Особистий кабінет Мегафон: вхід за номером телефону без пароля

Anonim

Особистий кабінет Мегафон дозволяє самостійно вирішувати більшість питань щодо мобільного зв'язку. Абоненту не потрібно телефонувати гарячою лінією або шукати офіс оператора. Переглянути інформацію, змінити тариф, підключити послугу – все це та багато іншого можна зробити онлайн – у своєму комп'ютері або смартфоні.

Сучасний ЛК Мегафон називається «Сервіс-гід». Це більш функціональна та зручна система самообслуговування, ніж стара версія кабінету.

Мегафон працює більш ніж у 80 суб'єктах Росії. Проте можливості особистого кабінету всім однакові. Будь то Сибір, Кавказ, ДВ, північний захід або Урал - реєстрація на сайті проходить за однією схемою.

Вхід за номером телефону до особистого кабінету Мегафон

Це швидкий спосіб зайти в особистий кабінет. Не потрібно реєструватись навіть при першому відвідуванні сервісу. Щоб увійти до ЛК за номером телефону без постійного пароля, потрібно зробити таке:

  • Відкрити офіційний сайт Мегафон.
  • У правому кутку сторінки натиснути на кнопку «Особистий кабінет».

  • Відкриється форма авторизації. Виберіть вкладку «Вхід за кодом».
  • Напишіть номер і натисніть кнопку «Далі».

  • На вказаний телефон прийде SMS з коротким кодом, який потрібно ввести у вікні на наступній сторінці.
  • Якщо код введено правильно, то користувачеві відкривається його кабінет lk.megafon.ru.

Вхід за допомогою логіну та пароля

Якщо потрібен постійний пароль та логін, то при першому вході в сервіс потрібно зареєструватися. Для цього отримайте пароль. Ось такі кроки слід зробити:

  1. Наберіть команду 10500. Пароль для входу прийде у повідомленні. Логін – це номер телефону.
  2. Відкрийте особистий кабінет.
  3. Залишіть форму авторизації на вкладці «Вхід за паролем».
  4. Введіть у поля номер та отриманий у СМС пароль.
  5. Натисніть кнопку «Увійти».

Для введення пароля дається 5 спроб. Якщо вони виявилися невірними, то вхід блокується. У цьому випадку потрібно просто заново запросити пароль через USSD-команду та отримати новий пароль.

Після авторизації будь-яким із способів у верхній частині сторінки буде відображатися регіон підключення сім-карти, наприклад, Краснодарський край. Якщо абонент після авторизації ходитиме по сайту і досліджуватиме тарифи та послуги, то ціни на них відображатимуться саме для цього регіону.

Мобільний додаток Мегафон

Потрапити до ЛК можна з телефону або планшета. Для цього створено зручний сервіс - "Мегафон Особистий кабінет". Ця програма для мобільних пристроїв, яка повторює набір повноекранного профілю на сайті.

Щоб створити особистий кабінет у смартфоні, потрібно:

  1. Завантажити програму в Google Play або AppStore. Установка розпочнеться автоматично.
  2. Після цього потрібно ввести пароль та логін від особистого кабінету, які використовуються на сайті. Тут також можна отримати пароль або одноразовий код для входу.
  3. Після авторизації програма пропонує встановити короткий пароль із 4 цифр – він буде використовуватися при наступних входах до системи, щоб не вводити телефон і пароль щоразу.
  4. Краще ці цифри запам'ятати або кудись записати. При неправильному введенні цієї комбінації знадобиться нова авторизація в системі.

Після встановлення коду користувачу відкривається головна сторінка сервісу. Тут у верхній частині екрану показаний баланс, далі вказується номер та інформація щодо накопичених бонусів. Нижче – перелік розділів для керування номером: поповнення, деталізація, перекази та оплата послуг, налаштування автоплатежу. Далі зібрано інформацію щодо тарифу – умови надання мобільного зв'язку, підключені послуги, залишки пакетів.

Як налаштувати автоматичний вхід

Описана процедура отримання пароля та введення даних у вікно авторизації потрібно при першому вході до системи. Якщо абонент вже раз авторизувався в Сервіс-Гід Мегафон, робити це щоразу необов'язково.

Щоб позбавити себе запам'ятовування пароля та вписування даних у поля, налаштуйте автовхід. Для цього:

  • Зайдіть до особистого кабінету.
  • На головній сторінці спустіться до кінця.
  • Виберіть розділ «Налаштування».
  • Далі – «Налаштування входу».

Автохід стоїть першим пунктом. Натисніть кнопку-повзунок – вона перейде в активне положення.

Опція працює, лише якщо абонент входить через модем або смартфон у мережі Мегафон. В цьому випадку вхід стає автоматичним не тільки на комп'ютері, але і на всіх пристроях.

Є і інший варіант прискорити авторизацію. При введенні пароля та логіну браузер запитує, чи запам'ятати ці дані. Натисніть так, і наступного разу поля вже будуть заповнені. Користувачеві залишиться лише натиснути кнопку «Вхід».

Основні функції ЛК

Після входу в ЛК абонент отримує масу можливостей щодо отримання інформації та зміни параметрів свого тарифу. У верхній панелі сторінки завжди вказується сума на рахунку та номер телефону, за яким входить.

Першим йде розділ «Рахунок». Тут можна:

  • Поповнити баланс банківською картою.
  • Взяти обіцяний платіж.
  • Дізнатися про свої витрати та замовити деталізацію.
  • Налаштувати автоплатеж.
  • Випустити віртуальну картку для оплати покупок в інтернеті.
  • Переказувати гроші з рахунку на інший мобільний телефон або картку.

Наступна категорія – «Послуги». Прокрутіть сторінку нижче і побачите її функції:

  • Інформація щодо тарифу.
  • Підключені послуги та опції.
  • Залишки пакетів послуг.
  • Умови зв'язку в роумінгу.
  • Налаштування переадресації дзвінків.
  • Заміна гудків на мелодію.
  • Підключення Megafon ТБ.

За ним слідує «Підтримка» у нижній частині сторінки. У цій категорії всього два розділи.

Перший – «Звернутися на підтримку». Розділ містить список частих питань, що виникають у абонентів, та відповіді на них. Можна відкрити чат - на запитання відповідає бот, найчастіше не розуміє питання і просить його переформулювати.

«Налаштування» – тут можна змінити пароль, налаштувати автовхід, переглянути особисті дані, завантажені в системі, та змінити, наприклад, адресу електронної пошти. В управлінні автоплатежами можна додати картку, в журналі операцій – перевірити дати входів до особистого кабінету та інших дій.

Користуйтесь сервісом як зручно – щоразу запитуйте СМС-код або встановіть постійний пароль.Без телефону та сім-карти реєстрація через комп'ютер неможлива, тому що в будь-якому випадку код перевірки відправляється системою на вказаний номер. Так що ніхто сторонній не зможе отримати доступ до даних абонента.

Зазвичай проблем із використанням особистого профілю не виникає. Якщо з якоїсь причини не вдається увійти в систему, зателефонуйте оператору за номером 0500 (безкоштовно).