Як налаштувати канали на телевізорі LG

Anonim

Як налаштувати канали на телевізорі LG - докладна інструкція. Що дають перше включення та перші налаштування телевізора LG. Як настроїти канали на телевізорі LG в автоматичному режимі Ручне налаштування каналів на телевізорі LG. Як вимкнути автооновлення Як налаштувати цифрові канали на старих телевізорах LG. Налаштування IPTV на телевізорі Smart LG. Як налаштувати зображення на телевізорі LG.

Перше включення та перші налаштування телевізора LG

Коли починається робота з телевізором LG необхідно вказати країну та вибрати мову. Це дозволить зробити інтерфейс зрозумілішим. І тому роблять следующее:

  1. Входять до налаштувань і вибирають пункт, позначений трьома точками.
  2. Переходять на вкладку «Загальні».
  3. Вказують країну та мову.

Тепер користувач буде працювати з російськомовним інтерфейсом.

Як налаштувати канали на телевізорі LG в автоматичному режимі

Ввімкнувши телевізор, потрібно вибрати канали для перегляду:

  1. За допомогою дистанційного пульта управління потрібно відкрити головне меню.
  2. У ньому вибирають налаштування та переходять до пункту, що відповідає обраному типу мовлення. Це може бути, наприклад, використання антени або супутникові канали.
  3. Буде показано меню, в якому потрібно вибрати пошук каналів. Рекомендується вказати автопошук, потім повне налаштування.

  4. Вона буде виконуватися в автоматичному режимі. Потрібно почекати не менше п'яти хвилин до того, як вона буде закінчена.

Після виходу з налаштувань меню канали будуть налаштовані і можна приступати до їх перегляду.

Ручне налаштування каналів на телевізорі LG

Пульт дистанційного керування дозволяє відкрити головне меню. Потім перейти до налаштувань. У меню потрібно вибрати ручні налаштування та перейти до процедури пошуку:

  1. Відкриється вікно параметрів. Вкажіть частоту, що дорівнює 140 кГц, швидкість 6900 і модуляцію 1280 АМ. Після цього натискають кнопку "Пуск", потім "Оновити".
  2. Почекайте, поки на цій частоті будуть знайдені відповідні канали.
  3. Далі повторно проведіть пошук на кожній з наступних частот: 178000, 186000, 194000 кГц і так далі, з кроком 8, до 210000 кГц. При цьому для швидкості та модуляції використовують ті ж значення, що і при першому пошуку.

Після закінчення процедури та виходу з налаштувань можна буде переглядати знайдені канали.

Як відключити автооновлення

Деяких користувачів дратує повідомлення, що з'являється іноді про необхідність оновлення. Існує можливість заборонити його появу.

Щоб провести відключення, потрібно перейти в налаштування. Зайшовши в налаштування цифрових каналів, бачать опцію автоматичного оновлення, яку потрібно деактивувати.

Як налаштувати цифрові канали на старих телевізорах LG

Для пошуку каналів зробіть таке:

  1. Увійти в налаштування за допомогою дистанційного пульта.
  2. Переходять до розділу «Канали».
  3. Вибирають як джерело ефірне телебачення.
  4. Вказують автопошук і натискають «Виконати».

Після завершення з'явиться відповідне повідомлення.

Налаштування IPTV на телевізорі Smart LG

Застосування Smart LG дозволяє скористатися додатковими можливостями. Вони включають:

  1. Буде можливість відтворення контенту, отриманого через інтернет.
  2. Буде доступний запуск програм, ігор, перегляду інтернету через браузер.
  3. Smart LG дозволяє скористатися додатковими функціями.

Для проведення підключення необхідний доступ до інтернету, а також обліковий запис на сайті виробника. Провести реєстрацію можна так:

  1. За допомогою пульта дистанційного керування входять у головне меню і вибирають кнопку для входу в аккаунт.
  2. Треба натиснути на кнопку реєстрації.
  3. Вказують адресу своєї електронної пошти. При реєстрації на неї буде надіслано перевірочне посилання, яким треба перейти. Після цього обліковий запис буде активовано.
  4. Щоб відкрити персональну сторінку, увійдіть з головного меню до свого облікового запису, ввівши логін і пароль. Щоб заходити автоматично, при вході позначте галочкою рядок «Залишатися в системі».

Наявність облікового запису LG дозволяє зробити наступне:

  1. Після входу на головну сторінку облікового запису відкриється доступ до програм, доступних користувачеві в цій країні. Серед них є як платні, і безкоштовні. Потрібно вибрати відповідні.
  2. Визначивши, який додаток необхідний, натискають кнопку «Install». Якщо воно платне, необхідно внести відповідну суму.
  3. Зазвичай для додатків звичайним місцем встановлення є каталог More домашньої сторінки. Зазвичай при інсталяції в ручному коригуванні немає необхідності.

Для того, щоб повною мірою скористатися можливостями Smart LG, встановіть програму SS IPTV. Після його запуску на екрані з'являться іконки різних каналів. Натиснувши на них, можна отримати доступ до перегляду.

У цьому випадку доступ до телеканалів здійснюватиметься через інтернет без необхідності використовувати додатково супутникове мовлення або прийом ефірних каналів. Можна підключатися за допомогою кабелю або через WiFi. В останньому випадку повинен використовуватися модуль для роботи з бездротовими мережами.

Кабельне підключення здійснюється наступним чином:

  1. Для цього рекомендується використовувати маршрутизатор. Кабель, яким інтернет надходить від провайдера, підключають до гнізда WAN.
  2. З'єднувальний мережний кабель з одного боку підключають до маршрутизатора в один із гнізд LAN (зазвичай їх є 4). З іншого боку - до відповідного роз'єму на телевізорі або приставці.

  3. Відкрийте головне меню телевізора. Доступ до нього можна отримати, натиснувши відповідну клавішу дистанційного пульта керування.
  4. Наберіть налаштування та переходьте до розділу, присвяченого мережевим з'єднанням.
  5. Виберіть пункт «Налаштувати підключення», перейти до списку доступних мереж і натиснути на рядок «Дротова мережа».
  6. Клікніть по «Оновити».
  7. Зачекайте кілька десятків секунд, доки з'єднання встановиться. Після цього можна буде вийти з налаштувань.

При використанні WiFi підключення здійснюється аналогічним чином:

  1. Увімкніть телевізор і роутер.
  2. За допомогою дистанційного пункту управління відкрийте на екрані головне меню та вибирають роботу з налаштуваннями.
  3. Перейдіть до установки параметрів мережі та оберіть «Мережне підключення».
  4. У списку наявних опцій виберіть рядок «Бездротова мережа».
  5. Буде показано список усіх доступних бездротових мереж у цьому місці. Потрібно вибрати домашню мережу, що створюється роутером.
  6. Вводять пароль. Через кілька секунд з'явиться піктограма підключення. Натискають кнопку «Готово».

Тепер з'єднання встановлено. Щоб його протестувати, на телевізорі необхідно запустити браузер і відкрити якийсь сайт.

Користувачеві може бути корисна інструкція з налаштування телевізора LG

Як налаштувати зображення на телевізорі LG

На телевізорах LG можна налаштувати зображення. Для цього потрібно за допомогою дистанційного пульта відкрити головне меню. У розділі «Зображення» користувач отримає доступ до налаштувань яскравості, різкості, контрастності та насиченості кольору.

Можливі проблеми та їх вирішення

Питання експерту Немає зв'язку з інтернетом

Потрібно перевірити правильність налаштування та підключення. Важливо переконатися, що інтернет надходить до будинку. Якщо використовується бездротовий зв'язок, потрібно перевірити, чи достатньо сильний сигнал у домашнього роутера. Проблеми у функціонуванні

Насамперед потрібно поставити останню версію прошивки. Якщо це не допомогло, потрібно звертатися до сервісу. Вигоряє матриця

Для ремонту необхідно звертатися в сервіс.

У процесі роботи можуть виникати різні проблеми. Якщо вони трапляються. Необхідно визначити причину та усунути її. Далі розказано про найпоширеніші види проблем:

  1. Компанія LG постійно займається вдосконаленням своїх продуктів. Одним з найважливіших напрямів є робота над розвитком програмного забезпечення. Постійно випускаються нові прошивки. Які потрібно встановлювати. Якщо користувач нехтує цим, можливе виникнення різних проблем.
  2. Технічні проблеми пов'язані або з порушенням умов експлуатації, або з тим. Що телевізор використовується протягом тривалого терміну. У такій ситуації може допомогти фахівець, який проведе діагностику, встановить причину несправності та проведе потрібний ремонт.
  3. Іноді якість зображення погіршується через те, що вигоряє матриця. У таких випадках необхідно звернутися до сервісу.
  4. Проблеми можуть виникати внаслідок помилок у процесі експлуатації. Часто це пов'язано з неконтрольованим втручанням маленьких дітей.
Іноді проблеми можуть виникати через те, що ремонт проводив недостатньо досвідчена людина. Власник іноді може вважати, що ремонт буде нескладним. Але якщо у нього немає необхідного рівня професіоналізму, в результаті можуть виникнути додаткові проблеми.

Телевізори LG відомі високою якістю. Після правильно зробленого налаштування вони забезпечать можливість близьким отримувати задоволення від домашнього кінотеатру. У разі серйозних проблем буде краще, якщо ремонтом займеться професіонал.