Домашній телефон МТС: тарифи

Anonim

Компанія МТС пропонує своїм клієнтам не тільки якісний телефонний зв'язок, домашній інтернет та цифрове ТБ, а й послуги телефонії. Ними користуються багато абонентів, незважаючи на широке розповсюдження мобільних телефонів. Домашній телефон від МТС – це сучасний засіб зв'язку з безліччю додаткових послуг. А достаток тарифних планів дозволить зробити спілкування вигіднішим і дешевим.

Опис послуги «Домашній телефон» від МТС

На території Москви послуги домашньої телефонії надаються під брендом МГТС - ця компанія об'єдналася з МТС, тому тепер вони є одним цілим.Завдяки цьому об'єднанню у абонентів обох компаній з'явилася чудова можливість користуватися послугами зв'язку на найвигідніших умовах. Користувачам пропонуються цікаві, додаткові опції та дешевий міжміський зв'язок. А підключаючи декілька послуг відразу, можна розраховувати на вагомі знижки

«Домашній телефон» від МТС – це вигідна пропозиція для фізичних осіб. З'єднання здійснюється за найбільш доступними для абонентів каналами. Найчастіше це GPON – пасивна оптична лінія зв'язку, за допомогою якої організується доступ до різних послуг, від телефонії до охорони та систем відеоспостереження. Тарифи МТС на домашній телефон представлені наступним списком:

  • «Погодинний» - найдешевший тариф для тих, хто розмовляє дуже мало. На тарифному плані передбачено абонентську плату у розмірі 205 руб./міс, вартість однієї хвилини місцевого зв'язку становить 60 копійок. Дзвінки на мобільні тарифікуються по 1, 58 руб./хв;
  • «Комбінований» - тариф для абонентів середньої балакучості. Він включає 400 хвилин дзвінків на будь-які московські стаціонарні телефони. Хвилина понад пакет коштує 58 копійок. Ціна дзвінків на місцеві мобільні – 1, 58 руб./хв. Абонентська плата - 429 руб. / міс;
  • «Безлімітний» з абонентською платою 499 руб./міс. Включає необмежену кількість дзвінків на московські домашні телефони. Дзвінки на місцеві мобільники - 1, 58 руб. / Хв.;
  • «Розширений» - включає безлімітні виклики на московські домашні телефони і 100 хвилин на місцеві мобільники. Хвилина зв'язку з стільниковими операторами понад пакет коштує 1, 58 руб./хв. Абонентська плата складає 625 руб./міс;
  • «Преміальний» - схожий на тариф «Розширений», але включає 300 хвилин на московські мобільники. Оплата понад пакет – 1, 58 руб./хв. Абонентська плата становить 850 руб./міс.

Разом перед нами п'ять тарифних планів, серед яких ви можете вибрати найбільш підходящий варіант. Підключивши собі «Домашній телефон» від МТС (МГТС), ви отримуєте знижку на інтернет, цифрове ТБ та мобільний зв'язок.

Інтернет у чистому вигляді обійдеться від 300 до 1600 руб./міс при швидкості від 30 до 500 Мбіт/сек. Якщо разом із телебаченням, то абонплата становитиме від 400 до 1700 крб./мес. За домашній інтернет та мобільний зв'язок потрібно буде віддавати від 400 до 1600 руб./міс (з тарифами «Smart»). Абонентська плата за телефон, мобільник, домашнє ТБ та інтернет складе від 500 до 1700 руб./міс.

Додаткові послуги

«Домашній телефон» від МТС передбачає можливість підключення додаткових опцій, які зроблять спілкування зручнішим. Наприклад, ви можете запросто вибрати собі гарний номер, підключити АОН, налаштувати переадресацію, скористатися очікуванням виклику та конференц-зв'язком – для цього потрібно заглянути до «Особистого кабінету» домашнього телефону від МТС на сайті МГТС (вхід до нього доступний з усіх сторінок сайту) .

Міжміський зв'язок на домашньому телефоні від МТС цікавий тим, що його надають відразу три оператори – це ВАТ «МТТ», Ростелеком та ПАТ «МТС». Ви можете вибрати відповідного оператора в попередньому режимі або вибирати його при кожному міжміському з'єднанні Так ви зможете заощадити на міжмісті, тому що кожен оператор пропонує свої тарифи.

Підключення та оплата телефону від МТС

Оплатити «Домашній телефон» від МТС ви зможете такими способами:

  • У фірмових салонах МТС – у Москві їх дуже багато;
  • За допомогою банківських карток;
  • Через термінали та банкомати;
  • Безпосередньо в офісах обслуговування;
  • Через електронні гаманці.

Якщо на номері значиться борг, дізнатися заборгованість за «Домашній телефон» від МТС допоможе «Особистий кабінет» або техпідтримка – її номер ми публікували трохи вище.

Для того щоб підключити у своїй квартирі домашній телефон, необхідно заповнити спеціальну форму на сайті МГТС (не МТС). Тут вказуються московська адреса, контактний телефон, адреса електронної пошти, кращий код та ПІБ. Як тільки оператор опрацює вашу заявку, ви отримаєте відповідь. Вартість підключення фіксована – за неї доведеться віддати 1800 рублів одноразово Також ви можете оформити заявку в офісі, якщо ліньки зв'язуватися з електронною формою.