Як дізнатися IP-адресу людини у ВК

Anonim

Щоб зрозуміти, як дізнатися IP адресу людини в ВК, слід зрозуміти, що являє собою номер АйПі і яку роль відіграє в світі інтернету.

Що таке IP-адреса і навіщо вона потрібна

IP-адреса користувача – це цифрова комбінація і у кожної людини вона своя. Унікальний числовий ідентифікатор належить до приладу, який фіксується в комп'ютерній мережі.Ця адреса працює за протоколом TCP/IP. Ці цифри надаються інтернет-з'єднанню, яке, у свою чергу, пов'язане з комп'ютерною або планшетною технікою, з якою виходять у мережу. У світовій та локальній мережі потрібна глобальна унікальність адреси і вона прихована від загального доступу. Дізнатися IP-адресу потрібно у низці ситуацій:

  • видати інформацію про його провайдера;
  • з'ясувати адресу проживання людини;
  • повідомити додаткові відомості про власника АйПі.

Як дізнатися свою IP-адресу

Знайти дані можна в основному меню, у вкладці «Мережа та Інтернет». Якщо ввести це питання в інтернет, то інтернет-система відразу видасть публічну адресу протоколу, але існує також внутрішня адреса. Дізнатися свою адресу дозволять такі сучасні утиліти, як: 2IP, WhatIsMyIP та IP-Ping. Щоб отримати розширену інформацію або внутрішній АйПі, скористайтеся програмою «Командний рядок».Покрокова інструкція:

  1. Завантажити програму.
  2. Запустити її від імені адміністратора.
  3. У вікні, введіть команду ipconfig.
  4. Підтвердити дії клавішею Enter.
  5. Переглянути отримані дані.

На екрані з'явиться інформація, серед якої потрібно знайти рядок IPv4. навпаки цього значення людина побачить код формату 192.168.1.40, який і є внутрішньою IP-адресою комп'ютерного пристрою.

Як дізнатися IP-адресу людини у ВК

АйПі відноситься до категорії таких відомостей, як паспортні дані або цифрове значення банківської картки людини. Якщо з власною IP-адресою все дуже просто, дізнатися дані іншої людини - проблематично. Це кодування є персональними даними зареєстрованого користувача і не може розголошуватись адміністрацією ВКонтакте.Незважаючи на те, є кілька способів, які дозволяють пізнати його.

Запит до правоохоронних органів

Сервіс IPlogger

Можна скористатися допомогою програми Iplogger, яка направить користувачеві ВК приховане посилання, яка зможе скопіювати (згенерувати) IP-адресу. Алгоритм дій:

  1. Зайти на сайт Iplogger.
  2. Зайти в основне меню сервісу та вибрати варіант «Посилання/Малюнок».
  3. Прописати посилання сторінки ВК за якою потрібна інформація та придумати актуальне посилання.
  4. Підтвердити дії клавішею «Отримати код логера».
  5. У новому вікні взяти посилання з пункту «Коротке посилання від Google».

Після цього потрібно написати власнику сторінки ВКонтакте лист із прихованим посиланням, яке дозволив сформувати сервіс, та надіслати його.Коли людина пройде цим посиланням, вона потрапляє на сторінку, яку зашифрувала програма. Саме там генерується IP-адреса людини.

Сервіс 2IP шпигун

Існує не менш надійний сервіс під назвою «Шпигун». Щоб користуватися розширеним функціоналом утиліти, потрібна реєстрація. Подальша інструкція:

  1. Зайти на сервіс і вибрати зображення.
  2. Прикріпити до нього шпигунське посилання.
  3. Відправити контакту до ВК.

Коли контакт буде переглядати зображення, система надіслати дані про його адресу в програму. Краще проводити цю процедуру через особисті повідомлення або розмістити вибрану картинку на стіні. Сайт 2ip.ru - цілком легальний сервіс, який дозволяє дізнатися IP за короткий період часу.

Як дізнатися місце розташування людини по ВК Зробити це можна тільки після того, як людині буде відома IP-адреса особи. Чиє місце розташування необхідно визначити. Ви можете скористатися послугами сервісу whoer.net. алгоритм дій:

  • увійти на офіційний сайт програми;
  • перейти до розділу whois;
  • ввести IP-адресу особи.

Після того, як введені дані будуть оброблені, з'являться відомості за часовим поясом, розташуванням та операційною системою користувача. Інформації вкрай мало, і вона обмежується назвою міста. Нерідко, коли отримані відомості, які відображає система, є правдивими.

Часті питання

IP-адреса є важливим параметром комп'ютерної техніки. За його допомогою здійснюється ідентифікація пристрою, з якого виходять у мережу.

Питання експерту Чи може дізнатися IP за допомогою електронного листування?

Раніше можна було з'ясувати IP з листа з електронної пошти, але зараз цей спосіб вже не працює через оновлене шифрування даних. Зробити це можна було через вкладку «Властивості листа» Які ще утиліти допоможуть дізнатися про дані?

Надійніше користуватися тими програмами, інструкція яких наведена вище, але також пропонуються утиліти: 2IP, WhatIsMyIP та IP-Ping Я чув, що легко дізнатися дані на сторінці людини

Немає жодних прихованих кнопок усередині Вконтакте, натискання яких допоможе обчислити ip-адресу людини. Знайшла кілька оголошень в інтернеті, що досвідчені айтішники готові зламати сторінку ВК та надати дані за адресою

Це шахраї. Користуватися послугами таких людей – це даремно викинуті гроші. Їхні оголошення – це тимчасові посилання, які швидко блокуються системою, але за цей час ошуканець встигає отримати кілька заявок

Довіряти сучасним утилітам не варто, тому що адреси АйДі часто шифруються, а в і «тіло» закрадаються свідомо неправдиві відомості. Людина повинна розуміти, що реальну інформацію про IP-адреси користувача ВКонтакті можна лише через офіційне звернення до правоохоронців органів у своєму регіоні. Для цього мають бути вагомі причини.