи того, як це робиться, можна подивитися у цьому відео

Варто пам'ятати, що такий спосіб можна назвати разовим рішенням. Все це тому, що користувач отримує інформацію про діалоги, але вона не оновлюватиметься. Якщо людина хоче отримати оновлювану інформацію, потрібно користуватися способами, які описані вище.

Як прив'язати чужий Ватсап до свого телефону

Для прив'язки чужого Ватсапа до свого телефону необхідно знати дві речі: номер телефону людини, а також мати деякий доступ до його девайсу для того, щоб подивитися, які цифри йому прийшли в смс-повідомленні.

Для початку потрібно завантажити додаток на свій пристрій через офіційне джерело – Плей Маркет.

  1. Установка відбувається досить швидко. Цей спосіб також застосовується до Айфон, так як на ньому є такий месенджер.

  2. Після вдалого скачування та заходу в нього, користувачеві необхідно клікнути на кнопку «Увійти». Відкриється вікно, де потрібно підтвердити номер телефону. Зрозуміло, що користувач у вікно номера телефону вводить мобільник тієї людини, листування якої він збирається зламати.
  3. Далі важливий момент – потрібно відволікти жертву будь-якими способами та подивитися ті цифри, які прийшли для підтвердження номера.
  4. Зверніть увагу! Після таких дій рекомендується видалити повідомлення, щоб жертва не бачила, що з його телефоном щось робили.
  5. Далі людина вводить ті цифри, які він запам'ятав у повідомленні, тим самим автоматично підтверджує номер телефону.

Таким способом можна легко і просто прив'язати чужий ватсап. Звичайно, спосіб має конкретні мінуси і вимагає від людини спритності рук та швидкості рухів, але цей метод справді робочий. За фактом, зломщик просто входить до Ватсапа, тільки через інший телефон.

Чи варто користуватися послугами спеціальних сервісів зі злому

Існують такі служби, які пропонують свої послуги зі злому ватсапу та отримання всіх чатів відразу. Також є платні сервіси, які надають таку ж послугу. Постає досить властиве запитання: а чи є сенс вдаватися до їхньої допомоги?

Все залежить від випадку. У деяких дійсно простіше найняти такий сервіс, щоб те зробив всю роботу, а в деяких - це просто безглуздо, так як користувач може легко і просто зробити все самостійно, вибравши один із способів, які є вище.

Наслідки несанкціонованого доступу до чужого листування

Після вищеописаних методів постає питання законності та покарання.

Запитання експерту Яка відповідальність за читання чужого листування?

По-перше, справді в кримінальному кодексі є такий пункт, коли людина неправомірно читає чужі листування, вламуючи особисте життя користувача. Такі дії загрожують, як мінімум, штрафом, а як максимум – арештом на рік-два. Як захистити себе від злому?

Необхідно поставити якісний антивірусник на свій гаджет, який блокуватиме всілякі спроби з боку увійти до системи користувача.Також варто не афішувати свої дані, у тому числі номери телефонів та адреси пошти. Варто також встановити спеціальні програми, призначені для захисту від шпигунства. Що потрібно робити, якщо людина дізналася про те, що її листування незаконно читають?

Перше – звернутися до прокуратури. Потрібно подати заяву. Якщо людина не знає, хто читає її листування, то справа може затягнутися надовго. Друге - потрібно видалити програму і стерти всі дані, але потрібно зберігати всі докази, щоб пред'явити їх пізніше.

Різними способами можна прочитати чуже листування. Варто робити вибір на користь моральних принципів і не вторгатися в життя іншої особистості.