Як відключити МТС сервіси на телефоні

Anonim

Сучасна людина споживає величезну кількість інформації, що надходить різними шляхами, наприклад, через інтернет або через SMS-розсилки. У мережі оператора стільникового зв'язку МТС для цього було створено «МТС-Сервіси», що дозволяє отримувати цікаві розсилки, новини та розважальну інформацію прямо на свій мобільний телефон. Але багатьом ці розсилки відверто заважають. Як відключити рекламу від «МТС Сервіси» на Андроїді та будь-якому іншому мобільному телефоні?

Вимкнути інтернет сервіси на телефоні

Спливаючі вікна «МТС Сервіси» змушують нервувати багатьох абонентів.Вони з'являються внаслідок роботи спеціального сервісу МТС Новини. Для роботи сервісу не потрібні додатки, а рекламні та інформаційні повідомлення відображаються на екрані мобільного телефону у вигляді спливаючих вікон. У самому віконці ми бачимо частину повідомлення, а також кнопки підтвердження та скасування:

  • Натиснувши на кнопку «ОК», ми дозволяємо мережі надіслати повну новину або повне повідомлення (одночасно відбувається списання кошти за наданий контент);
  • Натискаючи на «Скасування», ми відхиляємо перегляд надісланої новини.

Цей функціонал дуже схожий на функціонал послуги «Хамелеон» від Білайна, яка була популярною кілька років тому. «МТС Сервіси» надсилають нам найрізноманітніший контент – це можуть бути новини та найгарячіші новини, свіжі жарти та анекдоти, інформація про новинки зі світу кіно, котирування найважливіших валютних пар, щоденні гороскопи та передбачення, а також корисні поради.Повний список доступних інформаційних каналів доступний у меню «МТС Сервіси», що з'являється в основному меню телефону, а також на wap-порталі послуги за адресою wap.mts-icb. ru.

Минусом даної послуги є те, що вона постійно включає підсвічування екрана та вібродзвінок. Кілька разів на годину абоненти відволікаються від своїх справ, реагуючи на звук повідомлення та вібрацію свого телефону. Спочатку послуга здається корисною, але через деякий час починаєш помічати, що вона викликає тільки роздратування, яке проявляється навіть при отриманні корисних SMS.

Хочете відключити «МТС Сервіси» і позбутися нав'язливих повідомлень, що нервують? Спробуйте скористатися меню свого телефону – просто знайдіть тут пункт «МТС Сервіси» та перейдіть до підрозділу «МТС Новини», далі відкрийте пункт «Налаштування – Додатково – Мовлення – Вимкнути». Перед цим видаліть усі отримані повідомлення в розділі «Отримані»Після цього ви зможете розслабитися та відпочити від нав'язливих інформаційно-розважальних повідомлень.

Якщо вам ліньки розбиратися в хитросплетіннях меню «МТС Сервіси», але ви хочете будь-що-будь відключити нав'язливі спливаючі повідомлення, наберіть на своєму мобільному телефоні просту USSD-команду 11112122 і дочекайтеся результату – всі інформаційні канали будуть відключені, а прийом та відображення повідомлень припиниться.

Вимкнути спливаючу рекламу МТС на Андроїді

Власники сучасних смартфонів на операційній системі Google Android страждають від нав'язливих інформаційно-рекламних повідомлень від «МТС Сервіси» ще більше. Справа в тому, що смартфони самі по собі неекономічні – у них швидко розряджається батарея, тому головним головним болем їхніх власників є своєчасна зарядка своїх пристроїв. Окрема увага приділяється відключення непотрібних сервісів, що впливають енергоспоживання.

Щодо повідомлень від «МТС Сервіси», то вони постійно активують підсвічування великих екранів смартфонів, провокуючи підвищене енергоспоживання – яскраві екрани є основними споживачами енергії у смартфонах. Тому увімкнені «МТС Сервіси» можуть швидко посадити батарею, залишивши власника пристрою без зв'язку. Для того щоб відключити рекламу від «МТС сервіси» на Андроїді, необхідно зробити наступне – скористатися меню «МТС Сервіси» або набрати USSD-команду 11112122.

Як уникнути підписок і назавжди позбутися рекламних розсилок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше.Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт. Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму.Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.