Кабельне телебачення МТС

Anonim

Колись компанія МТС надавала виключно послуги стільникового зв'язку. Але вже сьогодні вона готова запропонувати своїм абонентам доступ до високошвидкісного інтернету та якісного цифрового телебачення. Причому кабельне телебачення від МТС відрізняється своєю інтерактивністю — користувачі можуть користуватися додатковими послугами, вибирати мови мовлення і навіть ставити передачі на паузу, щоб продовжити перегляд пізніше. Керується кабельне телебачення від МТС через «Особистий кабінет» або безпосередньо за допомогою пульта.

Опис послуги

Послуга «Домашнє ТБ» пропонує абонентам якісне кабельне телебачення, канали якого транслюються через інтернет.Мовлення окремих каналів здійснюється у HD-якості, що оцінять любителі красивого деталізованого зображення. Інші переваги та переваги послуги:

  • Кілька тарифних планів – ви можете вибрати той чи інший пакет каналів на власний розсуд;
  • Можливість персонального вибору каналів – ви можете самі сформувати наповнення пакету, виключивши канали, які вам просто не потрібні;
  • Можливість повторного перегляду передач – перегляньте будь-яку передачу, яка виходила в ефір вчора чи сьогодні;
  • Постановка мовлення на паузу – ви можете відволіктися на виконання важливих справ, після чого повернутися до перегляду ТБ з місця переривання;
  • Багатомовне мовлення – вибирайте мову мовлення самостійно;
  • Можливість замовлення відеофільмів на запит – влаштуйте справжнісінький кінотеатр у себе вдома;
  • Можливість підключення інформаційних сервісів – на екран свого ТБ можна вивести курси валют, метеозведення, а також карту дорожніх пробок.

Якщо ви хочете долучитися до якісного сучасного кабельного телебачення з цілою купою додаткових послуг, сміливо вибирайте телебачення від оператора МТС.

Тарифи кабельного телебачення МТС

Оператор МТС готовий запропонувати своїм абонентам два основні тарифні плани:

  • «Базовий» - включає 121 канал, 13 з яких транслюються у форматі HD. Вартість тарифу становить 145 руб./міс. Сюди слід включати щомісячну плату за декодер - вона становить 99 руб./мес;
  • «Нічого зайвого» - ретельно відібрані 65 каналів за 300 руб./міс, 26 з яких мовлять у форматі HD. Відмінне рішення для тих, хто любить якісну картинку та не хоче підписуватися на зайві канали. ТВ-декодер надається безкоштовно.

До кожного набору каналів можна підключати додаткові тематичні пакети./ міс, "Дорослий" за 250 руб. / міс, "Глобал" за 900 руб. / міс, "ПЛЮС КІНО" за 380 руб. / міс, "ПЛЮС ФУТБОЛ" за 380 руб. руб./міс та багато інших. Також, можливе підключення послуги «Мультирум» на 2 або 3 телевізори – вартість послуги складає 99 руб./міс.

Окрім домашнього кабельного ТБ від МТС, абоненти можуть підключити собі високошвидкісний мобільний інтернет за технологією GPON (у вашу квартиру буде прокладено оптоволокно). Швидкість підключення варіюється від 60 до 500 Мбіт/с. До речі, для перегляду кабельного телебачення МТС вам знадобиться спеціальна приставка та роутер із підтримкою протоколу IPTV. Але якщо роутер надається у користування безкоштовно, то за ТВ-декодер потрібно буде платити по 99 руб./міс. Якщо ж ви користуєтесь тарифом «Нічого зайвого», то декодер буде надано безкоштовно.

Для керування послугою кабельного телебачення використовуйте «Особистий кабінет» МТС, розташований на офіційному сайті оператора. Але замість розділу «Мобільний зв'язок» використовуйте розділ «Домашній Інтернет та ТБ». Для авторизації в сервісі використовуються номер договору та пароль.

Як підключити кабельне телебачення

Для того щоб підключити кабельне телебачення від МТС, слід оформити заявку через офіційний сайт оператора. Під час подання заявки вказується номер телефону МТС або адреса абонента. Підключення буде здійснено лише в тому випадку, якщо за вашою адресою є технічна можливість підключення послуги «Домашнє ТБ»

Разом із підключенням телебачення ви зможете підключити собі високошвидкісний інтернет від МТС за технологією GPON. Строки обробки заявок становлять до трьох днів. Протягом цього часу вам зателефонує співробітник компанії МТС і домовиться з вами про час приходу фахівця, який і здійснить підключення.

Для підписання договору приготуйте свій паспорт. При необхідності, ви можете оформити заявку на підключення за телефоном +7-495-636-0-636 або в офісах обслуговування абонентів МТС.

Як відключити кабельне телебачення

Для того, щоб відключити кабельне телебачення МТС, зв'яжіться з оператором до номера +7-495-636-0-636 та дізнайтесь адресу офісу, в якому ви зможете розірвати договір та здати абонентське обладнання.

Чому не працює кабельне телебачення МТС

Якщо у вас не працює телебачення від МТС, спробуйте перезавантажити все абонентське обладнання Також, на працездатність послуги впливає своєчасність внесення платежів на оплату. Якщо гроші на рахунку є, обладнання перезавантажене, але телебачення, як і раніше, не працює, зателефонуйте за номером +7-495-636-0-636.