Тариф на МегаФоні «Максимум»

Anonim

У 2020 році у списку тарифних планів оператора Мегафон відбулися серйозні зміни. Додалися нові пропозиції, а основною лінійкою стала серія ТП "Без переплат". Вона пропонує клієнтам тарифи для задоволення найрізноманітніших потреб від інтернету до постійних дзвінків та SMS.

Опис тарифу «Максимум»

Флагманським у лінійці є тарифний план «Максимум». Його назва говорить сама за себе. Адже ТП пропонує користувачеві значний пакет послуг, який змушує зробити вибір саме на користь «Максимуму». За 1000 р/міс клієнт отримує:

  • 1500 хвилин на дзвінки по всій країні;
  • безлімітний інтернет;
  • работа месенджерів при нульовому балансі;
  • безкоштовна роздача трафіку;
  • 300 SMS.

Середньостатистичного користувача такого обсягу пакета буде більш, ніж достатньо. Адже йому не доведеться турбуватися про кількість гігабайт, що залишилися. Інтернет тут безлімітний, отже, немає обмежень.

Ще одна крута фішка полягає в наявності цілих 1500 хвилин на дзвінки по Росії. Причому безкоштовні дзвінки можна здійснювати не лише на MegaFon, а й на номери інших операторів. Але якщо пакет хвилин і СМС, який надається на місяць, все-таки закінчиться, діятимуть такі розцінки:

  • звонки всередині мережі – 0 р/хв;
  • дзвінки на номери інших операторів – 1, 5 р/хв;
  • SMS у домашньому регіоні – 2, 2 р;
  • СМС по Росії – 3, 5 р.

Також додатково оплачуються дзвінки в інші країни та відправлення MMS незалежно від того, вичерпаний чи ні у клієнта пакет хвилин і СМС. Вартість цих послуг така:

  • дзвінки до країн СНД, Грузії, Абхазії, Південної Осетії та України – 39 р/хв;
  • виходять на європейські номери – 59 р/хв;
  • дзвінки номерів з інших країн – 79 р/хв;
  • дзвінки через супутниковий зв'язок – 313 р/хв;
  • MMS по Росії - 9, 9 рублів.

Крім послуг, які вже входять до пакету на «Максимумі», клієнт отримує безкоштовний доступ до сервісу Мегафон ТБ. Через нього можна дивитися фільми, серіали та телеканали.А ще на даному тарифному плані діє VIP-статус користувача, який надає пріоритетне обслуговування та подарунки від партнерів оператора.

Плюси та мінуси тарифу

При всіх своїх перевагах тарифний план «Максимум» не є ідеальним. Поряд із незаперечними плюсами у нього є й недоліки. Все це обов'язково потрібно враховувати перед переходом на цей ТП.

Плюси та мінуси Безлімітний інтернет Великий пакет хвилин та СМС Використання месенджерів навіть за нульового балансу Розмір абонентської плати

Виходить, що єдиним недоліком тарифу є його висока ціна. Втім, навіть один мінус здатний перекрити всі переваги. Тим більше у випадку, коли йдеться про гроші. Тому рекомендується ще раз задуматися, чи дійсно вам необхідний такий пакет послуг за таку абонентську плату.

Як підключити тариф «Максимум» на МегаФоні

Принцип підключення тарифного плану залежатиме від того, чи є ви чинним клієнтом MegaFon.Так, якщо ви плануєте перейти з SIM-картки іншого оператора, активувати тариф Максимум рекомендується в салоні зв'язку оператора. Вирушаючи в офіс, не забувайте взяти з собою паспорт, оскільки він знадобиться для укладання договору.

Діючим клієнтам оператора підключити тариф набагато простіше. А ще вони мають значно більше способів виконати операцію:

  • особливо звернутися до офісу;
  • зателефонувати до служби підтримки за коротким номером 0505;
  • скористатися командою 7891;
  • надіслати СМС зі словом «ТАК» на номер 05007896;
  • скористатися особистим кабінетом на сайті megafon.ru або в мобільному додатку.

Детально розписувати кожен представлений спосіб немає особливого сенсу. Надіслати СМС, зателефонувати за вказаним номером або звернутися до офісу зможе навіть новачок.Але, як не дивно, проблему можуть статися з найзручнішим варіантом підключення, який вказаний останнім у списку.

Керувати послугами через особистий кабінет дійсно дуже зручно. Увійти до нього можна на сайті megafon.ru або в однойменному мобільному додатку для Android та iOS. Щоб увійти до ЛК, потрібно вказати номер телефону та одноразовий код, який прийде у відповідному СМС. Далі можна буде задати постійний пароль.

Щоб перейти на «Максимум» через особистий кабінет, знадобиться:

  1. Відкрити особистий профіль;
  2. Перейти до розділу «Мій тариф».
  3. Клікнути по заголовку «Змінити тариф».
  4. Вибрати у списку ТП «Максимум» та натиснути кнопку «Перейти на тариф».

Після виконання цих чотирьох кроків буде проведено зміну тарифного плану. Новий ТП почне працювати відразу після виконання зазначених дій. А розрахунковий період буде розпочато з того моменту, коли було оформлено перехід.

Зверніть увагу, що для переходу на «Максимум» на особовому рахунку має бути мінімум 1010 рублів.

Як налаштувати тариф

Тарифний план «Максимум» не передбачає регулювання пакетів хвилин та СМС. Але водночас клієнту ніхто не забороняє підключити одну чи кілька додаткових послуг. Наприклад, оформити передплату на сервіс, що сподобався, або скористатися спеціальною пропозицією для спілкування в роумінгу.

Все це вже не стосується тарифу «Максимум». Тому залишається лише згадати, що управління послугами найзручніше здійснювати через особистий кабінет користувача. Він доступний як на сайті Мегафона, так і в офіційному додатку.

Як відключити

Клієнт MegaFon може не тільки перейти на «Максимум», але й за необхідності змінити тарифний план на цікавішу для себе пропозицію. Процес виконання операції відрізнятиметься залежно від того, чи хоче людина продовжувати користуватися послугами оператора.

Якщо ви точно для себе вирішили, що хочете перейти на іншого оператора, рекомендується особисто звернутися до офісу Мегафон. Саме там виконується розірвання договору. Вирушаючи в салон зв'язку, не забудьте взяти з собою паспорт.

У випадку, якщо ви плануєте залишитися на MegaFon, відключення «Максимуму» здійснюється шляхом переходу на інший тариф. Здійснити задумане можна кількома способами:

  • звернутися до клієнтського офісу;
  • зателефонувати до техпідтримки за номером 0505;
  • відправити смс;
  • скористатися USSD-командою;
  • здійснити перехід через особистий кабінет.

За кожним тарифним планом закріплена спеціальна USSD-команда та унікальний номер, через який здійснюється підключення. Тому в даному матеріалі ми не можемо вказати конкретні команди та координати для надсилання SMS.

Альтернатива тарифу

«Максимум» – це лише один із безлічі тарифних планів, які пропонує компанія Мегафон. Навіть у її лінійці є безліч альтернативних пропозицій, здатних стати вигіднішими для клієнта. Наш спеціаліст готовий розповісти про найкращі тарифи, що становлять конкуренцію «Максимуму».

Проблеми та рішення Який ще можна обрати тариф для інтернету та спілкування?

Найкращим варіантом є ТП «Все». На відміну від "Максимуму", він коштує всього 600 рублів за місяць використання. А тутешній пакет послуг передбачає наявність 600 хвилин, 300 СМС та 50 Гб трафіку з безлімітними месенджерами та соцмережами. Чи є тариф з необмеженими кількостями хвилин?

На жаль, такі тарифікації не передбачені у лінійці MegaFon. Натомість є пропозиції на 2500 та 5000 хвилин. Це тарифні плани «VIP» та «Преміум» відповідно. Який тариф вибрати, якщо я рідко користуюсь послугами зв'язку?

Оптимальним варіантом стане ТП "Переходь на нуль" або "Посекундний". Там відсутня абонентська плата. А послуги оплачуються за фактом виходу в інтернет, здійснення дзвінка чи надсилання СМС.