Кросівки на великій підошві

Anonim

Вітаю! Я, як багато хто з вас, обожнюю носити унікальний і яскравий одяг. Це також стосується взуття. І ось нещодавно я захотіла придбати нову модель кросівок на високій платформі. Але я не хотіла купувати якусь звичайну пару - мені потрібна була найкраща!

Для мене було важливо, щоб нове взуття красиво виглядало на нозі, робило мене трохи вище і при цьому не виглядало так, ніби я вкрала його у хлопця з 40-м розміром ноги. Крім цього, для мене має не менше значення матеріал, з якого виготовлялися кросівки, а також якість пошиття.

Для того щоб знайти найбільш відповідне для себе взуття, я перелопатила весь інтернет і переглянула всі модні акаунти в соціальних мережах.На основі своїх пошуків я склала невеликий рейтинг, до якого входить 10 різних кросівок на великій підошві. Саме він допоміг мені визначитися з вибором!

Рейтинг найкращих кросівок на великій підошві

Найменування Опис Ціна Рейтинг
adidas Originals FYW XTA Всім відомий бренд Adidas випустив цю модель у стилі початку 2000-х років відносно недавно. І вже з того моменту нова пара зацікавила мене з кількох причин. По-перше, вона виготовлена ​​із чорного нубука та бежевої сітки. По-друге, на носінні є безліч маленьких отворів, які були виготовлені поліпшення повітропроникності.

Також, варто відзначити незвичайну систему шнурівки в кросівках – чорна мотузка переплітається над язичком, а фіксується завдяки пластиковим кільцям.

12 990 рублів. ★★★★★
Asics Gel-BND Unity Спершу хотілося б відзначити, що японський бренд Asics досить рідко випускає кросівки на підошві. Але представлена ​​модель стала винятком. Варто відзначити, що вона має досить незвичайний дизайн, виконаний за силуетами триатлонових кросівок.

Особисто на своєму досвіді можу сказати, що пара дійсно дуже зручна в носінні. І не дивно – адже всередині є гелева підошва.

Зараз модель стала актуальною завдяки своїй середній вартості та стильному зовнішньому вигляду. Крім того, велику популярність кросівкам також дав великий ряд привабливих кольорів. Особисто мені дуже сподобалася блакитна.

6 790 рублей. ★★★★★
Balenciaga Triple S Це одна з найгучніших моделей взуття в даному рейтингу. І я більш ніж впевнена, що ви точно вже неодноразово про неї чули.

Таку популярність можна пояснити незвичайною формою кросівок, максимально великою кількістю забарвлень і тим, що їх носить безліч зірок.

Также, не можу не відзначити, що при грамотному поєднанні цієї пари кожна може створити неймовірно стильні образи.

Однак, як мені здалося, насправді це марна покупка, яка може сильно вдарити по гаманцю. Більше того, в експлуатації представлена ​​модель дуже незручна – кросівки мають настільки велику підошву, що їх просто важко носити.

75 000 – 80 000 рублей. ★★★★★
Converse Camp Daisies Platform Chuck Taylor All Star Chuck Taylor All-Star це легендарна лінійка кед, випущених компанією Converse..

Однак, взуття полюбилося в суспільстві далеко не відразу. Кеди стали такими популярними тільки після того, як їх помітив відомий баскетболіст Чай Тейлор, який був буквально вражений дизайном та зручністю взуття.

Крім того, в лінійці було випущено величезну кількість дизайнів, виконаних у різних матеріалах. Не можна не відзначити також те, що всередині є зручна анатомічна устілка.

Не можу не відзначити незвичайний дизайн взуття, завдяки якому воно з першого погляду запало мені в душу.

8 499 рублей. ★★★★★
Fila Sandblast Low Практично всі моделі, випущені італійською компанією Fila, мають високу підошву, і цей випадок не став винятком.

Представлена ​​модель виконана з натуральної шкіри, а підошва відрізняється високоякісною гумою з унікальним протектором, завдяки чому кросівки добре зчіплюються з поверхнею.

Хотілося б відзначити, що ця пара без жодних сумнівів може стати однією з найкращих у цьому рейтингу - вона відрізняється невисокою вартістю, стильно виглядає і комфортна в носінні. Особисто для мене це ідеальний варіант для взуття на кожен день!

6 500 рублей. ★★★★★
New Balance Fresh Foam 1080v10 Представлена ​​модель відрізняється від решти представлених у цьому рейтингу своїм незвичайним дизайном. Однак, як на мене, подібне взуття важко правильно поєднувати з одягом для створення стильного образу.

При цьому варто відзначити, що дизайн був спеціально розроблений інженерами компанії для забезпечення максимального захисту ніг від пошкоджень.

Крім цього, пара може похвалитися ароматизуючою підошвою, доповненою підміткою з канавками гнучкості. У зв'язку з цим описана пара кросівок на підошві більше підійде професійним бігунам на змаганнях, ніж для носіння у повсякденному житті.

14 990 рублей. ★★★★★
Nike Air Max Verona Представлена ​​пара стала моїм фаворитом у даному рейтингу! І не дивно, у неї ідеальний підйом, який гармонійно поєднується з моєю статурою.

Крім того, підошва відрізняється унікальною ароматизацією Air Max, завдяки чому кросівки ідеально сидять на нозі.

В лінійці також є велика кількість привабливих забарвлень, серед яких ви точно зможете знайти найбільш відповідну до стилю.

Не можна не відзначити матеріали, з яких виготовлялася модель: Вгорі можна побачити гладку шкіру, яка чудово поєднується з текстурованими тканинами. Крім цього, з боків гомілки є елегантний і дуже м'який бортик, що також забезпечує максимально зручне носіння.

9 699 рублей. ★★★★★
Off-White ODSY-1000 Представлені кросівки – це ще одна пара з досить унікальним дизайном. Найбільш популярною ця пара стала серед молоді, оскільки вона відрізняється зухвалим стилем та яскравими кольорами.

Основною особливістю пари можна вважати її високу підошву, яка виконана в зубчастому стилі. А зверху можна помітити відразу кілька деталей та різних матеріалів – замшу, сітку, логотип Off-White, стрілки та пояс.

Незважаючи на такий нестандартний вид кросівок, вони можуть відмінно поєднуватися практично з усіма речами в гардеробі і навіть з класикою. Напевно, саме тому представлена ​​пара також не залишила мене байдужою.

46 450 рублів. ★★★★★
Puma Deva Дана пара, виконана на високій платформі, стала новинкою, яку випустив німецький бренд Puma. Кросівки виконані в досить класичному стилі, але при цьому вона все одно виглядає неймовірно стильно.

Основною особливістю представленої моделі вважається прогумова підошва, яка ідеально скріплюється навіть зі ковзними поверхнями. Але, при цьому, верх кросівок виконаний із замші, що й привернуло мою увагу.

Пара без жодних сумнівів зможе вписатися в гардероб ділової дівчини, яка цінує моду і стежить за нею.

6 599 рублей. ★★★★★
Reebok Aztrek Double Mix Trail Кросівки виготовлені силуету, який був популярним у 90-х роках, через що вони можуть чудово підійти любителям ретро стилю.

У цьому випадку виробник також використовував замшу, яку доповнив текстильними вкладками.

Крім цього, не можна не відзначити високу підошву, доповнену покращеною амортизацією, яка неймовірно зручна як при звичайній ходьбі, так і при бігу.

4 890 рублей. ★★★★★

adidas Originals FYW XTA

Плюси та мінуси Рельєфна підошва, завдяки якій кросівки ідеально підходить до всіх подій, навіть для подорожі до гор. Відмінно зберігають тепло за мінусової температури. Велика кількість симпатичних кольорів. Навряд чи пара підійде для носіння у літній сезон. Висока вартість. Якість швів та матеріалів 10 Дизайн 8 Зручність носіння 8 Разом 8.7.

ASICS Gel-BND

Плюси та мінуси Завдяки гелевій підошві з додатковою амортизацією кросівки дуже зручні у носінні. Влітку у них зовсім не спекотно. Пара абсолютно не підходить для шкарпетки у зимовий сезон. Дуже швидко з'являються заломи. Якість швів та матеріалів 9 Дизайн 7 Зручність шкарпетки 9 Разом 8.3

Balenciaga Triple S

Плюси та мінуси Велика кількість різних кольорів. Взуття виготовлене лише з натуральних якісних матеріалів. Внутрішнє оздоблення добре пропускає повітря. Нечувана вартість. Кросівки дуже важкі через велику платформу. Світлі забарвлення швидко брудняться. Якість швів та матеріалів 10 Дизайн 8 Зручність шкарпетки 6 Разом 8.

Converse Camp Daisies Platform Chuck Taylor All Star

Плюси та мінуси Кеди дуже легкі і навіть при довгій носінні нога не втомлюватиметься. Взуття також виготовлене з якісних матеріалів. Цю модель можна поєднувати з великою кількістю різних образів. Недовгий термін носіння - у багатьох кеди через рік втрачають свою красу. Оскільки це кеди, вони можуть промокати.Якість швів та матеріалів 10 Дизайн 10 Зручність шкарпетки 10 Разом 10.

Fila Sandblast Low

Плюси та мінуси Незважаючи на досить невисоку вартість, представлена ​​пара дуже зручна в носінні. У такому взутті ноги не втомлюються навіть після цілого дня. Не можна поміняти устілку. Не дуже якісно склеєна підошва із верхньою частиною. Дуже маркі. Якість швів та матеріалів 7 Дизайн 8 Зручність шкарпетки 9 Разом 8.

New Balance Fresh Foam 1080v10

Плюси та мінуси Амортизуюча підошва, що має лазерне гравіювання. Підходять для бігу. Завдяки особливій конструкції моделі, яку розробляли інженери бренду, представлені кросівки забезпечують захист сухожиль від натирань. Не найпривабливіший дизайн. Описана модель підійде не всі образи.Якість швів та матеріалів 10 Дизайн 5 Зручність носіння 10 Разом 8.3.

https://www.youtube.com/watch?v=Oao2ak6cxU8

Nike Air Max Verona

Плюси та мінуси Усередині моделі вставлена ​​особлива гнучка подушка, яка підвищує гнучкість кросівок. Дуже стильно виглядає на нозі. У процесі створення використовуються лише натуральні матеріали. Висока вартість. Якість швів та матеріалів 10 Дизайн 10 Зручність шкарпетки 10 Разом 10

Off-White ODSY-1000

Плюси і мінуси Незвичайний вид моделі, завдяки чому ви точно виділятиметеся з натовпу. Низ виконаний із якісної гуми, що забезпечує максимальне зчеплення зі слизькими поверхнями. Неймовірно висока ціна. Дані кросівки не підійдуть для носіння щодня.Якість швів та матеріалів 10 Дизайн 7 Зручність носіння 9 Разом 8.7.

Puma Deva

Плюси та мінуси Дуже мило виглядають на ніжці. Низ виконаний із якісної гуми, що забезпечує максимальне зчеплення зі слизькими поверхнями. Неймовірно висока ціна. Дані кросівки не підійдуть для носіння щодня. Якість швів та матеріалів 8 Дизайн 7 Зручність шкарпетки 10 Разом 8.3.

Reebok Aztrek Double Mix Trail

Плюси та мінуси Незвичайний дизайн, який дозволить вам виділитися. Багато яскравих кольорів. Кросівки підійдуть не до всього одягу. Підошва швидко брудиться. Більше того, її складно чистити. Якість швів та матеріалів 7 Дизайн 6 Зручність шкарпетки 9 Разом 7.3

Як на мене, саме ці дві пари можуть ідеально поєднуватися з різними образами.Більше того, вони мають досить прийнятну вартість та виконані лише з якісних матеріалів. Також хочу зазначити, що одного разу я вже носила схожі кросівки і залишилася більш ніж задоволена.