Як вивести гроші з Теле2 на картку Ощадбанку

Anonim

За кількістю послуг оператор Теле2 нічим не поступається своїм старшим побратимам, таким як Мегафон, Білайн або МТС. Надаються тут і багато фінансових послуг, пов'язаних з коштами та їх виведенням. Наприклад, абоненти можуть вивести гроші з Теле2 на картку Ощадбанку – спеціально для цього тут працює сервіс «Переклади та платежі» Теле2:

  • На банківську картку;
  • На банківський рахунок;
  • На віртуальну карту Теле2.

Користуватися сервісом «Переклади та платежі» дуже легко – для цього на сайті Теле2 передбачені прості форми, куди вводяться реквізити платежів, що проводяться. Надіслати гроші зі свого рахунку на картку можна і за допомогою SMS-команд – про них буде розказано в нашому огляді.

Виведення грошей на банківську картку

Що потрібно для того, щоб вивести гроші з Теле2 на карту Ощадбанку або будь-якого іншого російського банку? Для цього потрібно озброїтися мобільним телефоном і відправити з нього SMS на номер 159 з наступним вмістом – «card 1111111222233334444 2500», де число 111122223333444 є номером картки, а число 2500 є сумою, що відправляється. Через кілька хвилин вказана сума буде зарахована на вказану картку, після чого ви можете зняти гроші з сім-картки Теле2 готівкою в банкоматі.

Якщо ви не бажаєте зв'язуватися з відправкою SMS, спробуйте надіслати грошовий переказ за допомогою простої форми, розташованої на сайті https://tele2.ru/payments. Тут зазначаються такі дані – номер телефону платника, сума переказу та номер картки. Після введення суми, ви відразу побачите підсумкову суму з комісією Після натискання на кнопку «Сплатити» кошти відправляться на вказану банківську картку. Якщо ви часто надсилаєте перекази і хочете отримати інструмент для швидкого відправлення коштів, запишіть у свій телефон USSD-команду 1591номер_картисума - за допомогою цієї команди ви зможете швидко надіслати кошти на вказану банківську картку.

Тарифи та обмеження

Які розцінки на виведення коштів з Теле2 на банківські картки? Мінімальна сума переказів становить 50 рублів, максимальна – 15000 рублів, максимальна сума на добу – 15000 рублів, максимальна кількість переказів – не більше 50, розмір комісії – 5, 75%, але не менше 40 руб.

Виведення грошей з Теле2 на банківський рахунок

Оператор Теле2 пропонує своїм абонентам можливість надсилання коштів за довільними банківськими реквізитами.Завдяки цьому ми можемо вивести гроші зі свого рахунку, наприклад, на Ощадкнижку. Для цього необхідно скористатися USSD-командою 135. Тут ви зможете зробити переказ у будь-який банк. Також передбачено можливість відправлення коштів з картки на картку, з мобільного на картку. Тут можна подивитися історію операцій, попрацювати з прив'язаними картами. Вартість однієї операції з переказу коштів на банківські картки становить 5%.

Переказ грошей на віртуальну картку Теле2

На жаль, сервіс випуску віртуальних карт був закритий, висновку неможливий.

Виведення грошей через сторонні сервіси

В якості прикладу виведення коштів через сторонні сервіси ми розглянемо виведення грошей з Теле2 на Ківі. Для цього нам потрібно зареєструвати Ківі-гаманець на номер, що використовується, після чого зайти в розділ «Поповнити гаманець» і вибрати пункт поповнення з мобільного телефону.

Далі вибираємо оператора Теле2 і вказуємо суму, що виводиться.Розмір комісії за цю операцію становить 9,9%. Але якщо суми переказів становлять від 1 до 1000 рублів, то комісія за такі платежі не стягується. Також потрібно враховувати, що подальший виведення грошей з Ківі-гаманця може проводитися з комісією