Тренажер для мозку онлайн безкоштовно

Anonim

У цій статті будуть представлені найкращі онлайн-тренажери для мозку.

Рейтинг тренажерів для мозку

Як заявляє творець представленого сайту, завдяки цьому тренажеру користувач зможе покращити якість його пам'яті та уваги, що дозволить йому краще запам'ятовувати певну інформацію та концентруватися.Основною перевагою даного тренажера є те, що його необов'язково встановлювати кудись, тому що користувач може розвивати свої розумові здібності онлайн з абсолютно будь-якого пристрою.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
Cognifit Представлений тренажер дозволяє своїм користувачам тестувати те, наскільки добре їхній мозок може функціонувати. Крім того, сервіс самостійно може складати персональні програми занять та тренувань для користувачів, а в майбутньому вони матимуть змогу відстежувати статистику прогресу.Сайт оформлений дуже презентабельно, а весь інтерфейс є максимально зрозумілим. Однак, для того, щоб використовувати всі можливості цього сайту, користувачеві доведеться купувати передплату.

731 рублів на місяць. ★★★★★
Wikium Спершу даний сайт пропонує своїм користувачам проходити невелике тестування, яке дозволить визначити якість пам'яті, уваги та мислення. Після цього, ґрунтуючись на отриманих результатах, система скласти індивідуальну програму занять для користувача. У цьому тренажері також для відкриття більшої кількості можливостей буде потрібно придбання підписки.

1 500 рублів. ★★★★★
Mnemonica Створці даного сервісу стверджують у тому, що немає людей з поганою пам'яттю, існують ті люди, які вміють нею користуватися.Таким чином, користувач може навчитися користуватися своєю пам'яттю на цьому сайті, виконуючи досить легкі завдання. Також, користувач навчиться краще запам'ятовувати різну інформацію та розвине своє образне мислення. Крім цього, на сайті є різні поради для користувачів.

Безкоштовно. ★★★★★
Happymozg На сайті представленого тренажера користувач може дізнатися про те, як можна натренувати свій мозок, як покращити розумові здібності. Більше того, на представленому сайті можна перевірити рівень концентрації уваги, реакції та інших функцій мозку користувача.

Окрім цього, на сайті є різні ігри, які можуть допомогти користувачеві розвивати його навички та здібності. Рекомендується використовувати сервіс тільки на персональному комп'ютері, оскільки через мобільний пристрій це не дуже зручно.

200 рублів на місяць. ★★★★★
Petruchek У представленому сервісі зібрані найпопулярніші ігри на логіку, які користувач може легко запускати в режимі онлайн. Даний тренажер відмінно підійде для того, щоб провести невелику розминку мозку і покращити увагу.

Безкоштовно. ★★★★★
Zanimatika На представленому сайті є різні тести, які дозволяють користувачам дізнатися більше інформації про їхній мозок. Наприклад, на сайті вбудований тест під назвою «Цікава педагогіка», в результаті якого користувач зможе дізнатися приблизний вік його мозку.

Слід зазначити, що цей тренажер більше підійде для розвитку розумових здібностей саме у дітей.

Безкоштовно. ★★★★★
B-trainika Основною перевагою даного сервісу є те, що користувач може випробувати його здібності без реєстрації та абсолютно безкоштовно для того, щоб визначити, чи підходить він йому. Також, у всіх тренажерах, представлених на сайті, є своя валюта, різні титули та рейтинги.

Використовувати цей сервіс можна як на персональному комп'ютері, так і на мобільному пристрої.

500 рублів місяць. ★★★★★
MOZGOTREN

Также, користувач може самостійно вирішити собі, коли він хоче позайматися у цьому тренажері. Наприкінці він зможе отримати результати пройдених тренувань та їх статистику.

190 рублі на місяць. ★★★★★
Uplift У даному сервісі користувачеві надаються абсолютно безкоштовні ігри, які також можуть сприяти розвитку та покращенню його розумових здібностей. Більш того, даний сервіс дозволяє покращувати знання у сфері географії, історії та навіть покращує знання англійської мови.

Для складання точніше плану занять користувач повинен спочатку визначитися з напрямком, у якому хочеться розвивати навички. Однак, незважаючи на це, ігри в сервісі складені так, що завдяки їм користувач може розвивати відразу кілька навичок.

Безкоштовно. ★★★★★
Little Better Створці представленого тренажера, який спрямований на покращення розумових здібностей користувача, закликають людей змінювати їх життя на краще, розвиваючись. У цій справі користувачам можуть допомогти різні ігри, які представлені на сайті. Завдяки їм людина стає уважнішою і їй простіше концентруватися на необхідних справах. Крім цього, на сайті є кінотеатр, в якому можна дивитися різні фільми з глибоким змістом, які точно зможуть змусити задуматися.

Безкоштовно. ★★★★★

Cognifit

Інтерфейс сервісу 8 Функціону 9 Якість тренажера 7 Разом 8 Плюси та мінуси У цьому тренажері є 23 тести, завдяки яким користувач може оцінити свої когнітивні здібності. Завдяки іграм, які підбираються персонально під користувача, є можливість покращити когнітивні функції мозку. Представлений тренажер є лідером у галузі когнітивного тестування. На сайті досить важко зареєструватися.

Wikium

Інтерфейс сервісу 9 Функціону 7 Якість тренажера 6 Разом 7.3 Плюси та мінуси Представлений тренажер для мозку відмінно підійде для користувачів будь-якого віку, знань, а також освіти. Система тренажера може самостійно підбирати максимально підходящий тренажер для користувача. Користувач може стежити за своєю статистикою в даному тренажері, що дозволяє робити аналіз прогресу.Досить висока вартість.

Mnemonica

Інтерфейс сервісу 6 Функціону 7 Якість тренажера 5 Разом 6 Плюси та мінуси У цьому тренажері є спеціальні вправи, завдяки яким користувач зможе покращити свою пам'ять і запам'ятовувати більшу кількість інформації. Також, на сайті є різні способи запам'ятовування необхідної інформації. Використовуються незвичайні тренажери. Обмежений функціонал.

Happymozg

Інтерфейс сервісу 5 Функціону 6 Якість тренажера 9 Разом 6.7 Плюси та мінуси Даний сервіс дозволяє своїм користувачам перевірити якість їх концентрації, уваги та інших функцій мозку. Подано велику кількість різних ігор, які дозволять розширити межі можливостей людини. У процесі використання тренажера користувачам буває важко виробити самодисципліну.

Petruchek

Інтерфейс сервісу 4 Функціону 3 Якість тренажера 5 Разом 4 Плюси та мінуси Величезна кількість безкоштовних ігор для того, щоб трохи розминати мізки. Всі ігри дуже цікаві та різні. Цей сайт не веде статистику користувача.

Zanimatika

Інтерфейс сервісу 5 Функціону 6 Якість тренажера 3 Разом 4.7 Плюси та мінуси На сайті представлені різні тести, як для дітей, так і для дорослих. За бажанням користувач може брати участь у різних конкурсах, які відбуваються на представленому сайті. Є безкоштовні розвиваючі ігри. Цей сервіс більше підійде для дитячого користування.

b-trainika

Інтерфейс сервісу 6 Функціону 7 Якість тренажера 9 Разом 7.3 Плюси та мінуси Користувач може купувати абонемент на певну кількість днів. Можна налаштовувати складність тренажерів, а якщо користувач буде робити помилки, система буде віднімати у нього окуляри. Також у цьому тренажері регулярно проходять турніри. Досить висока вартість тренажера.

MOZGOTREN

Інтерфейс сервісу 8 Функціону 7 Якість тренажера 9 Разом 8 Плюси та мінуси Усі тренування тривають недовго, як правило, не більше 10-20 хвилин на день. Тренажери дуже прості і користувач зможе в них легко розібратися. Завдяки тренуванням, представленим у даному тренажері, користувач зможе стати уважнішим У день доступно не більше 5 тренувань.

Нижче відео, в якому розповідається про 5 способів, які можуть покращити продуктивність мозку:

Uplift

Інтерфейс сервісу 7 Функціону 8 Якість тренажера 6 Разом 7 Плюси та мінуси У даному сервісі користувачеві надаються різні безкоштовні ігри для розвитку його розумових здібностей. Кожна гра може одночасно розвивати кілька навичок користувача. Користувач може відстежувати свої успіхи у статистиці. Немає.

Відео, в якому розповідається про вправу на розвиток мозку, представлено за посиланням:

Little Better

Інтерфейс сервісу 3 Функціону 5 Якість тренажера 7 Разом 5 Плюси та мінуси Користувач на сайті може ознайомитися з величезною кількістю різної інформації, яка дозволить йому розширити його межі. Є величезна кількість ігор, здатних розвивати пам'ять та інтелект користувача.Є віртуальний кінотеатр, де користувач може дивитися фільми. Незрозумілий інтерфейс веб-сайту.

В відео розповідається про вплив, який можуть на мозок користувача тренування: