Гості у ВКонтакті

Anonim

Вконтакте є однією з найпопулярніших соціальних мереж серед користувачів. Програма хороша всім, окрім надання інформації про те, хто переглядав сторінку. Якщо запит на отримання доступу до статистки гостей облікового запису, адміністрація сайту відповідає, що такі дані є конфіденційними. Якщо отримати відомості дуже потрібно, користувачі можуть скористатися деякими способами в обхід встановлених правил.

Чому ВКонтакте не показує гостей сторінки

Існує кілька причин, з яких соціальна мережа не дозволяє відстежувати гостей сторінки:

  • творці месенджера зацікавлені у збільшенні кількості користувачів та тривалого перегляду сторінок зареєстрованих осіб - якщо включити послугу відстеження гостей, відвідуваність може знизитися в рази, оскільки не всіх хочуть, щоб до їхньої персони виявлявся інтерес;
  • для зберігання даних про відвідувачів потрібно збільшення серверів або посилення навантаження на вже наявні - все це тягне за собою додаткові витрати та подорожчання внутрішнього сервісу соціальної мережі.

Якщо є бажання з'ясувати, хто заходив на сторінку, можна скористатися спеціальними сервісами та програмами.

Гості ВКонтакте - як подивитися безкоштовно

Оскільки розробники ВК не передбачили можливості переглядати відвідувачів сторінок, можна вдатися до різних мережевих додатків і програм. Більша частина їх готова надати інформацію безкоштовно.

Посилання-пастка або голосування

Достатньо оригінальний спосіб дізнатися відвідувачів власної сторінки Вконтакте - встановити свого роду пастку. Як це зробити:

  • запустити спеціальний додаток «слідопит»;
  • отримати посилання;
  • розмістити її на сторінці.

Як варіант, заради цікавості, можна створити опитування у соціальній мережі.

Алгоритм дій наступний:

  • створюється новий запис;
  • вибирається розділ «опитування»;
  • прописується його назва та терміни проведення голосування;
  • вказується, хто може бачити опитування.

Для голосування краще вибирати тему, яка прийде багатьом до душі. Є шанс, що свою думку висловлюватиме більше користувачів.

Лайки та коментарі

Достатньо зручний варіант - господареві сторінки потрібно просто подивитися лайки та коментарі, залишені іншими користувачами під розміщеними фотографіями та постами. Побачити це можна через іконку у вигляді дзвіночка. Він означає «повідомлення». Тут видно останні активності, що відбуваються на сторінці.

Якщо в цьому розділі порожньо, ймовірно, оповіщення було вимкнено. Як виправити ситуацію:

  • натиснути на ім'я, що знаходиться у верхньому кутку сторінки і вибрати розділ «налаштування»;
  • користувач побачить загальне меню, в якому потрібно перейти в «повідомлення», натиснувши по них у списку, що висвічується з правого боку;
  • відшукати блок під назвою «зворотний зв'язок» та подивитися, які саме опції були відключені.

Можливо, саме повідомлення «Мені подобається», «Коментарі» та «Відповіді на історії» вимкнені. Для їх активації потрібно клацнути на «відключені» та вибрати у поданому списку відповідний варіант. Ніякого додаткового збереження не потрібно, оскільки налаштування застосовуються в автоматичному режимі.

Видалення акаунта

Цей спосіб не вимагає встановлення додаткових додатків, але й надасть лише малу частину інформації. Не вдасться з'ясувати кількість візитів гостей останню дату перегляду профілю. Все, що вдасться з'ясувати, це прізвище та ім'я пари людей, які проявили активність на сторінці.

Для перегляду гостей необхідно:

в правому верхньому кутку відшукати аватарку, натиснути на неї і з запропонованого списку вибрати «настройки»;

  • перейти в кінець вкладки «загальні»;
  • натиснути на посилання «видалити свою сторінку».

Користувач повинен вказати причину свого рішення - «мою сторінку не коментують». У вікні для коментарів з'являться два гості, що найчастіше заглядають на сторінку. Скасувавши дії і повторно натиснувши на видалення, знову з'явиться ще кілька імен людей, які переглядають профіль.

За допомогою Однокласників

Основою такого методу також служить пастка. У чому суть – на сторінці ВК публікується посилання на профіль у однокласниках. На даному сайті є функція обліку відвідувачів. Її те саме немає Вконтакті. Переправляючи невидимих ​​гостей з однієї соціальної мережі до іншої, можна з'ясувати гостей профілю.

Що для цього потрібно зробити:

  • відкрити сторінку в соціальній мережі ОК;
  • скопіювати посилання на профіль;
  • вставити її на стіну ВК.

Щоб привернути до неї увагу інших користувачів, слід придумати цікаву назву, прикріпити фото чи аудіозапис. Мінус у тому, що користувачі ВК також повинні мати профіль в «однокласниках» і обов'язково переходили за посиланням.

Як подивитися найчастіших гостей на сторінці

Як було зазначено раніше, відомості про найчастіших гостей сторінки можна з'ясувати шляхом її видалення. Щоразу, імена у блоці змінюватимуться. Сам обліковий запис при цьому залишиться колишнім і нікуди не втече. Як варіант, можна запустити спеціальні програми. Вони складуть рейтинг гостей.

Як подивитися гостей друга у Вконтакті

Зробити це можна через встановлений додаток «Мої гості», перейшовши у вкладку «Все про друзів».

У спеціальному рядку вводиться ім'я людини, чиїх гостей необхідно переглянути та натиснути на посилання «Дивитись гостей друга».

Програми для перегляду гостей

Незважаючи на те, що розробники соціальної мережі Вконтакте не передбачили можливості перегляду гостей профілю, дізнатися потрібні відомості можна в обхід правил. У цьому допоможуть спеціальні програми.

Мої гості у Вконтакте

Користувачеві потрібно перейти в розділ «Ігри» та задати відповідний запит у пошуковому рядку. Для огляду надається безліч додатків, які можуть показати гостей ВК. Найпопулярнішим та найпросунутішим додатком виступає «Мої гості та шанувальники». Ним користуються понад 34 мільйони людей.

Як запустити додаток:

  • в розділі «ігри», в пошуковому рядку ввести «гості»;
  • програма висвітиться найпершою, натиснути на нього;
  • клацнути на «запустити додаток»;

дочекатися завантаження.

Після завершення процесу можна переглядати відвідувачів облікового запису.

Інтерфейс включає кілька розділів:

  • «гості» - відстежуються відвідувачі;
  • «шанувальники»-показуються користувачі, найчастіше проявляють активність на станиці;
  • «просування» - за вкладення певної кількості голосів залучає до профілю додатковий трафік;
  • «фотопоказ» - сюди потрапляє користувач, якщо отримає просування;
  • «все про друзів» - показані друзі, коли вони були востаннє онлайн, кількість спільних друзів, можна переглянути профіль будь-якого друга.

У вкладці «Гості» користувачі будуть відсортовані за датою візиту (від останніх до перших). По суті, додаток безкоштовний. Але ширший функціонал надається за плату:

  • невидимка;
  • PRO-аккаунт.

Вартість останнього зовсім невелика - 50 рублів на місяць.

Пастка гостей

В меню особистої інформації розміщується невелике посилання. Зацікавлений користувач натисне на неї та потрапить автоматично до списку гостей.

Встановити пастку можна через розділ «ігри» - додаток «мої гості»:

  • в розділі профілю потрібно знайти кнопку активації пастки для гостей;
  • у вікні з'явиться інформація про те, як встановити посилання на сторінку;
  • у першому способі - сайт в особистій інформації, другий спосіб - розміщується пост на стіні.

При першому способі копіюється адреса пастки, далі потрібно перейти на сторінку і під аватаркою натиснути «редагувати». У розділі "контакти" та "особистий сайт" вставити адресу скопійованого посилання. Всі маніпуляції потрібно зберегти.

У другому способі - у вікні програми натискається кнопка "розмістити" - підтвердити розміщення. Цей спосіб допомагає зловити більше гостей, оскільки пост буде розміщено на видному місці.

Інші програми

Можливо, зазначені вище способи можуть здатися обмеженими, і з'явиться бажання скористатися іншими сторонніми програмами, які пропонують різні розробники. Не варто цього робити, оскільки є ризик злому облікового запису. Деякі програми вимагають гроші за надання відомостей.Навіть заплативши певну суму, користувач втрачає не лише власні кошти, а й час, у результаті, не отримавши жодної корисної інформації.

Запитання експерту Чи безпечно використовувати програми для перегляду гостей ВК ?

"Так, якщо вони пропонуються найсоціальнішою мережею. Йдеться про такі програми, як Мої гості, Мої гості та шанувальники. Якщо говорити про сторонні ресурси, їх мало. Найчастіше зустрічаються шахраї. Навіть якщо вдасться знайти щось слушне, доведеться заплатити гроші і не факт, що буде отримано належний результат. Якщо потрібно дізнатися гостей профілю, чи можна звернутися до адміністрації сайту? Чи нададуть вони такі відомості?"

Ні. Таких відомостей ніхто не надасть, оскільки будь-яка інформація такого роду вважається конфіденційною відповідно до внутрішньої політики соціальної мережі. Гості, які відвідують мою сторінку, зможуть дізнатися, що про них шукали інформацію через програми чи інші способи?

Таких відомостей вони не отримають, якщо самі не здогадаються, що господар облікового запису намагався дізнатися, хто відвідував його сторінку. Наприклад, побачивши посилання-пастки у профілі.