Плеєр для Андроїд

Anonim

На даний момент операційна система Android зробила все можливе, що власнику пристрою було максимально незручно слухати музику з вбудованого плеєра смартфона або планшета, оскільки функціонал програми не відповідає мінімальним вимогам користувача.

Зрозумівши це, розробники програмного забезпечення стали створювати свої власні плеєри, які власники гаджетів могли б завантажити та встановити на свої пристрої.

Рейтинг плеєрів для Андроїд - безкоштовні програми

Додатків стало так багато, що просто необхідно було створити рейтинг безкоштовних плеєрів для Android.

AIMP

AIMP для операційної системи Android - це перенесення популярного музичного плеєра для персональних комп'ютерів, яке славиться своїми розширеними можливостями налаштування звуку. Це особливість AIMP розробник також перенесли його портативну версію для мобільних гаджетів. До цього варто додати, що плеєр підтримує практично всі доступні формати аудіофайлів.

З особливостей можна виділити також те, що AIMP працює за системою плейлистів, тобто користувач додає аудіофайли до конкретних списків музики, які він хоче прослухати. Вбудованої фонотеки у додаток немає.

Вартість 10 Якість звуку 9 Витрата батареї 6 Інтерфейс 7 Необхідна пам'ять пристрою 9 Разом 8.2 Зручний музичний плеєр з розширеними налаштуваннями еквалайзера та додатковими режимами звуку.

Відео-огляд плеєра AIMP для операційної системи Android

https://www.youtube.com/watch?v=a5oHmEPU0hw

jetAudio

Цей плеєр просто необхідний тим, хто звик самостійно налаштовувати якість звучання аудіофайлів. JetAudio містить до 20 доріжок еквалайзера, які відповідають за всі існуючі особливості звуку. Варто додати до цього також величезний список форматів, що підтримуються, в які входять:

  • wav;
  • mp3;
  • ogg;
  • flac;
  • m4a;
  • mpc;
  • tta;
  • wv;
  • ape;
  • mod;
  • spx;
  • opus;
  • wma;
  • mid та інші.

З мінусів можна виділити неприємний інтерфейс програмного забезпечення, який до того ж не перекладено російською мовою.

Вартість 10 Якість звуку 10 Витрата батареї 7 Інтерфейс 5 Необхідна пам'ять пристрою 8 Разом 8 Плеєр з приголомшливими можливостями налаштування звуку, проте має відштовхуючий інтерфейс.

Neutron Music Player

плейер Нейтрон виділяється з інших додатків подібного роду своїм підходом до обробки звуку. Справа в тому, що Neutron Music Player працює на власному "движку", тобто відтворення файлів у програми не залежить від даних операційної системи Android. Нейтрон працює за власними алгоритмами, що дозволяє будь-яким файлам досягати звучання Hi-Fi класу.

З плюсів також можна виділити:

  • підтримка візуального еквалайзера;
  • ЦОС ефекти;
  • 32/64 бітна обробка аудіофайлів.

На жаль, плеєр, який на крок вперед у технічному плані, сильно відстає в частині інтерфейсу. Користувач довго звикатиме до управління додатком.

Вартість 10 Якість звуку 10 Витрата батареї 8 Інтерфейс 3 Необхідна пам'ять пристрою 7 Разом 7.6 Неймовірно потужний плеєр із жахливим інтерфейсом.

BlackPlayer

Розглядається плеєр знайшов ідеальне співвідношення можливостей настроюваного звуку, фішок відтворення аудіофайлів і зручного і приємного інтерфейсу, про що свідчать безліч позитивних відгуків про роботу програми. Єдиним мінусом цього програмного забезпечення можна назвати відсутність російської локалізації.

Вартість 10 Якість звуку 9 Витрата батареї 8 Інтерфейс 9 Необхідна пам'ять пристрою 9 Разом 9 Одна з найкращих безкоштовних програм плеєрів для операційної системи Android.

MediaMonkey

Плеер MediaMonkey має дві основні версії:

  • безкоштовну, що розглядається на даний момент;
  • платну, вартістю 299 рублів.

Поділ версій відбувається наступним методом: безкоштовна MediaMonkey має стандартний функціонал плеєра (відтворення, перемотування, зупинка аудіофайлу). Платна версія має розширені налаштування, такі як, наприклад, еквалайзер.

На перший погляд все чесно, якщо користувач хоче отримати більше, то потрібно платити. Однак навіщо платити за те, що інші розробники надають безкоштовно - незрозуміло.

Незважаючи на це MediaMonkey все ще непоганий плеєр для операційної системи Android.

Вартість 10 Якість звуку 7 Витрата батареї 7 Інтерфейс 7 Необхідна пам'ять пристрою 8 Разом 7.8 Стандартний програвач з обмеженими настройками.

PlayerPro Music Player

PlayerPro Music Player непогана програма-плеєр для смартфонів і планшетів. Достатньо виділити непоганий інтерфейс, додаткові можливості відтворення аудіофайлів та широкі налаштування еквалайзера.

Однак усі плюси даного програмного забезпечення затьмарює головний і суттєвий мінус - набридлива реклама, яка є у всіх аспектах програмного забезпечення і часом дійсно заважає користувачеві.

Вартість 10 Якість звуку 8 Витрата батареї 7 Інтерфейс 8 Необхідна пам'ять пристрою 7 Разом 8 Непоганий плеєр для Android, функціонал якого затьмарює величезну кількість реклами.

Pulsar

Pulsar найбільш популярна програма-плеєр, створена для операційної системи Android. Програма має великий функціонал, до якого входять:

  • Розширені настройки еквалайзера;
  • Великий набір ефектів;
  • підтримка всіх аудіо форматів;
  • можливість пошуку за доданими аудіозаписами.

Варто додати до цього інтуїтивний і приємний інтерфейс програми.

Навіть у безкоштовній версії програми Pulsar відсутня реклама.

Вартість 10 Якість звуку 10 Витрата батареї 8 Інтерфейс 10 Необхідна пам'ять пристрою 9 Разом 9.4 Прекрасний плеєр для операційної системи Android.

З розглянутих раніше додатків складемо рейтинг безкоштовних музичних плеєрів для смартфонів та планшетів.

Назва Опис Рейтинг
BlackPlayer Одна з найкращих безкоштовних програм плеєрів для операційної системи Android ★★★★★
Pulsar Прекрасний плеєр для операційної системи Androi ★★★★★
AIMP Зручний музичний плеєр з розширеними налаштуваннями еквалайзера та додатковими режимами звуку. ★★★★★
Neutron Music Player Неймовірно потужний плеєр з жахливим оформленням. ★★★★★
jetAudio Програма з приголомшливими можливостями налаштування звуку, проте має відразливий інтерфейс. ★★★★★
PlayerPro Music Player Непогане музичне програмне забезпечення для Android, функціонал якого затьмарює величезну кількість реклами. ★★★★★
MediaMonkey Стандартний додаток з обмеженими налаштуваннями звуку. ★★★★★

Плеєр для музики на Андроїд - найкращі платні програми

Крім безкоштовних програм для Android існують також платні аналоги програм плеєрів, які мають ряд переваг, таких як:

  • відсутність реклами;
  • додаткова кастомізація;
  • розширені налаштування.

Однак за їх встановлення доведеться заплатити, тому рейтинг платних додатків проводитиметься окремо.

Poweramp

Poweramp - вкрай приємний плеєр у всіх відношеннях. Зручний інтерфейс, розширені налаштування звучання та аудіоефекти, які надають користувачам за помірну ціну.

Вартість 7 Якість звуку 9 Витрата батареї 8 Інтерфейс 9 Необхідна пам'ять пристрою 7 Разом 8 Непоганий музичний плеєр для Android за прийнятну ціну.

NRG Player

Насправді NRG Player є безкоштовним, однак розробники засунули в програму так багато реклами, що користуватися даними ПЗ без її обмеження просто неможливо. На щастя, коштує ця опція всього 99 рублів.

Вартість 9 Якість звуку 8 Витрата батареї 8 Інтерфейс 7 Необхідна пам'ять пристрою 8 Разом 8 Хороше музичне програмне забезпечення з підтримкою рідкісних аудіоформатів.

n7player

n7player також є безкоштовним програмним забезпеченням з можливістю розблокування повної версії, яка додає функціонал та прибирає рекламні вставки.

Вартість розблокованої програми становить 239 рублів, а функціонал, що надається, не сильно відрізняється від безкоштовних додатків-аналогів. Тому перед покупкою варто подумати про релевантність даного придбання.

Вартість 1 Якість звуку 7 Витрата батареї 7 Інтерфейс 8 Необхідна пам'ять пристрою 7 Разом 6 Програма, що не виділяється, для відтворення музики з дорогим розблокуванням повної версії.

jetAudio Music Player Plus

Платний аналог програми jetAudio. На відміну від безкоштовної версії має такі переваги:

  • відсутність реклами;
  • покращений еквалайзер;
  • додаткові теми та оформлення;
  • коректор висоти тону музики;
  • панель повідомлень.

Вартість jetAudio Music Player Plus - 309 рублів.

Вартість 3 Якість звуку 10 Витрата батареї 7 Інтерфейс 8 Необхідна пам'ять пристрою 7 Разом 7 Відмінний музичний плеєр за трохи завищену ціну.

PlayerPro Music Player

Pro версія цього додатку прибирає головний мінус безкоштовного варіанту плеєра - набридливу рекламу, всього за 199 рублів.

Вартість 7 Якість звуку 8 Витрата батареї 7 Інтерфейс 8 Необхідна пам'ять пристрою 7 Разом 7.4 Цікаве програмне забезпечення зі зручним інтерфейсом і великим функціоналом.

Shuttle+ Music Player

Shuttle+ Music Player містить у собі всі необхідні функції для найзапекліших меломанів, такі як:

  • 6-смуговий еквалайзер;
  • завантажені тексти пісень;
  • теми та віджети, що настроюються;
  • транслювання аудіофайлів.

Однак при цьому додаток обійдеться користувачеві всього 99 рублів.

Вартість 10 Якість звуку 8 Витрата батареї 8 Інтерфейс 9 Необхідна пам'ять пристрою 7 Разом 8.4 Інтуїтивно зрозумілий та потужний музичний плеєр для ОС Android.

Pulsar Pro

На відміну від подібних моделей Pro версій, «просунутий» Pulsar практично не відрізняється від своєї базової комплектації. Купувати це можна тільки, якщо користувач бажає підтримати рублем розробника.

Вартість 7 Якість звуку 10 Витрата батареї 8 Інтерфейс 10 Необхідна пам'ять пристрою 9 Разом 8.8 Хороший програвач за свою вартість.

Порівнюючи всі розглянуті програми для ОС Android, можна скласти особливий рейтинг платних музичних плеєрів програм на смартфони, планшети та інші портативні гаджети.

Назва Опис Рейтинг
Shuttle+ Music Player Інтуїтивно зрозумілий та потужний музичний плеєр для ОС Android. ★★★★★
Pulsar Pro Хороший плеєр за свою вартість. ★★★★★
PlayerPro Music Player Цікаве ПЗ із зручним інтерфейсом та великим функціоналом ★★★★★
jetAudio Music Player Plus Відмінний музичний плеєр за трохи завищену ціну. ★★★★★
Poweramp Непоганий музичний плеєр для Android за прийнятну ціну. ★★★★★
NRG Player Хороше музичне програмне забезпечення з підтримкою рідкісних аудіоформатів. ★★★★★
n7player Не виділяються програма для відтворення музики з дорогим розблокуванням повної версії. ★★★★★

Який музичний плеєр для Андроїд найкращий

Вибір плеєр залежатиме в першу чергу від бажання користувача витратитися на придбання програми.

Купувати плеєр для Android не завжди вигідно. Так як є такі музичні сервіси як Apple Music або Яндекс, Музика, які за схожі гроші надасть користувачу не тільки можливість слухати улюблені музичні композиції, але й величезну бібліотеку файлів зі щоденними добірками для найзапекліших меломанів.