МГТС дарує 50% знижку на новий тариф супершвидкісного домашнього інтернету

Anonim

Компанія МГТС дарує 50% знижку на новий тарифний план «КРУТИЙ», що включає супершвидкісний домашній інтернет. Зазначена пропозиція діє тільки для мешканців Москви та Московської області з 23 жовтня поточного року по 31 січня 2020 року.

Умови тарифу

Все охочі можуть підключити високошвидкісний інтернет зі швидкістю 500 Мбіт/с лише за 500 рублів на місяць. При цьому компанія надає безкоштовно швидкісний роутер чи сучасну ТВ-приставку. Переваги такого тарифу є очевидними:

  • Висока якість з'єднання, без зависання та обривів;
  • Якісне цифрове ТБ – чітке зображення та чисте звучання;
  • Є функції запису, паузи, повтору програм і перемотування;
  • Є можливість самостійно налаштувати ТВ-канали.

Тарифний план на постоплатній основі. Але навіть за відсутності грошей на рахунку доступ до послуг не припиняється.

Підключення до тарифу доступне новим абонентам, які підключили домашню мережу. Також підключитися можуть абоненти «Домашній Інтернет ADSL» при перемиканні на технологію GPON і клієнти, які не користувалися домашньою мережею більше 3-х місяців.

Дуже зручний пакет

Клієнти МГТС також можуть підключити домашній інтернет на швидкості 300 Мбіт/с, цифрове ТБ всього за 449 рублів на місяць.Кожен абонент, що підключиться, отримує в подарунок підписку на онлайн-кінотеатр ivi за дуже привабливою ціною. Підключення виконується в стислий термін і абсолютно безкоштовно.

Оператор пропонує підключення пакетних пропозицій, які включають послугу мобільного зв'язку на спеціальних умовах. Усі подробиці можна дізнатися у оператора за телефоном гарячої лінії 8 800 250-4-250.