Створити обліковий запис Microsoft на Windows 10

Anonim

Коли користувач купує новий ноутбук або ж купує новий пакет додатків від Майкрософт, то з великою ймовірністю йому потрібно буде створювати обліковий запис. На відміну від інших версій Віндовс, але інсталяція профілю на Windows 10 відрізняється від тих, що були раніше. Потрібно заздалегідь знати нюанси установки, щоб виконати та встановити все якісно.

Що таке обліковий запис Майкрософт

Обліковий запис Майкрософт – це профіль в однойменній офіційній системі. Користувач прив'язує себе до сторінки, свої дані та інформацію. Надалі він може використовувати її по-різному:

  • Швидко реєструватися в продуктах компанії;
  • Зберігати у хмарі документи або фотографії;
  • Бачити історію покупок програм, завжди мати до них доступ.

Можна створити кілька облікових записів на Windows 10. У цьому полягає головна відмінність цієї операційної системи від інших. До того ж у ній переважає багато корисних та цікавих для людини функцій. Кожен член сім'ї може заходити під своїм обліковим записом, при цьому активувати свій профіль, персональні налаштування та багато іншого.

Як створити обліковий запис Microsoft на Windows 10 на офіційному сайті

Створення обліку через офіційний сайт – це зручна практика для тих, хто має куплений профіль, а також зареєстровані продукти. Підключення відбувається лише за наявності інтернету, користувач повинен також простежити за цим моментом.

Для створення необхідно виконати наступне:

  1. Відкрити офіційний сайт Майкрософт. Для цього необхідно просто в пошуковій системі вбити назву сайту - «Майкрософт». Перейшовши на нього, у правому верхньому кутку потрібно тапнути на пункт із входженням;

  2. З'явиться спливаюче вікно зі звичним процесом реєстрації. Топається пункт «Створити її»;

  3. Система просить запровадити логін, прив'язати його до номера телефону;
  4. Створити пароль;
  5. Ввести ПІБ свого облікового запису;

  6. Додати додаткові відомості у вигляді країни проживання та дати народження;
  7. Пройти перевірку електронної пошти;

  8. Ввести підтвердження особистості, що користувач – не робот;
  9. Після потрібно пройти процес повної перевірки через номер телефону. В результаті користувач отримає СМС, яке потрібно ввести у віконце.

Як тільки користувач підтвердить свою електронну пошту та офіційність облікового запису, він може повністю ними користуватися.

Як створити облік Майкрософт у Windows 10 у розділі Параметри вашого комп'ютера

Найпростіший спосіб – прив'язати сам комп'ютер через налаштування. Певні параметри десятої версії дозволяють прямо в налаштуваннях швидко прив'язати той чи інший профіль. Для цього йому необхідно виконати такі кроки:

  1. Відкрити налаштування Віндовс. Для цього необхідно клікнути або на шестерню на екрані, або пошукати через диспетчера завдань або пошук. Обидва варіанти допоможуть перейти до параметрів Віндовс;
  2. Після цього потрібно знайти розділ «Облікові записи» та тапнути на нього;

  3. Далі на панелі зліва знайти пункт з електронною поштою та обліковими записами, переходить до нього;

  4. У розділі знаходяться всі налаштування щодо додавання нових профілів. Клацається кнопка «Обліковий запис»; Зверніть увагу! Якщо у користувача вже на комп'ютері зареєстровані будь-які акаунти, система їх автоматично відобразить у списку.

  5. Потрібно вибрати тип облікового запису для додавання. У цьому випадку – outlook;
  6. Відкриється вікно, у ньому вибирається пункт із створенням нового профілю;
  7. Система попросить придумати пароль, логін, ввести свої дані;
  8. Після введення необхідно підтвердити обліковий запис.

Таким чином, досить швидко через налаштування можна створити свій облік на Віндовс 10. Також у налаштуваннях він може повністю регулювати використання цих профілів.

Як створити обліковий запис з телефону на Windows Phone

Виндовс телефон – це новий тип пристрою від компанії, повністю адаптований під їх продукти. Це унікальний механізм, який дозволяє користувачам використовувати телефон за призначенням та додатково розпоряджатися продуктами. Для створення обліку на ньому потрібно також все робити через офіційний сайт:

  1. Необхідно перейти на сторінку Майкрософт і тапнути на кнопку «Увійти», що знаходиться на головному екрані;

  2. Після система запропонує створити обліковий запис. На цей параметр потрібно натиснути;

  3. Проходить звичайний процес реєстрації. Спочатку вказується новий логін, пароль, дані людини;

  4. На вказаний при реєстрації номер телефону прийде код. Ввівши його у віконце, система автоматично зареєструє.

Таким чином створити обліковий запис користувач може навіть на телефоні від компанії. Головне – знати, як це робити правильно.

Управління обліковим записом

Користувач, який прив'язав свій профіль до Віндовса, тепер може швидко розпоряджатися їй. До основних функцій облікового запису відносять:

  • Створення нових ящиків;
  • Прив'язка продуктів Майкрософт;
  • Керування паролями;
  • Управління покупками;
  • І багато іншого.

Якщо користувач хоче подивитися свої дані та по можливості відредагувати їх, то йому необхідно перейти в налаштування в розділі «Дані». У них прописана вся основна інформація про сторінку.

Додавання нового облікового запису також відбувається в налаштуваннях, тільки вже в розділі «Облікові записи». У ньому вводяться всі дані про новий профіль, заповнюється основна інформація.

Також можна змінити параметри входу, налаштувати аутентифікацію на Віндовс 10. Загалом, всі основи управління можна знайти або в налаштуваннях, або використовувати офіційний сайт, допомогу оператора.

Як вийти з облікового запису Windows 10

Користувач може також по-різному вийти зі свого профілю. Найактуальніший і найшвидший спосіб – скористатися видаленням через параметри. Для цього потрібно:

  1. Відкрити параметри на комп'ютері через налаштування;
  2. Клікнути на пункт «Сім'я та інші люди», що розташовується з лівого боку;
  3. Після користувач прокручує та бачить усі прив'язані профілі;
  4. Тапнувши на потрібний профіль з'явиться кнопка видалення. Необхідно натиснути на неї для подальших дій;

  5. Система попросить підтвердити видалення. Тапнути на «Видалення».

Комп'ютер автоматично почне видаляти дані користувача, які були раніше прив'язані до облікового запису. Більше на комп'ютері користувач не зможе увійти під цим профілем в інші облікові записи.

Проблеми з обліковим записом

На жаль, можна зіткнутися з низкою проблем, які можуть вибити користування системою з процесу. Проблеми можуть бути різні:

  • Змінений пароль без вторгнення користувача;
  • Непідтвердженість особистості;
  • Порушення цілісної роботи системи.

Щоб вирішити ці проблеми, потрібно скористатися засобом усунення несправностей у налаштуваннях пристрою або покликати фахівця, оскільки робота з системою досить важка.

Якщо профіль так і продовжує працювати несправно, то необхідно звертатися до офіційного центру Майкрософт із проблемою, щоб її вирішили там.

Запитання експерту Чи можна користуватися неофіційним акаунтом?

Це спричинить серйозні наслідки, аж до штрафу з самої компанії. Не варто користуватися піратським обліковим записом. Чи можна використовувати облікові записи?

Так звичайно. Робота на Віндовсі 10 відрізняється від старих версій, де таке було нездійсненно. Під час видалення облікового запису з комп'ютера дані видаляються?

На комп'ютері так, але відразу після повторного входження вони швидко відновляться.