Тарифи МГТС «Крутий» та «Супер Крутий»: опис

Anonim

Оператор МГТС надає абонентам безліч тарифних планів для домашнього інтернету та цифрового телебачення. До них увійшли дві цікаві пропозиції – це тариф «Крутий» МГТС та тариф «Супер Крутий». Обидві пропозиції доступні до підключення з 26 лютого по 31 липня 2019 року - вони діятимуть і далі, але за дещо іншими цінами. ТП).

Опис тарифу «Крутий»

Тарифний план «Крутий» створений для тих, кому потрібен лише домашній інтернет. У ньому немає жодних додаткових послуг, що є певним плюсом. Швидкість доступу до мережі становить 500 Мбіт/сек. Такої швидкості достатньо:

  • Для перегляду фільмів відразу на декількох пристроях, причому у найвищій якості – аж до 4K;
  • Для оперативного скачування файлів з торрент-ресурсів – головне, щоб вистачило бенкетів, що здійснюють віддачу;
  • Для швидкого завантаження файлів з хмарних сховищ, сайтів та інших інтернет-ресурсів;
  • Для миттєвого оновлення онлайн-ігор – будь-яке оновлення «заллється» на такій швидкості за лічені хвилини.

Такого каналу вистачить для всієї родини, навіть для дуже великої, з вимогливими інтернет-користувачами. Абонентська плата за тарифом становить 500 руб/міс. Ця вартість зберігається безстроково – принаймні так йдеться в описі до тарифного плану. Технологія підключення, що використовується, - GPON, з підведенням оптичного кабелю прямо в квартиру. GPON – це швидкий інтернет без урвищ і тривалого очікування.

Скористатися цією пропозицією можуть нові абоненти, а також ті, хто користується послугою «Домашній інтернет ADSL» та тарифним планом «Демо-канал». Сюди ж входять фізичні особи, які не користувалися інтернетом від МДСТ протягом трьох останніх місяців (90 діб).

Опис тарифу «Супер Крутий»

ТП «Супер Крутий» повністю виправдовує своє найменування. Крім високошвидкісного домашнього інтернету з підключенням через GPON, він надає доступ до 90 каналів домашнього ТБ із системою індивідуального вибору каналів «Персональне ТБ». Також абонентам надаються послуги із запису, перемотування та повтору телепередач з функцією паузи. Швидкість інтернету на тарифі становить 500 Мбіт/сек, щомісяця до оплати – 555 руб/міс.

Пропозиція доступна абонентам, користувачам послуги «Домашній інтернет і ТБ ADSL», що підключаються, а також для старих абонентів, хто раніше підключив ТП «Крутий» – можна перейти з одного тарифу на інший і отримати цифрове ТБ з чудовою якістю зображення.

З 1 вересня 2019 року тариф «Супер Крутий» МГТС подорожчає з 555 до 675 руб/міс без зміни параметрів.

Плюси та мінуси тарифів

Головною перевагою є те, що абонентам безкоштовно надає роутер нового покоління, що підключається до оптичної мережі МГТС. Пристрій наділений модулем Wi-Fi із підтримкою стандарту IEEE 802.1ac. Підключення через Wi-Fi може знизити швидкість, що залежить від відстані до пристроїв, що підключаються, і особливостей абонентської квартири. Для отримання максимальної швидкості доступу необхідно підключитися до роутера через кабель LAN. Цей спосіб підключення підходить для стаціонарних комп'ютерів, також він рекомендований для підключення телевізійних приставок.

Ще один плюс відноситься, швидше, до самого провайдера - він став лідером за швидкістю інтернету в Москві за версією сервісу Ookla Speedtest. Підключаючись до МГТС, абоненти отримують високошвидкісний безлімітний доступ до будь-яких мережних ресурсів.Але треба пам'ятати, що швидкість відгуку та швидкість з'єднання залежить і від інших факторів – завантаженості серверів та проміжних каналів зв'язку.

Інші переваги:

  • Безкоштовне обладнання – абоненти отримують роутери та телеприставки, купувати їх окремо не доведеться;
  • Єдиний рахунок для оплати послуг інтернету та домашнього телебачення (зручність оплати);
  • Висока якість телевізійного зображення – багато телеканалів транслюються в HD-якості. Підключаємо до приставки великий телевізор і насолоджуємось чітким зображенням без перешкод та сіпання.

Явних недоліків у тарифних планів не знайшлося – хіба що на тарифі «Супер Крутий» підніметься абонентська плата. Але абоненти про це чесно попереджені.

Налаштування телевізійних пакетів здійснюється через телеприставку в меню «Налаштування – Телеканали – Персональне ТБ» або «Управління послугами – IPTV-пакети». Тут з'явиться список доступних каналів.

Як підключити

Заявки на підключення подаються на сайті МТГС – для «Крутого» та «Супер Крутого». Вкажіть у заявці прізвище, ім'я та по батькові, контактний телефон та адресу електронної пошти (необов'язкове поле). Фахівці розглянуть заявку, перевірять наявність технічної можливості та зв'яжуться з абонентом найближчим часом. Для підключення потрібно підписати договір та отримати обладнання. Монтажні роботи проводяться в зручний для абонента, що підключається.

Як відключити

Кожен абонент отримує доступ до особистого кабінету МГТС. Тут він може підключати та відключати тарифи, працювати з додатковими послугами, сплачувати рахунки. Тут проводиться відключення вищеописаних тарифів шляхом переходу інші, доступні до підключення тарифні плани. Максимальна швидкість доступу на тарифних планах МГТС досягає 1 Гбіт/сек, чого з лишком вистачить на будь-які потреби.