Як приховати номер на МТС

Anonim

Можливість приховати свій номер при здійсненні дзвінків будь-яким абонентам присутня у всіх російських операторів стільникового зв'язку, у тому числі й у МТС. Анонімні дзвінки використовуються в різних цілях, наприклад, для здійснення дзвінків у будь-які довідкові або інформаційні служби, а також незнайомим людям – багато людей прагнуть не розкривати номер свого телефону, щоб уникнути його попадання в спам-бази. Як приховати номер на МТС? Спеціально для цих цілей у мережі МТС працюють аж дві послуги:

  • АнтиАОН на запит;
  • АнтиАОН.

Як можна зрозуміти з їх найменувань, перша послуга працює лише тоді, коли її активує абонент.Що стосується другої опції, то вона приховує номери всіх вихідних дзвінків. Давайте розберемося як на МТС зробити прихований номер, як працюють ці незвичайні послуги, як ними користуватись і яка абонентська плата.

Опис послуги АнтіАОН

Для того, щоб приховати свій номер на МТС, ми можемо скористатися однією з наданих вище послуг. Спробуємо розглянути кожну з них окремо та детальніше. АнтиАОН на запит працює за принципом формування разового запиту на заборону визначення номера. Тобто, щоб приховати свій номер, ми змінюємо синтаксис його набору і додаємо до нього префікс 31. У результаті номер, що набирається, виглядає так - 31+79111234567 і клавіша виклику. В результаті цього на номер, що викликається, надійде дзвінок без вказівки номера абонента.

Для того щоб заборонити визначення свого номера на всіх дзвінків, ми можемо вказати заборону на його відправку в налаштуваннях дзвінків, вибравши в пункті настройки Передача свого номера параметр Ні.Послуга АнтиАОН на запит не працює просто так – її потрібно підключати. Якщо вам потрібно один раз зателефонувати зі прихованого номера, то вартість становитиме 2 рублі – дана сума додається до загальної вартості голосового виклику за тим чи іншим напрямком.

Якщо свій номер потрібно приховувати під час всіх вихідних дзвінків на постійній основі, то ми можемо скористатися послугою АнтіАОН Як приховати свій номер, користуючись даною послугою? Нічого робити не потрібно – номери ховаються автоматично, ми хочемо цього чи ні. Але якщо потрібно зателефонувати без приховання номера, то ми повинні набрати номер абонента, що викликається, з префіксом 31.

Як підключити АнтіАОН МТС

Для підключення послуги АнтиАОН слід скористатися USSD-командою 11146 або відвідати Інтернет-помічник. Плата за підключення складе 17 рублів для тарифів без щомісячної абонентської плати та 34 рублі для тарифів з абонентською платою.Абонентська плата за саму послугу складе 3, 95 руб./добу, плати за окремі виклики не передбачено.

Для того щоб підключити антивизначник номера МТС АнтиАОН на запит, потрібно набрати USSD-команду 11184 Також для підключення ми можемо використовувати Інтернет-помічник. За підключення послуги стягується фіксована сума у ​​розмірі 34 рублів (або 17 рублів на тарифах без абонплати), абонентська плата складає 3.95 руб./добу.

Як відключити АнтіАОН на МТС

Якщо послуги заборони визначення номера стали непотрібними, їх слід відключити. Послуга АнтиАОН відключається через Інтернет-помічник, або за допомогою USSD-команди 11147 Що стосується послуги АнтиАОН на запит, то для її відключення слід використовувати сервіс Інтернет -помічник.

Як дізнатися прихований номер на МТС

Ми вже знаємо, як встановити заборону визначення свого номера і як прибрати прихований номер на МТС.Але як дізнатися, хто телефонує нам із прихованого номера і не дає спокою? Для цього ми можемо звернутися до органів поліції, але є методики простіше – в мережі МТС працює послуга СуперАОН Вона дозволяє дізнатися номер абонента навіть у тому випадку, якщо той користується послугами АнтиАОН або АнтиАОН на запит. Вартість підключення послуга СуперАОН становить 2000 рублів, абонентська плата - 6, 5 руб./добу.

Тобто для підключення послуги нам потрібні дуже вагомі причини, оскільки вартість її активації досить висока. Коректність її роботи гарантується тільки в тому випадку, якщо номер абонента, що телефонує, обслуговується в домашній мережі.